Innovative talent partner who gets the job done. Dat is Asap! Wij zorgen niet voor extra workload, wij ondersteunen jou in de zoektocht naar de ideale kandidaat en alles wat daarbij hoort. Geen extra druk op jouw HR-departement, maar een efficiënt verlengstuk ervan.

Meer over Asap

Diensten

Wie we zijn, in 70 seconden

Onze cultuur en onze passie met veel beweging in beeld gebracht. Want dat zijn we hier graag. In beweging.

It's a Match?

Met veel goesting op weg naar een duurzamere wereld!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet zomaar een trend maar een noodzaak. Met veel goesting dragen wij dan ook ons steentje bij.

Lees meer

Hier zijn we goed in

Ontmoet de Asap HR Group

Als HR-Powerhouse met 3 gespecialiseerde entiteiten (Asap, ClearXperts & Expertum) bieden we alle soorten personeelsoplossingen aan: tijdelijk en vast personeel, waaronder hoog-volume oplossingen, search & placement, MSP (Managed Service Provider), interim-management en specialisaties (speciale eenheden die zich richten op specifieke marktsegmenten en vaardigheidsrollen).


Lees meer

Ask them

Genoeg over onszelf geschreven. Onze klanten, of liever partners, vertellen je graag hoe ze de samenwerking met ons ervaren.

Hoe Asap DV Fresh ontlast

DV Fresh is een groeibedrijf actief in het versnijden en verpakken van verse groentjes. Om de torenhoge groeiambities waar te maken rekent CEO Peter Bauwens op onze Inhouse Asap-consulenten. Zij zoeken de juiste talenten en volgen ze dagelijks op op de werkvloer.

Let's Talk

Mist je team een enthousiaste werknemer die de puzzel compleet maakt? Wij ontdekken het graag tijdens een gemoedelijk gesprek bij een (virtueel) kopje koffie. Zo hielpen we al meer dan 3.000 ondernemingen succesvol verder. Binnenkort ook de jouwe?

Vertel me meer

Vraag een medewerker aan

Ben je op zoek naar een specifieke kandidaat voor je openstaande vacature(s)? Vraag het meteen aan.

Vind een medewerker

Werken we al samen?

Heb je vragen of hulp nodig? Geen zorgen, de geknipte Asap-collega helpt je snel verder.

Klik hier voor hulp

Meer blogartikels lezen