Ervaring

Ons ervaren, gedreven en toegewijd Care team werkt al lang in de brede zorgsector. In heel het land.

Innovatie

Met ons eigen online platform Paragon Medical zetten we zorgpersoneel efficiënt in. Over verschillende instellingen en shiften heen.

Opleidingen

Nieuwe zorgmedewerkers bieden we onthaal- en onboardingtrajecten aan. Allemaal via ons eigen platform.

One-stop

Bij ons kan je terecht voor de selectie van alle profielen die je instelling doen draaien; zorgmedewerkers, poetshulpen, HR medewerkers, …

Asap-familie

Asap is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Die betrouwbare stabiliteit en kennis bieden we je graag aan.

De zorgsector komt handen tekort. Asap lanceert daarom Paragon Medical, een online tool om zorgpersoneel efficiënter in te zetten voor verschillende shiften. Zo verbeteren we de capaciteit in de zorg en verminderen we jouw administratieve rompslomp. Via een mix van kanalen gaan we op zoek naar goed zorgpersoneel en alle andere functies die je zorginstelling doen draaien. Zo kan jij de beste zorg bieden.

Asap Care in cijfers

Onze kennis, ervaring en expertise op het gebied van productie in één oogopslag.

0Asap-kantoren in België

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 63 kantoren in België. Er is altijd wel een kantoor dicht bij jou in de buurt.

0Zorgprofielen in Paragon Medical

Meer dan 380 ingeschreven zorgprofielen in Paragon Medical in 2021.

0Ingevulde shiften via Paragon Medical

Meer dan 3.200 ingevulde shiften via Paragon Medical.

Paragon Medical

Asap en Paragon Medical zijn samen de ideale partner voor de zorg. Ontdek in deze video waarom

Personeelsuitdagingen in de zorg?

De zorgsector komt letterlijk handen tekort. Er is te weinig zorgpersoneel en de capaciteit wordt niet optimaal benut. Extra mensen inzetten vereist veel administratie.

CONTACTEER ONS

Moeilijke planning

Een van de grootste uitdagingen waar je als zorgsector mee te maken krijgt zijn de ad-hocshiften, het plannen en herplannen. Je wilt je zorgpersoneel immers voortdurend aan het werk houden. Dat vraagt tijd, energie én de nodige inzet van je medewerkers.

Wij gaan voor jou op zoek naar flexibel en gemotiveerd zorgpersoneel om die uren efficiënt in te vullen. En we maken het waar dankzij Paragon Medical.

Meerdere vestigingen

Beschikt je zorggroep over meerdere vestigingen over het hele land? Een overkoepelende rekruteringspartner is dan een echte steun. Zeker als die globaal met je meedenkt en lokaal de juiste expertise aan boord heeft. Op die manier kan je voor elke vestiging het juiste zorgpersoneel aanwerven en correct opvolgen. Zo ben je meteen op alle vlakken geholpen.

Administratie

Zorgpersoneel is moeilijk te vinden. Wil een gemotiveerde medewerker extra shifts of uren presteren? Dan moet je die opportuniteit grijpen. Helaas komt daar veel administratie bij kijken.

Via Paragon Medical matcht Asap vraag en aanbod. We zorgen ervoor dat je je personeel extra kan inzetten. De administratie nemen we volledig uit handen.

Contacteer ons

Uitwisseling personeel

Goed zorgpersoneel vinden. Het is een probleem. Alle zorginstellingen hebben ermee te maken. Om elkaar uit de nood te helpen wisselen ze personeel uit binnen hun netwerk. Efficiënt is die oplossing niet. Duur is die wel.

De experten van Asap Care springen graag bij. Ze helpen je enthousiast en betaalbaar aan flexibele en bekwame zorghanden.

Asap Care in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze gemiddelde score geeft ons vleugels.

Let's talk Care

We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS