Jobs bij Atlas Copco

Ontdek hieronder de openstaande vacatures bij Copco.

Vacatures bij Atlas Copco

HR administratief medewerker M/V/X

Een job op de HR dienst van een internationaal bedrijf. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan zeker verder. -Je bent verantwoordelijk voor de algemene personeelsadministratie zoals het opmaken en opvolgen van : arbeidsovereenkomsten, contractwijzigingen, bijlages aan de arbeidsovereenkomst, dossiers loopbaanonderbreking, wijzigingen van het arbeidsreglement, ondersteuning bij de diverse verzekeringen, ... . -Je beheert het tijdsregistratiesysteem (ProTime) en volgt hiermee de afwezigheden en prestaties op van onze vaste medewerkers in samenwerking met de afdelingsverantwoordelijken -Je beheert de HR masterdata -Je volgt zowel de interne als externe opleidingen op, van aanvraag tot registratie, evaluatie en facturatie en volgt de aanvragen van subsidies op voor de externe opleidingen -Na een interne opleiding kan je ingeschakeld worden bij de rekrutering afhankelijk van je interesse -Je bouwt mee aan een aantal HR initiatieven, die ons als organisatie verder versterken Kortom, je bent de administratieve spilfiguur binnen de personeelsafdeling en werkt hierin nauw samen met je HR collega’s!

Hoeselt
40

Magazijn medewerker 2 ploegen M/V/X

Op zoek naar een afwisselende job in een logistieke omgeving? Voor onze klant, een internationale dealer van professioneel gereedschap, zijn wij op zoek naar gemotiveerde magazijniers die snel kunnen opstarten. Het bedrijf is gevestigd in Hoeselt en maakt deel uit van een multinationale groep. Als magazijnier zullen je activiteiten voornamelijk bestaan uit de ontvangst, opslag, picking, verpakking en verzending van machines, gereedschappen, onderdelen en toebehoren naar 170 landen. Door de afwisselende taken en veranderlijke werkomgeving zal verveling nooit een kans krijgen! Via voicepicking zal jij als magazijnier de binnenkomende orders verpakken voor verzending.

Hoeselt
38

Magazijnier deeltijds M/V/X

Ben jij op zoek naar een job waarbij je zelf je dagen en uren kan kiezen als magazijnier, minimum 2 dagen per week? Je bent bijvoorbeeld student +18 en kan je minimum 2 dagen per week vrijmaken om te komen werken als magazijnier. Of je bent iemand die als zelfstandige werkt en zich ook een paar dagen/uren per week kan vrijmaken? Kijk dan niet langer verder en reageer op deze vacature. Voor onze klant, een internationale dealer van professioneel gereedschap, zijn wij op zoek naar deeltijdse gemotiveerde magazijniers die snel kunnen opstarten. Het bedrijf is gevestigd in Hoeselt en maakt deel uit van een multinationale groep. Als magazijnier zullen je activiteiten voornamelijk bestaan uit de ontvangst, picking, verpakking en verzending van machines, gereedschappen, onderdelen en toebehoren naar 170 landen. Door de afwisselende taken en veranderlijke werkomgeving zal verveling nooit een kans krijgen!

Hoeselt
38
ALLE JOBS BIJ ATLAS COPCO BEKIJKEN