Jobs bij Mayerline

Ontdek hieronder de openstaande vacatures bij Mayerline.

Vacatures bij Mayerline

Sales advisor Nieuwpoort

Wil jij deel uitmaken van een iconisch Belgisch kledingmerk en deel uitmaken van ons team in de sprankelende winkel in Nieuwpoort? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Advisor die zich graag onderdompelt in de wereld van Belgische mode en onze klanten een onvergetelijke winkelervaring biedt. Wat houdt je job als Sales Advisor in? - Jij bent de drijvende kracht achter onze winkelverkoop. - Samen met jouw team werk je naar de verkoopdoelstellingen toe. - Je verwelkomt de klanten met een warme glimlach en voorziet hen van stijladvies en assistentie. - Naast uitstekende klantenservice zorg je ervoor dat de winkel altijd netjes is en een visueel feest voor het oog blijft.
Nieuwpoort
28

Verkoopmedewerker Aalst

Wil jij deel uitmaken van een iconisch Belgisch kledingmerk en deel uitmaken van ons team in de sprankelende winkel in Aalst? Wij zijn op zoek naar een tijdelijke verkoopmedewerker die zich graag onderdompelt in de wereld van Belgische mode en onze klanten een onvergetelijke winkelervaring biedt. Wat houdt je job als verkoopmedewerker in? - Jij bent de drijvende kracht achter onze winkelverkoop. - Samen met jouw team werk je naar de verkoopdoelstellingen toe. - Je verwelkomt de klanten met een warme glimlach en voorziet hen van stijladvies en assistentie. - Naast uitstekende klantenservice zorg je ervoor dat de winkel altijd netjes is en een visueel feest voor het oog blijft.
Aalst
24

Sales Advisor Genk

Wil jij deel uitmaken van een iconisch Belgisch kledingmerk en deel uitmaken van ons team in de sprankelende winkel in Genk? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Sales Advisor die zich graag onderdompelt in de wereld van Belgische mode en onze klanten een onvergetelijke winkelervaring biedt. Wat houdt je job als Sales Advisor in? - Jij bent de drijvende kracht achter onze winkelverkoop. - Samen met jouw team werk je naar de verkoopdoelstellingen toe. - Je verwelkomt de klanten met een warme glimlach en voorziet hen van stijladvies en assistentie. - Naast uitstekende klantenservice zorg je ervoor dat de winkel altijd netjes is en een visueel feest voor het oog blijft.
Genk
28
ALLE JOBS BIJ MAYERLINE BEKIJKEN