Voortdurend flexibele uitzendmedewerkers nodig? Op alle mogelijke momenten? Onsite management zet zich exclusief voor jou in, vanuit een dedicated kantoor in of naast jouw bedrijf. Op korte tijd integreren we een groot volume aan gemotiveerde medewerkers in jouw bedrijf. We helpen je graag met alles wat met uitzendarbeid te maken heeft. Je HR-afdeling krijgt er meteen een efficiënt verlengstuk bij.

Onsite in cijfers

Onze kennis, ervaring en expertise op het gebied van interim en uitzendarbeid in één oogopslag.

0Voorgestelde kandidaten

Per vacature stellen we gemiddeld 4 gemotiveerde kandidaten voor. Daarvan start er bijna altijd een kandidaat op.

0Onsite locaties

We hebben momenteel maar liefst 17 onsite locaties bij klanten verspreid over heel België.

Zij spreken uit ervaring

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze gemiddelde score geeft ons vleugels.

Uitdagingen in grote volumes?

Bedrijven hebben nood aan een uitzendpartner die er exclusief voor hen staat. Die erin slaagt snel en flexibel te schakelen.

CONTACTEER ONS

Instroom

Soms heb je zoveel vacatures dat je HR-afdeling er niet in slaagt de juiste en kwalitatieve instroom te genereren. Razendsnel schakelen blijft de boodschap. On-site management schiet je graag te hulp.

Systemen

Het IT-landschap in je bedrijf bestaat uit diverse onderdelen die op verschillende momenten zijn ontwikkeld. Het is één complex samenspel van applicaties en software. Een uitzendpartner vinden die hier naadloos en flexibel op wil aansluiten, is niet minder dan een zegen.

Planning

Ben je een groot bedrijf met veel werknemers op verschillende posten? Dan is het vaak moeilijk om de continuïteit te waarborgen. Jouw planning altijd 100% ingevuld krijgen is een pittige uitdaging. Onsite management zet zich graag exclusief voor jou in.

Meedenkers

Elk bedrijf heeft nood aan een intensieve samenwerking met een meedenkende uitzendpartner.

  • Onsite management maakt volledig deel uit van de interne bedrijfswerking.

  • Is proactief aanwezig in je bedrijf.

  • Draagt je waarden en cultuur mee uit.

  • Denkt met je mee en draagt ideeën aan.


Onsite management in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke interim uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Let's talk

Denk je dat een Onsite ondersteuning jouw kan (verder)helpen? We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS

Andere diensten