Openstaande vacatures bij Asap

Commercial Consultant

Als Commercial Consultant bij Asap Hasselt, zorg je er mee voor dat wij voor onze klanten de allerbeste HR partner zijn. Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportfolio van kleine accounts alsook voor het operationele rekruteringsproces. Je zal ook meer doen dan louter dispatchen: je bent bij ons de expert in werving en selectie en je krijgt de ruimte om de carrièrecoach te zijn voor je uitzendkrachten. Door meer tijd en aandacht te besteden aan de klantrelaties en door actief mee te denken, heb je als Commercial Consultant een reële impact op je regio. Je focust je vooral op het bediende segment. Concreet betekent dit dat je : •Prospecten identificeert en contacteert met het oog op het uitbreiden van de klantenportefeuille •De dienstverlening bij bestaande klanten uitbouwt •Genereert, selecteert en adequate kandidaten voorstelt aan klanten en prospecten •Negotieert, ondertekent en commerciële offertes en afspraken opvolgt bij bestaande klanten •Zorg draagt voor de administratieve opvolging en/of uitvoering tussen klant en Asap •Door middel van netwerking visibel bent op de markt en zo bijdraagt tot een positieve uitstraling van Asap op diverse activiteiten en netwerkmomenten •Binnen de organisatie de best practices uitdraagt

Hasselt
Onmiddellijke vaste indienstname

Inhouse HR Consultant | Sint-Katelijne-Waver

Als HR Consultant XL bij Asap zorg je er mee voor dat wij voor onze klanten de allerbeste HR partner zijn. Dit doe je binnen deze rol door in te spelen op de specifieke noden en verwachtingen van de klant waar je inhouse mee werkt. Je doet echter meer dan dispatchen. Je bent de expert in werving en selectie bij uitstek en dit maakt dat je ruimte krijgt om ook een carrièrecoach te zijn voor je uitzendklanten. Door meer tijd en aandacht te besteden aan de relatie met onze klant en actief mee te denken, hebben onze uitzendconsulenten een impact op hun dossier en zijn zij werkgever voor hun uitzendklanten. Daarnaast kan je je bij ons ontplooien in je sterktes. Je zal daar ook bewust in begeleid worden door ons. Rekrutering: •Je zoekt actief adequate logistieke arbeidersprofielen in functie van de noden van de klant; •Je gebruikt de juiste interviewtechnieken om het profiel en de competenties van kandidaten te analyseren; •Je zet kandidaten aan het werk bij jouw klant en gebruikt hiervoor jouw kennis van jouw klant. Klantenrelaties: •Je begrijpt de behoeften van jouw klant en speelt hierop in; •Je onderhoudt het contact met jouw klant met als doel klantenbinding en het detecteren van nieuwe opportuniteiten; •Je informeert en overtuigt jouw klant over de samenwerking met Asap; •Je luistert gericht en volgt vragen en klachten op; •Je leeft mee op het ritme van het bedrijf waar je inhouse werkzaam bent. Administratie: •Je maakt de contracten op; •Je volgt de preventie- en veiligheidsadministratie op; •Je waarborgt een correcte opmaak en opvolging van sociale documenten; •Je past de sociale wetgeving correct toe; •Je reageert op vakbondsvragen, inspectie en vragen van andere sociale partners.

Sint-Katelijne-Waver
Onmiddellijke vaste indienstname

HR Consultant Houthalen & Tessenderlo

Goesting in een uitdagende job in HR? Aangenaam! Wij zoeken een enthousiaste matchmaker als spilfiguur tussen onze klanten en uitzendmedewerkers. Matchmaker? Yes, als HR Consultant bij Asap bouw je aan duurzame relaties tussen je klanten en uitzendmedewerkers. Haal je graag je innerlijke Doctor Who boven om, met een open mindset, rake vragen te stellen? Top. Enkel zo zijn we zeker dat we de juiste persoon en het juiste bedrijf aan elkaar koppelen. En dat is waar het bij Asap om draait. Daarnaast ... -Ben je een motiverende carrièrecoach voor al je uitzendmedewerkers; -Fungeer je als professionele Business Partner voor je klanten; -Ben je een en al oor, zodat je nieuwe kansen meteen spot; -Hou je van variatie en kan je jouw mannetje (of vrouwtje) staan wanneer nodig; -Kan je out-of-the-box denken om de juiste kandidaten aan te trekken; -Plakt jouw telefoon aan je hand; -En bezoek je graag, samen met je collega, te gepasten tijde jouw klanten.

Tessenderlo
Onmiddellijke vaste indienstname
CHECK ALLE VACATURES

Wie we zijn, in 70 seconden

Onze cultuur en onze passie met veel beweging in beeld gebracht. Want dat zijn we hier graag. In beweging.

