Openstaande vacatures bij Asap

HR Consultant regio Gent (M/V/X)

Goesting in een uitdagende job in HR? Aangenaam! Wij zoeken een enthousiaste matchmaker als spilfiguur tussen onze klanten en uitzendmedewerkers. Matchmaker? Yes, als HR Consultant bij Asap bouw je aan duurzame relaties tussen je klanten en uitzendmedewerkers. Haal je graag je innerlijke Doctor Who boven om, met een open mindset, rake vragen te stellen? Top. Enkel zo zijn we zeker dat we de juiste persoon en het juiste bedrijf aan elkaar koppelen. En dat is waar het bij Asap om draait. Daarnaast ... -Ben je een motiverende carrièrecoach voor al je uitzendmedewerkers; -Fungeer je als professionele Business Partner voor je klanten; -Ben je een en al oor, zodat je nieuwe kansen meteen spot; -Hou je van variatie en kan je jouw mannetje (of vrouwtje) staan wanneer nodig; -Kan je out-of-the-box denken om de juiste kandidaten aan te trekken; -Plakt jouw telefoon aan je hand; -En bezoek je graag, samen met je collega, te gepasten tijde jouw klanten.

Gent
40
Onmiddellijke vaste indienstname

Legal Manager (M/V/X)

Op zoek naar meer "enjoy your job"? Wij zijn op zoek naar een legal manager: - Je bent verantwoordelijk voor het aanbieden van sociaaljuridische ondersteuning aan de verschillende kantoren van Asap Belgium met het oog op het inperken van wettelijke risico's en het beoordelen van juridische beperkingen en opportuniteiten. - Je informeert en adviseert de business inzake de toepassing van sociale wetgeving, meer bepaald over uitzendarbeid en aanverwante diensten. Je schenkt hierbij aandacht aan de praktische bruikbaarheid van het advies in de commerciële omgeving. - Je ziet toe op een correcte en uniforme interpretatie en toepassing van de sociale wetgeving en signaleert tekortkomingen, problemen en risico's terzake. - Je zorgt voor de begeleiding, opvolging en afhandeling van klachten, inspecties en geschillen met een juridische oorsprong binnen jouw kennisdomein, bijkomend ben je verantwoordelijk voor de correcte opvolging en coördinatie van het GDPR proces, samen met DPO. - Je volgt de opleidingsbehoeften binnen jouw vakgebied op en stelt cursussen op maat samen om ze vervolgens ook te doceren aan de collega’s. - Je houdt je sociaaljuridische kennis up-to-date, evenals de interne juridische databank. - Je redigeert op regelmatige tijdstippen juridische newsletters voor de business. - Je waakt over de informatiedoorstroming tussen de juridische dienst (tweede lijn) en de juridische helpdesk (eerste lijn). - Je streeft naar standaardisatie (modellen, processen, faq's) binnen de juridische dienstverlening. - Peoplemanager - leidinggeven aan een 3-tal personen die decentraal werken. Je neemt hier vooral een coachende rol waarin je bereid bent je kennis te delen met als doel je team zelfstandig te kunnen laten functioneren.

Genk
Onmiddellijke vaste indienstname

National Subsidy & Training Expert (M/V/X)

