Jobs bij Mayerline

Ontdek hieronder de openstaande vacatures bij Mayerline.

Vacatures bij Mayerline

Fashion advisor

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar een medewerker voor de boetiek in Nieuwpoort. Wat wordt er van je verwacht? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Nieuwpoort
28
Optie vast na interim

Flexi job verkoop Belgische Kust

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar flexi job medewerkers voor de boetiek in De Panne, Oostende, Blankenberg, Nieuwpoort, Knokke. Wat wordt er van je verwacht? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Oostende
35
Flexi-job

Flexi job verkoop Limburg/ Kempen

Voor het op en top Belgische kledingmerk zijn wij op zoek naar flexi job medewerkers voor de regio Limburg/Kempen. Wat wordt er van je verwacht? Je bent verantwoordelijk voor de verkoop in de winkel. Je draagt bij tot het behalen van de verkoop objectieven. Je verwelkomt de klanten bij het binnenkomen. Je geeft stijladvies en helpt hen waar nodig . Daarnaast zorg je voor orde en netheid in de winkel en bedien je de kassa.

Genk
35
Flexi-job
ALLE JOBS BIJ MAYERLINE BEKIJKEN