Wil jij aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de wereldwijde markt van compressoren, vacuümpompen, luchtbehandelingssystemen, constructie- en mijnbouwmateriaal, industriële gereedschappen en montagesystemen. Dan is een job bij Atlas Copco Power Tools Distribution een perfecte match voor jou.

Wie is Atlas Copco Power Tools Distribution?

Atlas Copco Power Tools Distribution werd in 1873 opgericht in Zweden en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Deze topwerkgever biedt momenteel werkgelegenheid aan meer dan 49.000 mensen verspreid over vestigingen in meer dan 180 landen waaronder ook 4 in België.

Atlas Copco Power Tools Distribution in België

In België is Atlas Copco Power Tools Distribution al meer dan 60 jaar actief. De eerste vestiging van het bedrijf werd geopend in 1905 in Antwerpen. Sindsdien is het bedrijf uitgebreid en heeft het nu meerdere vestigingen in België: in Overijse, Hoeselt, Wilrijk en Boom. Deze locaties bieden werkgelegenheid aan meer dan 3.500 mensen en zijn verantwoordelijk voor de productie, verkoop en service van verschillende producten van Atlas Copco Power Tools Distribution.

Atlas Copco Power Tools Distribution België richt zich op het leveren van oplossingen voor perslucht-, gas- en vacuümtoepassingen, industriële gereedschappen en assemblagesystemen .

Een van de belangrijkste producten die in België worden geproduceerd, zijn luchtcompressoren. Het bedrijf heeft een indrukwekkende productielijn voor compressoren in de vestiging in Wilrijk. Deze compressoren worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de bouw, de chemische industrie en de automobielindustrie. Daarnaast biedt Atlas Copco Power Tools Distribution ook verschillende diensten aan, zoals onderhoud en reparatie, voor hun producten.

Vacatures bij Atlas Copco Power Tools Distribution in Hoeselt

Shipping Coördinator

Als Shipping Coördinator verzeker je een snelle en nauwkeurige afhandeling van transportzendingen met een minimum aan administratie. Daarnaast draag je verantwoordelijkheid voor: - Export- en transportdocumenten opstellen om een soepele en nauwkeurige verzending van goederen te waarborgen. - Voorbereiden en afhandelen van speciale zendingen, drop shipments en retourzendingen. - Vrachtfacturen controleren en inkooporders opstellen voor vracht. - Kosten berekenen voor vracht en verpakking. - Coördineren van transport gerelateerde problemen, zowel met externe expediteurs als met interne afdelingen. - Klachten met betrekking tot transport opstellen, opvolgen en beheren. - Initiatieven nemen en verbeteringen implementeren om administratieve taken te vereenvoudigen en te automatiseren.
Hoeselt
40

Logistiek planner

Onze klant in Hoeselt is op zoek naar een logistiek planner. Voor de afdeling Power Technique Service (PTS) zijn ze op zoek naar een nieuwe teamgenoot om hun team te versterken, met als doel een verbeterde klantenservice te leveren. Het proactief beheren van het orderboek bij hun leveranciers zal hierbij steeds belangrijker worden. Als logistiek planner ben je verantwoordelijk voor het dagelijks opvolgen van bestellingen naar leveranciers, hierbij is je belangrijkste doelstelling een goede balans tussen de beschikbaarheid en het voorraadniveau van de goederen te garanderen. Jouw rol: - Je volgt actief de voorraadniveaus in het distributiecentrum op met behulp van SAP. - Je onderhoudt voortdurend contact met wereldwijd verspreide leveranciers. - Je onderzoekt mogelijkheden om de levertermijnen te optimaliseren. - Om dit te bereiken, werk je nauw samen met collega-planners en andere afdelingen binnen het bedrijf, zoals customer care, finance, warehouse, PTS-aankoop, enz. - Indien nodig onderneem je correctieve acties richting de leveranciers. - Je beheert gestructureerd de vragen van de klanten. - Je analyseert levertermijnen en bestelhoeveelheden, en doet indien vereist aanpassingen voor.
Hoeselt
40

HR Officer

In de rol van HR Officer ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van Hire to Retire processen op de HR-afdeling van onze klant in Hoeselt. Met andere woorden, fungeer je als de administratieve spil binnen de personeelsafdeling en werk je nauw samen met je HR-collega's. Jouw takenpakket: - Je hebt de verantwoordelijkheid over de algemene personeelsadministratie, waaronder het opstellen en opvolgen van arbeidsovereenkomsten en dossiers voor loopbaanonderbreking. - Het beheer van het tijdsregistratiesysteem (ProTime) valt onder jouw taken, waarbij je de afwezigheden en prestaties van onze vaste medewerkers opvolgt. - Je biedt ondersteuning aan onze medewerkers bij HR-gerelateerde vragen. - De beheer van HR masterdata in SuccessFactors behoort tot jouw taken. - Na een interne opleiding neem je deel aan de payroll van de arbeiders. - Je draagt bij aan verschillende HR-initiatieven die onze organisatie verder versterken.
Hoeselt
40
ALLE JOBS HIER BEKIJKEN

Waar industriële ideeën tot leven komen

  • Research & Development, design, productie, verkoop, verhuur, onderhoud én logistiek, je vindt het allemaal bij Atlas Copco Power Tools Distribution in België.

  • Vandaag hebben de verschillende business areas van de Atlas Copco Groep meer dan 3500 mensen in dienst in België.  Verkoop en service wordt over het hele land voorzien.

  • Met meer dan 850 ingenieurs wordt Atlas Copco Power Tools Distribution ook wel de ‘universiteit van de perslucht genoemd.

  • 2 van de 4 business areas van de Atlas Copco Groep hebben hun wereldwijd hoofdkantoor in Wilrijk. De Atlas Copco Rental business heeft haar hoofdkantoor in Boom, en de logistieke activiteiten van alle Atlas Copco business areas worden ondersteund vanuit Hoeselt en Wilrijk.

Wat is de missie van Atlas Copco Power Tools Distribution?

De missie van Atlas Copco Power Tools Distribution is om duurzame productiviteit te leveren aan klanten, met behulp van innovatieve technologieën en diensten die bijdragen aan een betere wereld. Het bedrijf is gericht op het creëren van waarde voor klanten door middel van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Het bedrijf heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke productieprocessen. In België neemtAtlas Copco Power Tools verschillende initiatieven om de CO²-uitstoot te verminderen en het energieverbruik te beperken en daar blijft het niet bij. Zo werden er meerdere klimaat- en mileudoelstellingen opgesteld die het bedrijf wil realiseren voor 2030.

De waarden en werkcultuur bij Atlas Copco

Hoe is het om bij Atlas Copco te werken? Hun zorgzame cultuur en toonaangevende technologie stellen Atlas Copco in staat te innoveren voor een duurzame toekomst. Veiligheid en welzijn komen altijd op de eerste plaats.

Hoe is het om te werken bij Atlas Copco Power Tools Distribution in Hoeselt?

Wie beter dan medewerkers die je dat kunnen uitleggen. Bekijk hier een paar van de getuigenissen van, wie weet wel jouw toekomstige, collega's.    

De wereld is slechts een dorp

Een dag bij het Customer Care team.

Klantencontact, elke dag opnieuw

Hoe verloopt de dag bij het Call Off team?

Wil jij bij Atlas Copco Power Tools Distribution in Hoeselt werken?

Bekijk dan al onze openstaande functies en wie weet draag jij binnenkort bij aan het wereldwijde succes van deze internationale firma.

Ontdek alle openstaande functies