Als jobstudent aan de slag via Asap? Dat betekent een zorgeloze vakantiejob. De Asap-consulenten regelen werkelijk alles voor jou: je arbeidsovereenkomst, de verzekering, kortom de hele papierenwinkel. Ze zoeken ook een werkplek die bij je talenten past. Het enige dat jij nog moet doen … is op tijd op je werk verschijnen!

Tevreden jobstudenten over Asap

We gaan er niet flauw over doen. Vakantiewerk doe je in de eerste plaats voor de centen. Festivaltickets voor jezelf en je lief, enkele avondjes stappen, gewoon sparen en nog veel meer... Asap neemt je alle rompslomp uit handen. Vele jobstudenten zijn dan ook ‘vaste klant’ bij Asap. Ze kijken na het school- of academiejaar uit naar een zorgeloze vakantie, feestelijke festivalbeats en naar dat heerlijke ... vakantiewerk. 

“Maanden na elkaar niets doen, dat kan ik niet. Werken als jobstudent is de beste remedie tegen verveling. Het is ook een goede voorbereiding op het 'echte' leven. Asap zorgt voor alles. Dat maakt het zo gemakkelijk. Je moet je alleen inschrijven voor de job – Asap doet de rest.” 
Sam M.

“De communicatie verloopt heel vlot. Je krijgt heldere uitleg, er zijn informatiesessies in het bedrijf waar je aan de slag gaat. Bij Asap is alles duidelijk. Ik heb met mijn vakantiewerk een reis naar Peru betaald. Een onvergetelijke ervaring.” 
Thomas D.

“Asap laat je nooit in de steek. Als er bijvoorbeeld een probleem is op het werk, kun je ze altijd bellen. Asap lost het op. Met mijn loon ging via Erasmus naar Angers, in Frankrijk. Een intensief taalbad van vier maanden. Het was een uitstekende aanvulling bij mijn studies taalkunde.”
Jolien J.

“Ik ben 26 intussen en blijf maar studeren. Ik wil niet mijn hele leven op de kap van mijn ouders leven. Daarom betaal ik een deel van mijn studie mee. En dat was niet mogelijk zonder een studentenjob. Ik werk nu al tien jaar als jobstudent via Asap. En eerlijk gezegd, ik wil niets anders meer.”
Melissa P.

“Ik vind het fijn om telkens weer dezelfde mensen terug te zien. Want als je het wil, laten ze je op de vorige werkplek terugkeren.” 
Chris M.

Vakantiewerk bij Asap, dat is ook:

  • arbeidscontracten correct tot in de puntjes
  • de beste jobvoorwaarden
  • goed betaalde vakantiejobs
  • een veilige werkomgeving
  • proeven van de werkvloer
  • werk in functie van je talenten
  • ontdekken waar je troeven liggen
  • werken zonder zorgen of rompslomp
  • een contactpersoon bij wie je altijd terecht kan

Ook aan de slag als jobstudent via Asap?

Waar wacht je nog op? Rep je als de bliksem naar het dichtstbijzijnde Asap-kantoor. Of registreer je online op www.asap.be.

Vind jouw droomjob.

Ontdek ons aanbod