0Kaarsjes

De Asap-family blaast dit jaar maar liefst 42 kaarsjes uit. Zo vierden we 2 jaar geleden met z'n allen nog de mijlpaal van ons 40-jarig bestaan. Wat een knaller van een feest was dat! Vier jij binnenkort met ons mee? Want als stabiele organisatie met ambitieuze internationale groeiplannen valt er nog heel wat te feesten.

0Collega's

Bij Asap sta je er nooit alleen voor. Je maakt deel uit van een enthousiaste familie. Met meer dan 280 collega's zijn we een groot familiebedrijf dat er samen altijd 100% voor gaat. Maar niet 'te groot'. Want onze open en persoonlijke cultuur dragen we op handen.

0Locaties

Asap vind je over het hele land: van ons kantoor in Marche-En-Famenne in de provincie Luxemburg tot diep in de Westhoek bij Ieper. Onze Asap-wagens heb je vast al eens zien voorbijrijden.

You matter

Jij staat centraal! Bij Asap ontwikkelen wij graag talent op een duurzame manier. We doen er alles aan zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn.

Transparant, marktconform en uniform loonbeleid

Wij geloven er sterk in dat je helemaal jezelf kan zijn in je job. Hieraan gekoppeld is natuurlijk een marktconform loon. Dit delen we graag in alle transparantie. Voor ons is iedereen gelijk.

Mogelijkheid tot thuiswerk

Een goede work-life balance is vandaag de dag onmisbaar. Het zorgt voor minder stress, meer productiviteit en voorkomt een burn-out. Daarom heb je als Asap-medewerkers de mogelijkheid om twee keer per week van thuis uit te werken.

My Mindlab

Wij geven om jou en willen dat je je goed in je vel voelt. Daarom krijgt elke medewerker toegang tot het platform MyMindlab waar je modules kan volgen die je psychosociale welzijn ondersteunen.

De Asap Academy

Bij Asap heb je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en te groeien als persoon, zowel privé als professioneel. Levenslang leren zit in ons DNA. Gedurende je hele carrièrepad bieden we je daarom een breed pakket aan opleidingen opgedeeld in vier modules: Well-coming, Well-feeling, Well-being en Well-dreaming.

De Asap-waarden

Onze waarden maken van Asap de warme en gedreven familie die we zijn. We houden ze altijd in ons achterhoofd, bij alles wat we doen.

Authentiek

Bij ASAP kan je 100% jezelf zijn.

Wij willen dat uitzendmedewerkers hun job even graag doen als wij de onze. Wij kijken met een warme en integere blik naar talenten en persoonlijkheid, en matchen ze met de juiste klant. Daar wordt iedereen beter van.

Open

Wij zijn open-minded.

Wij verwelkomen alles en iedereen met open armen, dus ook jouw mening. Door tijd te nemen en naar elkaar te luisteren, leren we bij, verleggen we ambitieuze grenzen en behalen we resultaten.

Samen

Teamwork makes the dream work.

Samen staan we sterk en kunnen we alles aan, daar vertrouwen we op. We zijn een hecht en respectvol team dat iedereen de kans geeft om helemaal zichzelf te zijn en te doen wat ‘ie graag doet.

Betrokken

We smijten ons volledig.

Half werk is niets voor ons. Wij bouwen aan lange, stabiele relaties waarin we elkaar echt leren kennen. Wij geven om elkaar, om onze talenten en klanten, en gaan altijd tot het uiterste.

Enthousiast

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

Asap is een warme en plezante thuis. Enjoy your Job spat van ons af, net omdat we de onze zo graag doen. Ons enthousiasme geeft uitzendmedewerkers en klanten goesting om met ons samen te werken.

Nóg meer over Asap te weten komen?

Lees het hier

Waar je morgen aan de slag kan

Binnen de Asap-familie hebben we jobs in alle geuren en kleuren. Je kan aan de slag als consulent of in sales. Ook op ons hoofdkantoor kan je terecht. Daar zijn we altijd op zoek naar talent om onze departementen (Finance, HEM, Marketing, IT, Operations, Facility en Admin) te versterken

Je weet misschien nog niet of je als consultant aan de slag wil of eerder in sales. Of misschien spreekt een job binnen een van de departementen op ons hoofdkantoor je wel aan. Of je hebt de competenties om in een management rol te starten. Alles is bespreekbaar.

Human Engagement

Human Resources, dat woord gebruiken we bij Asap niet. Human Engagement, daar draait het om.

Het idee erachter is simpel. Laat mensen net die dingen doen waar ze goed in zijn en geef ze ownership in de dingen die ze doen of waar ze vroeger steeds van droomden. Wat wilde je vroeger graag worden als kind? Welke verdoken talenten kan je bovenhalen om elke dag opnieuw met veel engagement aan de slag te gaan? Als ik iets heb geleerd, is het dat engagement echt het verschil maakt.


Streven naar gemotiveerde Asap- medewerkers is oké, maar streven naar geëngageerde medewerkers is top.

