Jobs bij Vandersanden

Op zoek naar een job bij Vandersanden? Tijdelijk of vast. Bekijk hier onze vacatures bij Vandersanden.

Vacatures bij Vandersanden

Productiearbeider - Limacryl

Voor onze trouwe partner Vandersanden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor het plakken van steenstrips op panelen, zagen van panelen, lijmen van steenstrips, etc. Bijkomend sta je in voor het transporteren van goederen met de heftruck.

Dilsen-Stokkem
38
Optie vast na interim

Productiemedewerker

Vandersanden Maasmechelen, een specialist in het vormen, drogen en bakken van steenstrips werft een productiemedewerker met technische skills. Je staat in voor productiewerkzaamheden alsook ben je verantwoordelijk voor een goede gang van zaken in het productieproces. Je signaleert afwijkingen en kan deze verhelpen.

Maasmechelen
38
Optie vast na interim

Operator pers

Als pers operator ben je verantwoordelijk voor de perseenheid die je kan terugvinden aan het begin van het productieproces. De machine staat in voor het vormen van de stenen en bepaalt in belangrijke mate de kwaliteit van de producten, alsook het verdere verloop van het productieproces. Je staat in voor een optimale afstelling, besturing en controle van de persmachine. Bijkomend sta je in voor de nodige kwaliteitscontroles. In geval van storingen doe je zelf een eerstelijnsinterventie en voer je zelf reparaties uit. Het verwisselen van slijtdelen en schoonmaak van de machine/werkplek horen hierbij. Je registreert productiegegevens en eventuele bijzonderheden. Bij dit alles respecteer je de geldende normen inzake kwaliteit, veiligheid en hygiëne.

Maasmechelen
38
Optie vast na interim
ALLE JOBS BIJ VANDERSANDEN BEKIJKEN