Jobs bij Mayerline

Ontdek hieronder de openstaande vacatures bij Mayerline.

Vacatures bij Mayerline

Student verkoop Antwerpen

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar studenten voor de regio Antwerpen. Wat wordt er van je verwacht? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Antwerpen
35
Studentenjobs

Fashion advisor

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar een medewerker voor de boetiek in Antwerpen. Wat wordt er van je verwacht? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Antwerpen
18
Optie vast na interim

Student verkoop Geel/Mol

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar studenten voor een winkel in Geel en Mol. Wat wordt er van je verwacht? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Geel
35
Studentenjobs
ALLE JOBS BIJ MAYERLINE BEKIJKEN