Ann Doucet - Business & HE Director

Voor hen engageren we ons

Een nieuwe job, dat is altijd toch een mijlpaal in je leven. Een job vinden die écht bij iemand past, kan onverwacht iemands leven compleet veranderen. Dát is onze passie. Mensen gelukkig maken, daar doen we het voor.

Lees alle reviews op Trustpilot

Openstaande vacatures bij Asap

Commercial Consultant

Als Commercial Consultant bij Asap Hasselt, zorg je er mee voor dat wij voor onze klanten de allerbeste HR partner zijn. Je bent verantwoordelijk voor het uitbreiden van de klantenportfolio van kleine accounts alsook voor het operationele rekruteringsproces. Je zal ook meer doen dan louter dispatchen: je bent bij ons de expert in werving en selectie en je krijgt de ruimte om de carrièrecoach te zijn voor je uitzendkrachten. Door meer tijd en aandacht te besteden aan de klantrelaties en door actief mee te denken, heb je als Commercial Consultant een reële impact op je regio. Je focust je vooral op het bediende segment. Concreet betekent dit dat je : •Prospecten identificeert en contacteert met het oog op het uitbreiden van de klantenportefeuille •De dienstverlening bij bestaande klanten uitbouwt •Genereert, selecteert en adequate kandidaten voorstelt aan klanten en prospecten •Negotieert, ondertekent en commerciële offertes en afspraken opvolgt bij bestaande klanten •Zorg draagt voor de administratieve opvolging en/of uitvoering tussen klant en Asap •Door middel van netwerking visibel bent op de markt en zo bijdraagt tot een positieve uitstraling van Asap op diverse activiteiten en netwerkmomenten •Binnen de organisatie de best practices uitdraagt

Hasselt
Onmiddellijke vaste indienstname

Inhouse HR Consultant | Sint-Katelijne-Waver

Als HR Consultant XL bij Asap zorg je er mee voor dat wij voor onze klanten de allerbeste HR partner zijn. Dit doe je binnen deze rol door in te spelen op de specifieke noden en verwachtingen van de klant waar je inhouse mee werkt. Je doet echter meer dan dispatchen. Je bent de expert in werving en selectie bij uitstek en dit maakt dat je ruimte krijgt om ook een carrièrecoach te zijn voor je uitzendklanten. Door meer tijd en aandacht te besteden aan de relatie met onze klant en actief mee te denken, hebben onze uitzendconsulenten een impact op hun dossier en zijn zij werkgever voor hun uitzendklanten. Daarnaast kan je je bij ons ontplooien in je sterktes. Je zal daar ook bewust in begeleid worden door ons. Rekrutering: •Je zoekt actief adequate logistieke arbeidersprofielen in functie van de noden van de klant; •Je gebruikt de juiste interviewtechnieken om het profiel en de competenties van kandidaten te analyseren; •Je zet kandidaten aan het werk bij jouw klant en gebruikt hiervoor jouw kennis van jouw klant. Klantenrelaties: •Je begrijpt de behoeften van jouw klant en speelt hierop in; •Je onderhoudt het contact met jouw klant met als doel klantenbinding en het detecteren van nieuwe opportuniteiten; •Je informeert en overtuigt jouw klant over de samenwerking met Asap; •Je luistert gericht en volgt vragen en klachten op; •Je leeft mee op het ritme van het bedrijf waar je inhouse werkzaam bent. Administratie: •Je maakt de contracten op; •Je volgt de preventie- en veiligheidsadministratie op; •Je waarborgt een correcte opmaak en opvolging van sociale documenten; •Je past de sociale wetgeving correct toe; •Je reageert op vakbondsvragen, inspectie en vragen van andere sociale partners.

Sint-Katelijne-Waver
Onmiddellijke vaste indienstname

HR Consultant Houthalen & Tessenderlo

Goesting in een uitdagende job in HR? Aangenaam! Wij zoeken een enthousiaste matchmaker als spilfiguur tussen onze klanten en uitzendmedewerkers. Matchmaker? Yes, als HR Consultant bij Asap bouw je aan duurzame relaties tussen je klanten en uitzendmedewerkers. Haal je graag je innerlijke Doctor Who boven om, met een open mindset, rake vragen te stellen? Top. Enkel zo zijn we zeker dat we de juiste persoon en het juiste bedrijf aan elkaar koppelen. En dat is waar het bij Asap om draait. Daarnaast ... -Ben je een motiverende carrièrecoach voor al je uitzendmedewerkers; -Fungeer je als professionele Business Partner voor je klanten; -Ben je een en al oor, zodat je nieuwe kansen meteen spot; -Hou je van variatie en kan je jouw mannetje (of vrouwtje) staan wanneer nodig; -Kan je out-of-the-box denken om de juiste kandidaten aan te trekken; -Plakt jouw telefoon aan je hand; -En bezoek je graag, samen met je collega, te gepasten tijde jouw klanten.

Tessenderlo
Onmiddellijke vaste indienstname
CHECK ALLE VACATURES