Jobs bij Mayerline

Ontdek hieronder de openstaande vacatures bij Mayerline.

Vacatures bij Mayerline

Jobstudent sales advisor Blankenberge

Ben jij beschikbaar tijdens de zomervakantie? Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar een Jobstudent sales advisor voor de boetiek in Blankenberge. Als jobstudent sales advisor ben je verantwoordelijk voor: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Blankenberge
38

Jobstudent sales advisor Knokke

Ben jij beschikbaar tijdens de Paasvakantie? Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar een Jobstudent sales advisor voor de boetiek in Knokke. Als jobstudent sales advisor ben je verantwoordelijk voor: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Knokke
38

Sales Advisor Turnhout

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar een Sales Advisor voor de boetiek in Turnhout. Als Sales Advisor ben je verantwoordelijk voor: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Turnhout
38
ALLE JOBS BIJ MAYERLINE BEKIJKEN