Wil jij aan de slag bij een toonaangevend bedrijf in de wereldwijde markt van compressoren, vacuümpompen, luchtbehandelingssystemen, constructie- en mijnbouwmateriaal, industriële gereedschappen en montagesystemen. Dan is een job bij Atlas Copco Power Tools Distribution een perfecte match voor jou.

Wie is Atlas Copco Power Tools Distribution?

Atlas Copco Power Tools Distribution werd in 1873 opgericht in Zweden en heeft sindsdien een indrukwekkende groei doorgemaakt. Deze topwerkgever biedt momenteel werkgelegenheid aan meer dan 49.000 mensen verspreid over vestigingen in meer dan 180 landen waaronder ook 4 in België.

Atlas Copco Power Tools Distribution in België

In België is Atlas Copco Power Tools Distribution al meer dan 60 jaar actief. De eerste vestiging van het bedrijf werd geopend in 1905 in Antwerpen. Sindsdien is het bedrijf uitgebreid en heeft het nu meerdere vestigingen in België: in Overijse, Hoeselt, Wilrijk en Boom. Deze locaties bieden werkgelegenheid aan meer dan 3.500 mensen en zijn verantwoordelijk voor de productie, verkoop en service van verschillende producten van Atlas Copco Power Tools Distribution.

Atlas Copco Power Tools Distribution België richt zich op het leveren van oplossingen voor perslucht-, gas- en vacuümtoepassingen, industriële gereedschappen en assemblagesystemen .

Een van de belangrijkste producten die in België worden geproduceerd, zijn luchtcompressoren. Het bedrijf heeft een indrukwekkende productielijn voor compressoren in de vestiging in Wilrijk. Deze compressoren worden gebruikt in verschillende sectoren, waaronder de bouw, de chemische industrie en de automobielindustrie. Daarnaast biedt Atlas Copco Power Tools Distribution ook verschillende diensten aan, zoals onderhoud en reparatie, voor hun producten.

Vacatures bij Atlas Copco Power Tools Distribution in Hoeselt

HR Officer

Een job op de HR dienst van een internationaal bedrijf. Klinkt dit als muziek in de oren? Lees dan zeker verder. Als HR Officer zal je instaan voor de administratieve ondersteuning op de HR Afdeling van een internationaal bedrijf in Hoeselt. Kortom, je bent de administratieve spilfiguur binnen de personeelsafdeling en werkt hierin nauw samen met je HR collega’s! Jouw functie - Je bent verantwoordelijk voor de algemene personeelsadministratie zoals het opmaken en opvolgen van : arbeidsovereenkomsten, dossiers loopbaanonderbreking, ... - Je beheert het tijdsregistratiesysteem (ProTime) en volgt hiermee de afwezigheden en prestaties op van onze vaste medewerkers - Je ondersteunt onze medewerkers met hun HR-gerelateerde vragen - Je beheert de HR masterdata in Successfactors - Na een interne opleiding kan je ingeschakeld worden bij de rekrutering - Je bouwt mee aan een aantal HR initiatieven, die ons als organisatie verder versterken
Hoeselt
40

Logistiek planner

Onze klant in Hoeselt is op zoek naar een logistiek planner. Als stock planner ben je verantwoordelijk voor het dagelijks opvolgen van bestellingen naar leveranciers, hierbij is je belangrijkste doelstelling een goede balans tussen de beschikbaarheid en het voorraadniveau van onze goederen te garanderen. Voor de Industrial Technique Service divisie (AIS) zijn we op zoek naar een nieuwe collega om ons team te versterken om zo een nog betere klantenservice te bieden. Het pro-actief managen van het orderboek bij onze leveranciers (extern en interne productielocaties) zal hierin meer en meer een rol spelen. Je takenpakket: Met behulp van SAP volg je de voorraadniveau ’s in ons distributiecentrum pro-actief op Je staat continu in contact met je leveranciers, welke wereldwijd zijn verspreid Je zoekt naar mogelijkheden om de levertermijnen te verbeteren Om dit te realiseren werk je kort samen met je collega planners en andere afdelingen binnen het bedrijf (customer care/finance/warehouse/AIS aankoop/product companies (fabrieken) Het op punt zetten van processen voor de AIS divisie en de operationele opvolging van deze processen Je zal ook functioneren als escalatiepunt binnen de AIS organisatie Waar nodig neem je correctieve acties naar onze leveranciers en product companies Je volgt de vragen van onze klanten op een gestructureerde manier op Je analyseert de levertermijnen en bestelhoeveelheden en stelt indien nodig aanpassingen voor Je wordt ook betrokken in projecten gelinkt aan AIS
Hoeselt
40