Om subsidiedossiers bij Asap te maximaliseren zijn we op zoek naar een Expert die verantwoordelijk is voor de verdere nationale uitbouw & opvolging van subsidie trajecten bij onze klanten. Je bent als het ware een ambassadeur & adviseur voor interne collega’s alsook extern voor onze klanten en prospecten. Verantwoordelijkheden en taken: • Ondersteunen van de organisatie in het vertalen, implementeren en opvolgen van subsidietrajecten bij onze prospecten en klanten: - Op vraag van collega’s (of op eigen vraag) ga je mee naar klanten om mogelijke opportuniteiten te bespreken en uit te dragen - Je staat in voor de subsidiescans bij grote klanten en ondersteunt inzake subsidies bij opmaak van offertes en tenders voor prospecten - Je staat in voor het in kaart brengen van alle bestaande subsidietrajecten en zorgt voor het bewaken van de voortgang • Aandragen (adviseren) en beheren van nieuwe en interessante subsidie opportuniteiten op de markt binnen de organisatie: je draagt zorg dat de kennis (o.a. financieringsmogelijkheden) ingebed en up to date is in de organisatie • Uitbouwen en onderhouden van relaties met externe opleiding – en subsidie kanalen / instanties: je gaat continue op zoek naar opportuniteiten én draagt zorg voor up to date markt informatie • Tussentijdse rapportering op regionaal en nationaal niveau: je bent verantwoordelijk voor het vastleggen van SMART KPI’s en zal deze op regelmaat rapporteren •Samenwerking met de kantoren teneinde gemeenschappelijke doelstellingen te behalen - Je bent dé aanspreekpersoon binnen de organisatie op vlak van subsidies - Je staat in voor het uitdragen van een communicatieplatform / overleg teneinde desbetreffende topics te bespreken - Hier zal je proactief acties ondernemen om subsidie dossiers te maximaliseren • Maandelijks zal je ‘best practices’ nationaal delen tijdens overlegmomenten • Samenwerking met HEM (L&D Expert gericht op interne organisatie) teneinde gemeenschappelijke dossiers vorm te geven, kruisbestuiving en kennisdelen is key In deze functie werk je nauw samen met de business en rapporteer je aan de Operational Excellence Manager.

Genk
Onmiddellijke vaste indienstname
CHECK ALLE VACATURES

Wie we zijn, in 70 seconden

Onze cultuur en onze passie met veel beweging in beeld gebracht. Want dat zijn we hier graag. In beweging.

0Kaarsjes

De Asap-family blaast dit jaar maar liefst 42 kaarsjes uit. Zo vierden we 2 jaar geleden met z'n allen nog de mijlpaal van ons 40-jarig bestaan. Wat een knaller van een feest was dat! Vier jij binnenkort met ons mee? Want als stabiele organisatie met ambitieuze internationale groeiplannen valt er nog heel wat te feesten.

0Collega's

Bij Asap sta je er nooit alleen voor. Je maakt deel uit van een enthousiaste familie. Met meer dan 280 collega's zijn we een groot familiebedrijf dat er samen altijd 100% voor gaat. Maar niet 'te groot'. Want onze open en persoonlijke cultuur dragen we op handen.

0Locaties

Asap vind je over het hele land: van ons kantoor in Marche-En-Famenne in de provincie Luxemburg tot diep in de Westhoek bij Ieper. Onze Asap-wagens heb je vast al eens zien voorbijrijden.

You matter

Jij staat centraal! Bij Asap ontwikkelen wij graag talent op een duurzame manier. We doen er alles aan zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn.

Transparant, marktconform en uniform loonbeleid

Wij geloven er sterk in dat je helemaal jezelf kan zijn in je job. Hieraan gekoppeld is natuurlijk een marktconform loon. Dit delen we graag in alle transparantie. Voor ons is iedereen gelijk.

Mogelijkheid tot thuiswerk

Een goede work-life balance is vandaag de dag onmisbaar. Het zorgt voor minder stress, meer productiviteit en voorkomt een burn-out. Daarom heb je als Asap-medewerkers de mogelijkheid om twee keer per week van thuis uit te werken.

My Mindlab

Wij geven om jou en willen dat je je goed in je vel voelt. Daarom krijgt elke medewerker toegang tot het platform MyMindlab waar je modules kan volgen die je psychosociale welzijn ondersteunen.

De Asap Academy

Bij Asap heb je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en te groeien als persoon, zowel privé als professioneel. Levenslang leren zit in ons DNA. Gedurende je hele carrièrepad bieden we je daarom een breed pakket aan opleidingen opgedeeld in vier modules: Well-coming, Well-feeling, Well-being en Well-dreaming.

De Asap-waarden

Onze waarden maken van Asap de warme en gedreven familie die we zijn. We houden ze altijd in ons achterhoofd, bij alles wat we doen.

Authentiek

Bij ASAP kan je 100% jezelf zijn.

Wij willen dat uitzendmedewerkers hun job even graag doen als wij de onze. Wij kijken met een warme en integere blik naar talenten en persoonlijkheid, en matchen ze met de juiste klant. Daar wordt iedereen beter van.

