"Als Office Manager run ik ‘mijn’ kantoor eigenlijk als mijn eigen bedrijf.” | ASAP
Home / Artikel / "Als Office Manager run ik ‘mijn’ kantoor eigenlijk als mijn eigen bedrijf.”

"Als Office Manager run ik ‘mijn’ kantoor eigenlijk als mijn eigen bedrijf.”

Werken bij ASAP als Office Manager

De perfecte match maken tussen talenten en ondernemingen, dat is wat wij elke dag doen. Niet alleen voor onze (uitzend)klanten, maar ook voor onszelf. ‘Enjoy your Job’ is niet voor niets ons motto. Je goed voelen in je job, maakt een wereld van verschil. Elke dag opnieuw. Benieuwd hoe het is om te werken bij ASAP?

Cindy Timmermans vertelt het je graag. Cindy is Office Manager van ons kantoor in Hasselt. Ze koos jaren geleden heel bewust voor onze familie-onderneming.

Hoe ben je bij ASAP terechtgekomen?

Cindy: “Ik heb een bachelor hotelmanagement, maar kwam 16 jaar geleden toevallig in de HR-wereld terecht. En dat bevalt me nog steeds. Ik koos bewust voor een familiaal bedrijf met ruimte voor persoonlijke groei. Acht jaar werkte ik als consulent. Daarna groeide ik door tot teammanager. Ook klantenprospectie zit nu in mijn takenpakket. Nieuwe ondernemingen laten kennis maken met onze ASAP-talenten: het is een fijne uitdaging. Als Office Manager run ik ‘mijn’ kantoor eigenlijk als mijn eigen bedrijf.”

Hoe zit het met je work-life balance?

Cindy: “In de uitzendsector heerst veel concurrentie. Mijn team en ik werken naar specifieke targets toe, maar door het fijne teamwork ervaar ik mijn job absoluut niet als stressvol. Elke dag met de glimlach kunnen gaan werken, dat is een must voor ASAP. Daarom is er ook ruimte voor ontspanning. Op woensdag werk ik niet, dan breng ik tijd door met mijn twee kinderen. Het is in onze sector niet evident om als office manager vier vijfde te werken. Maar daaraan merk je dat een goede work-life balance echt wel belangrijk is bij ASAP.”

Een open bedrijfscultuur, familiale waarden, oneindige groeimogelijkheden en een goede work-life balance. Het is duidelijk. Bij ASAP staan mensen centraal.

Ook zin om deel uit te maken van onze familie? Check snel onze vacatures voor consultant en office managers. Nog vragen? Blijf er niet mee zitten, geef ons een seintje op 089 20 14 00.

Tot gauw en … Enjoy your (ASAP) Job!