Stock planner

Voor onze klant te hoeselt zijn we op zoek naar een nieuwe collega om hun team te versterken om zo een nog betere klantenservice te bieden. Het pro-actief managen van het orderboek bij onze leveranciers zal hierin meer en meer een rol spelen. Je missie Als stock planner ben je verantwoordelijk voor het dagelijks opvolgen van bestellingen naar leveranciers, hierbij is je belangrijkste doelstelling een goede balans tussen de beschikbaarheid en het voorraadniveau van onze goederen te garanderen. Je rol Met behulp van SAP volg je de voorraadniveaus in ons distributiecentrum pro-actief op Je staat continu in contact met je leveranciers, welke wereldwijd zijn verspreid Je zoekt naar mogelijkheden om de levertermijnen te verbeteren Om dit te realiseren werk je kort samen met je collega planners en andere afdelingen binnen het bedrijf (customer care/finance/warehouse/PTS aankoop/etc.) Waar nodig neem je correctieve acties naar onze leveranciers Je volgt de vragen van onze klanten op een gestructureerde manier op Je analyseert de levertermijnen en bestelhoeveelheden en stelt indien nodig aanpassingen voor
Hoeselt
38
ALLE JOBS HIER BEKIJKEN

Waar industriële ideeën tot leven komen

  • Research & Development, design, productie, verkoop, verhuur, onderhoud én logistiek, je vindt het allemaal bij Atlas Copco Power Tools Distribution in België.

  • Vandaag hebben de verschillende business areas van de Atlas Copco Groep meer dan 3500 mensen in dienst in België.  Verkoop en service wordt over het hele land voorzien.

  • Met meer dan 850 ingenieurs wordt Atlas Copco Power Tools Distribution ook wel de ‘universiteit van de perslucht genoemd.

  • 2 van de 4 business areas van de Atlas Copco Groep hebben hun wereldwijd hoofdkantoor in Wilrijk. De Atlas Copco Rental business heeft haar hoofdkantoor in Boom, en de logistieke activiteiten van alle Atlas Copco business areas worden ondersteund vanuit Hoeselt en Wilrijk.

Wat is de missie van Atlas Copco Power Tools Distribution?

De missie van Atlas Copco Power Tools Distribution is om duurzame productiviteit te leveren aan klanten, met behulp van innovatieve technologieën en diensten die bijdragen aan een betere wereld. Het bedrijf is gericht op het creëren van waarde voor klanten door middel van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

Het bedrijf heeft ook een sterke focus op duurzaamheid en milieuvriendelijke productieprocessen. In België neemtAtlas Copco Power Tools verschillende initiatieven om de CO²-uitstoot te verminderen en het energieverbruik te beperken en daar blijft het niet bij. Zo werden er meerdere klimaat- en mileudoelstellingen opgesteld die het bedrijf wil realiseren voor 2030.

De waarden en werkcultuur bij Atlas Copco

Hoe is het om bij Atlas Copco te werken? Hun zorgzame cultuur en toonaangevende technologie stellen Atlas Copco in staat te innoveren voor een duurzame toekomst. Veiligheid en welzijn komen altijd op de eerste plaats.

Hoe is het om te werken bij Atlas Copco Power Tools Distribution in Hoeselt?

Wie beter dan medewerkers die je dat kunnen uitleggen. Bekijk hier een paar van de getuigenissen van, wie weet wel jouw toekomstige, collega's.    

De wereld is slechts een dorp

Een dag bij het Customer Care team.

Klantencontact, elke dag opnieuw

Hoe verloopt de dag bij het Call Off team?

Wil jij bij Atlas Copco Power Tools Distribution in Hoeselt werken?

Bekijk dan al onze openstaande functies en wie weet draag jij binnenkort bij aan het wereldwijde succes van deze internationale firma.

Ontdek alle openstaande functies