Home / Mainfreight: collega's aan het woord

Collega's aan het woord

 • LINDA VYVEY 

  Meter in de afdeling Production Parts onder Assistant Supervisor Jay

  “Kennis doorgeven aan nieuwe collega’s is boeiend. Tegelijkertijd leer ik van hen.”

  Bij Mainfreight staan mensen centraal. Je kan altijd bij iemand terecht met je vragen of opmerkingen. Er wordt echt naar je geluisterd. De sfeer op de werkvloer is dan ook super, er is een positieve vibe. Je blijft gewoon gemotiveerd om je werk goed te doen! Sinds een aantal jaar ben ik meter: ik begeleid nieuwe collega’s op een gestructureerde manier. Zo krijgen zij alle kansen om zich in te werken en bouwen we een belangrijke vertrouwensband op. Nieuwelingen starten als interim, maar worden opgeleid en behandelen we als elke andere collega. Kennis doorgeven is enorm stimulerend – tegelijkertijd leer ik veel bij!

 • HASSAN ABDELSATTAR – Star voor de vrienden

  Orderpicker in de afdeling Production Parts bij Assistant Supervisor Miguel

  “Mensen met ambitie krijgen hier alle kansen, ongeacht hun afkomst en huidskleur.”

  Afkomst en huidskleur maken bij Mainfreight niets uit. Hier werken veel anderstaligen uit Polen, Irak, Afghanistan, … Maar iedereen is gelijk, zonder vooroordelen. Mensen met ambitie krijgen alle kansen! De interne opleidingen, persoonlijke begeleiding en regelmatige evaluaties zijn super. Er wordt ook écht rekening gehouden met wat je te vertellen hebt. Eventuele problemen worden efficiënt aangepakt. En dat werkt! We vormen dan ook een hechte groep. Het is hier fantastisch werken in een vriendschappelijke sfeer!

 • DIETER HAMERS 

  Assistant Supervisor in de afdeling Finished Units 

  “Voor wie houdt van logistiek is dit een droomjob.”

  Logistiek is mijn ding. Werken bij Mainfreight is dan ook een droomjob. Het is een bedrijf op mensenmaat, met een persoonlijke begeleiding en interne opleidingen in functie van interesses en capaciteiten. Elke dag leer ik er bij! Op zes jaar tijd legde ik een mooi parcours af. Momenteel ben ik verantwoordelijk voor een 30-tal medewerkers. De werkvloer is een mix van karakters en nationaliteiten. Maar alles verloopt collegiaal, iedereen kan goed met elkaar overweg. Een toffe werksfeer in een professionele omgeving met interessante doorgroeimogelijkheden … wat wil je nog meer?

 • DIDIER MARTINAT 

  Peter in de afdeling Finished Units bij Assistant Supervisor Dieter

  “Hier kan je echt doorgroeien tot teamverantwoordelijke.”

  Na mijn 7de jaar logistiek startte ik als heftrucker bij Mainfreight. Na 2,5 jaar en enkele interne opleidingen ben ik peter geworden. Ik stoom nieuwe collega’s klaar. Vanaf dag 1 vang ik hen op. De nieuwelingen krijgen uitleg en dagelijks de nodige begeleiding. Zo leren ze direct de beste techniek. Mainfreight biedt je alle kansen. Mijn bazen zijn vroeger zelf op de werkvloer begonnen. Ik kijk al uit naar verdere interne opleidingen. Zodat ik ooit misschien zelf teamleader wordt.

 • NICK WYNS 

  Teamleader in de nachtploeg van de afdeling Cross-Dock

  “Ben je enthousiast, gemotiveerd en ambitieus, dan is de sky the limit!”

  Meer dan 5 jaar geleden startte ik bij Mainfreight zonder enige ervaring in transport. Maar met de nodige ambitie en motivatie geraak je ver. Er zijn hier geen grenzen. Iedereen kan doorgroeien tot teamleader. Je krijgt de kans om je job persoonlijk in te vullen, om ideeën en vernieuwingen aan te brengen en het beste van jezelf te geven. Onze supervisors en managers staan 100% achter ons. Samen zoeken we naar oplossingen. Er is ook een goede communicatie. Dat is essentieel. Je werkt hier in een dynamische omgeving. Geen enkele werkdag is hetzelfde. Transport leeft!