Zin om mee te werken aan een gezondere toekomst?

Mensen helpen gezonder te leven door hen te laten genieten van groenten en fruit, op elk moment, op een makkelijke, snelle en aangename manier, met respect voor de natuur? Proef van een future proof job bij Greenyard, een van de grootste groenten- en fruitleveranciers ter wereld. Verse, diepgevroren of verwerkte kwaliteitsproducten, traditionele of nieuwe soorten, exotische of lokale, voorverpakt of in bulk. Greenyard biedt het allemaal.

Zelf actief je steentje bijdragen aan een gezondere toekomst? Stap in onze wereld van groenten en fruit.

Vacatures bij Greenyard

Orderpicker - Zaterdagwerk

Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Momenteel zijn we op zoek naar orderpickers die steeds op zaterdag willen werken voor een bedrijf in Sint-Katelijne-Waver in een vroege shift. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een elektrisch transpallet en scansystemen.

Sint-Katelijne-Waver

Operator 2 ploegen - groenten en fruit

Operator gezocht voor een voedingsbedrijf in Sint-Katelijne-Waver! Als operator zal je machines opstarten, instellen, bedienen en controleren. Je bent verantwoordelijk voor je lijn, je zorgt voor een goede werking van de verpakkingslijn en springt bij waar nodig.

Sint-Katelijne-Waver

Student administratie zaterdag (+18)

Onze klant in Sint-Katelijne-Waver, actief in de voedingssector (groenten en fruit), zoekt een administratieve student die op zaterdag enkele uren kan helpen op de afdeling Leeggoed. Je zal vooral zorgen voor de controle van inkomend en uitgaand leeggoed. Verder doe je creditcontrole voor inkomend leeggoed en doe je controle op de chauffeurs. Hierbij zal je gebruikmaken van je computerskills en je goede kennis van het Engels en het Frans. Je takenpakket wordt verder aangevuld met allerlei administratieve taken.

Sint-Katelijne-Waver
ALLE JOBS BIJ GREENYARD BEKIJKEN