Onze sterktes

Met ClearXperts, onderdeel van de Asap HR Group, biedt Asap jou een snelle oplossing ter vervanging van één of meerdere van jouw vaste medewerker(s). ClearXperts staat garant voor dé juiste mensen die jij nodig hebt om ruimte te creëren voor groei of om de continuïteit te garanderen binnen jouw bedrijf.

Groot netwerk

Meteen inzetbaar. ClearXperts heeft een groot team van consultants in Finance, HR, Legal, Marketing & Sales die meteen inzetbaar zijn.

Maatwerk

We gaan voor jou op zoek naar de meest geschikte kandidaat én de meest efficiënte manier om met deze consultant of freelancer samen te werken.

10+ jaar ervaring

We hebben meer dan 10 jaar ervaring in projectsourcing in diverse sectoren en verschillende bedrijfsculturen. Steeds leveren we topconsultants. En dat voor klinkende namen.

Een groot project op de plank waarvoor je tijdelijk een sterke professional nodig hebt? Al meer dan 10 jaar levert ClearXperts mensen met de juiste expertise in projectsourcing voor bedrijven in diverse sectoren. Snel iemand nodig om je vaste medewerker in ziekte, bevallingsverlof,... te vervangen?

De juiste mensen op de juiste plaats. Daar draait het om.

Projectsourcing in cijfers

0aantal experten

Al meer dan 175 experts helpen andere bedrijven vandaag in hun projecten

0jaren actief

Al meer dan 10 jaar werken onze consultants in de meest diverse sectoren en in uiteenlopende bedrijfsculturen.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze score geeft ons vleugels.

Uitdagingen in projectsourcing

Goede medewerkers vinden die snel mee kunnen met de rest van het team. Je hebt slechts een beperkte tijd een (extra) medewerker nodig?

CONTACTEER ONS

Tijdelijk

Soms stapelt het werk zich even op en heb je een paar extra handen nodig. Die kunnen wij je leveren. Met de juiste expertise bovendien. En enkel voor de tijd die echt nodig is. Zo simpel werkt het. Onze experts kiezen er bewust voor om te werken op projectbasis. Ze houden van de variatie en de voortdurend wisselende opdrachten. Door hun ervaring en flexibiliteit zijn ze in geen tijd ingewerkt om jou en jouw team tijdelijk bij te staan. Ondertussen blijven wij hen ook begeleiden en verder ontwikkelen.

Interim management

Ben je op zoek naar expertise die moeilijk te vinden is ? Heb je tijdelijk iemand nodig voor een functie op hoog niveau of een specifiek project ? Je vindt de witte raaf ongetwijfeld in ons uitgebreid netwerk van interim managers. We werken nauw en langdurig met hen samen. We weten dus goed waar ze het meest ervaring mee hebben en waar ze het sterkst in zijn. Hun pragmatische “hands on” mentaliteit zorgt meteen voor toegevoegde waarde.


Opleidingen

We investeren heel veel in de groei en de ontwikkeling van onze mensen. We organiseren regelmatig opleidingen en inspiratiesessies en elke medewerker krijgt een persoonlijk ontwikkelingsplan. We hebben de afgelopen jaren dan ook heel wat ervaring en knowhow opgebouwd met trainingen en opleidingen. En die kennis delen we graag met onze klanten.

Projectsourcing - hoe werkt dat?

Met onze uitgebreide pool van experten in Finance, Legal, Sales & Marketing en HR stellen wij je snel een beschikbare medewerker voor.

Let's talk

Op zoek naar een snelle integratie van een expert? Onze collega's van ClearXperts helpen je graag verder met dé witte raaf.

CONTACTEER ONS

Andere Asap diensten