Jobs bij Mayerline

Ontdek hieronder de openstaande vacatures bij Mayerline.

Vacatures bij Mayerline

Shopmanager Lier

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar een Shopmanager voor de boetiek in Lier. Als Shopmanager ben je verantwoordelijk voor: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Je past de VM richtlijnen toe tot een visueel aantrekkelijke winkel. Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa. Tot slot stuur je een kleine team aan, verzorg je de personeelsadministratie en maak je de planningen op van je team.
Lier
35

Sales Advisor Ninove

Wil jij deel uitmaken van een iconisch Belgisch kledingmerk en deel uitmaken van ons team in de sprankelende winkel in Ninove? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Advisor die zich graag onderdompelt in de wereld van Belgische mode en onze klanten een onvergetelijke winkelervaring biedt. Wat houdt je job als Sales Advisor in? - Jij bent de drijvende kracht achter onze winkelverkoop. - Samen met jouw team werk je naar de verkoopdoelstellingen toe. - Je verwelkomt de klanten met een warme glimlach en voorziet hen van stijladvies en assistentie. - Naast uitstekende klantenservice zorg je ervoor dat de winkel altijd netjes is en een visueel feest voor het oog blijft.
Ninove
18

Sales Advisor Leuven

Wil jij deel uitmaken van een iconisch Belgisch kledingmerk en deel uitmaken van ons team in de sprankelende winkel in Leuven? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Advisor die zich graag onderdompelt in de wereld van Belgische mode en onze klanten een onvergetelijke winkelervaring biedt. Wat houdt je job als Sales Advisor in? - Jij bent de drijvende kracht achter onze winkelverkoop. - Samen met jouw team werk je naar de verkoopdoelstellingen toe. - Je verwelkomt de klanten met een warme glimlach en voorziet hen van stijladvies en assistentie. - Naast uitstekende klantenservice zorg je ervoor dat de winkel altijd netjes is en een visueel feest voor het oog blijft.
Leuven
21
ALLE JOBS BIJ MAYERLINE BEKIJKEN