Jobs bij Mayerline

Ontdek hieronder de openstaande vacatures bij Mayerline.

Vacatures bij Mayerline

Fashion advisor

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar een medewerker voor de boetiek in Nieuwpoort. Wat wordt er van je verwacht? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Nieuwpoort
28

Fashion advisor

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar een medewerker voor de boetiek in Antwerpen. Wat wordt er van je verwacht? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig. Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Antwerpen
18

Fashion advisor

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar een medewerker voor de boetiek in Oostende. Wat wordt er van je verwacht? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Oostende
21
ALLE JOBS BIJ MAYERLINE BEKIJKEN