Betrouwbaar

We communiceren open en altijd.

We bouwen vertrouwen op door alles en iedereen met open armen te ontvangen, ook jouw waarden en mening. Door tijd te nemen en echt naar elkaar te luisteren, leren we bij, verleggen we ambitieuze grenzen en behalen we onze gemeenschappelijke doelen. 

Samen groeien

Teamwork makes the dream work.

Samen staan we sterk en kunnen we alles aan, daar vertrouwen we op. We zijn een hecht en respectvol team dat iedereen de kans geeft om helemaal zichzelf te zijn en te doen wat ‘ie graag doet.

Resultaatgericht

We smijten ons volledig.

Half werk is niets voor ons. Wij bouwen aan lange, stabiele relaties waarin we elkaar echt leren kennen. Wij geven om elkaar, om onze talenten en klanten, en gaan altijd tot het uiterste.

Enthousiast

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

Asap is een warme en plezante thuis. Enjoy your Job spat van ons af, net omdat we de onze zo graag doen. Ons enthousiasme geeft uitzendmedewerkers en klanten goesting om met ons samen te werken.

Nóg meer over Asap te weten komen?

Lees het hier

Waar je morgen aan de slag kan

Binnen de Asap-familie hebben we jobs in alle geuren en kleuren. Je kan aan de slag als consulent of in sales. Ook op ons hoofdkantoor kan je terecht. Daar zijn we altijd op zoek naar talent om onze departementen (Finance, HEM, Marketing, IT, Operations, Facility en Admin) te versterken

Je weet misschien nog niet of je als consultant aan de slag wil of eerder in sales. Of misschien spreekt een job binnen een van de departementen op ons hoofdkantoor je wel aan. Of je hebt de competenties om in een management rol te starten. Alles is bespreekbaar.

Human Engagement

Human Resources, dat woord gebruiken we bij Asap niet. Human Engagement, daar draait het om.

Het idee erachter is simpel. Laat mensen net die dingen doen waar ze goed in zijn en geef ze ownership in de dingen die ze doen of waar ze vroeger steeds van droomden. Wat wilde je vroeger graag worden als kind? Welke verdoken talenten kan je bovenhalen om elke dag opnieuw met veel engagement aan de slag te gaan? Als ik iets heb geleerd, is het dat engagement echt het verschil maakt.


Streven naar gemotiveerde Asap- medewerkers is oké, maar streven naar geëngageerde medewerkers is top.

Ann Doucet - Business & HE Director

Voor hen engageren we ons

Een nieuwe job, dat is altijd toch een mijlpaal in je leven. Een job vinden die écht bij iemand past, kan onverwacht iemands leven compleet veranderen. Dát is onze passie. Mensen gelukkig maken, daar doen we het voor.

Lees alle reviews op Trustpilot

Openstaande vacatures bij Asap

HR Consultant regio Gent (M/V/X)

Goesting in een uitdagende job in HR? Aangenaam! Wij zoeken een enthousiaste matchmaker als spilfiguur tussen onze klanten en uitzendmedewerkers. Matchmaker? Yes, als HR Consultant bij Asap bouw je aan duurzame relaties tussen je klanten en uitzendmedewerkers. Haal je graag je innerlijke Doctor Who boven om, met een open mindset, rake vragen te stellen? Top. Enkel zo zijn we zeker dat we de juiste persoon en het juiste bedrijf aan elkaar koppelen. En dat is waar het bij Asap om draait. Daarnaast ... -Ben je een motiverende carrièrecoach voor al je uitzendmedewerkers; -Fungeer je als professionele Business Partner voor je klanten; -Ben je een en al oor, zodat je nieuwe kansen meteen spot; -Hou je van variatie en kan je jouw mannetje (of vrouwtje) staan wanneer nodig; -Kan je out-of-the-box denken om de juiste kandidaten aan te trekken; -Plakt jouw telefoon aan je hand; -En bezoek je graag, samen met je collega, te gepasten tijde jouw klanten.

Gent
40
Onmiddellijke vaste indienstname

Legal Manager (M/V/X)

Op zoek naar meer "enjoy your job"? Wij zijn op zoek naar een legal manager: - Je bent verantwoordelijk voor het aanbieden van sociaaljuridische ondersteuning aan de verschillende kantoren van Asap Belgium met het oog op het inperken van wettelijke risico's en het beoordelen van juridische beperkingen en opportuniteiten. - Je informeert en adviseert de business inzake de toepassing van sociale wetgeving, meer bepaald over uitzendarbeid en aanverwante diensten. Je schenkt hierbij aandacht aan de praktische bruikbaarheid van het advies in de commerciële omgeving. - Je ziet toe op een correcte en uniforme interpretatie en toepassing van de sociale wetgeving en signaleert tekortkomingen, problemen en risico's terzake. - Je zorgt voor de begeleiding, opvolging en afhandeling van klachten, inspecties en geschillen met een juridische oorsprong binnen jouw kennisdomein, bijkomend ben je verantwoordelijk voor de correcte opvolging en coördinatie van het GDPR proces, samen met DPO. - Je volgt de opleidingsbehoeften binnen jouw vakgebied op en stelt cursussen op maat samen om ze vervolgens ook te doceren aan de collega’s. - Je houdt je sociaaljuridische kennis up-to-date, evenals de interne juridische databank. - Je redigeert op regelmatige tijdstippen juridische newsletters voor de business. - Je waakt over de informatiedoorstroming tussen de juridische dienst (tweede lijn) en de juridische helpdesk (eerste lijn). - Je streeft naar standaardisatie (modellen, processen, faq's) binnen de juridische dienstverlening. - Peoplemanager - leidinggeven aan een 3-tal personen die decentraal werken. Je neemt hier vooral een coachende rol waarin je bereid bent je kennis te delen met als doel je team zelfstandig te kunnen laten functioneren.

Genk
Onmiddellijke vaste indienstname

National Subsidy & Training Expert (M/V/X)

Om subsidiedossiers bij Asap te maximaliseren zijn we op zoek naar een Expert die verantwoordelijk is voor de verdere nationale uitbouw & opvolging van subsidie trajecten bij onze klanten. Je bent als het ware een ambassadeur & adviseur voor interne collega’s alsook extern voor onze klanten en prospecten. Verantwoordelijkheden en taken: • Ondersteunen van de organisatie in het vertalen, implementeren en opvolgen van subsidietrajecten bij onze prospecten en klanten: - Op vraag van collega’s (of op eigen vraag) ga je mee naar klanten om mogelijke opportuniteiten te bespreken en uit te dragen - Je staat in voor de subsidiescans bij grote klanten en ondersteunt inzake subsidies bij opmaak van offertes en tenders voor prospecten - Je staat in voor het in kaart brengen van alle bestaande subsidietrajecten en zorgt voor het bewaken van de voortgang • Aandragen (adviseren) en beheren van nieuwe en interessante subsidie opportuniteiten op de markt binnen de organisatie: je draagt zorg dat de kennis (o.a. financieringsmogelijkheden) ingebed en up to date is in de organisatie • Uitbouwen en onderhouden van relaties met externe opleiding – en subsidie kanalen / instanties: je gaat continue op zoek naar opportuniteiten én draagt zorg voor up to date markt informatie • Tussentijdse rapportering op regionaal en nationaal niveau: je bent verantwoordelijk voor het vastleggen van SMART KPI’s en zal deze op regelmaat rapporteren •Samenwerking met de kantoren teneinde gemeenschappelijke doelstellingen te behalen - Je bent dé aanspreekpersoon binnen de organisatie op vlak van subsidies - Je staat in voor het uitdragen van een communicatieplatform / overleg teneinde desbetreffende topics te bespreken - Hier zal je proactief acties ondernemen om subsidie dossiers te maximaliseren • Maandelijks zal je ‘best practices’ nationaal delen tijdens overlegmomenten • Samenwerking met HEM (L&D Expert gericht op interne organisatie) teneinde gemeenschappelijke dossiers vorm te geven, kruisbestuiving en kennisdelen is key In deze functie werk je nauw samen met de business en rapporteer je aan de Operational Excellence Manager.

Genk
Onmiddellijke vaste indienstname
CHECK ALLE VACATURES