De zorgsector komt handen tekort. Via een mix van kanalen gaan we op zoek naar goed zorgpersoneel en alle andere functies die je zorginstelling doen draaien. Zo kan jij de beste zorg bieden.

Ervaring

Ons ervaren, gedreven en toegewijd Care team werkt al lang in de brede zorgsector. In heel het land.

Opleidingen

Nieuwe zorgmedewerkers bieden we onthaal- en onboardingtrajecten aan. Allemaal via ons eigen platform.

One-stop

Bij ons kan je terecht voor de selectie van alle profielen die je instelling doen draaien; zorgmedewerkers, poetshulpen, HR medewerkers, …

Asap-familie

Asap is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Die betrouwbare stabiliteit en kennis bieden we je graag aan.

Asap Care in cijfers

Onze kennis, ervaring en expertise op het gebied van productie in één oogopslag.

0Asap-kantoren in België

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 55 kantoren in België. Er is altijd wel een kantoor dicht bij jou in de buurt.

0jaren ervaring

Meer dan 10 jaar ervaring binnen de zorgsector

0permanente Asap consulenten

Zij zoeken enkel naar de perfecte match voor jouw zorgjob.

Personeelsuitdagingen in de zorg?

De zorgsector komt letterlijk handen tekort. Er is te weinig zorgpersoneel en de capaciteit wordt niet optimaal benut. Extra mensen inzetten vereist veel administratie.

CONTACTEER ONS

Moeilijke planning

Een van de grootste uitdagingen waar je als zorgsector mee te maken krijgt zijn de ad-hocshiften, het plannen en herplannen. Je wilt je zorgpersoneel immers voortdurend aan het werk houden. Dat vraagt tijd, energie én de nodige inzet van je medewerkers.

Wij gaan voor jou op zoek naar flexibel en gemotiveerd zorgpersoneel om die uren efficiënt in te vullen.

Meerdere vestigingen

Beschikt je zorggroep over meerdere vestigingen over het hele land? Een overkoepelende rekruteringspartner is dan een echte steun. Zeker als die globaal met je meedenkt en lokaal de juiste expertise aan boord heeft. Op die manier kan je voor elke vestiging het juiste zorgpersoneel aanwerven en correct opvolgen. Zo ben je meteen op alle vlakken geholpen.

Administratie

Zorgpersoneel is moeilijk te vinden. Wil een gemotiveerde medewerker extra shifts of uren presteren? Dan moet je die opportuniteit grijpen. Helaas komt daar veel administratie bij kijken.

We zorgen ervoor dat je je personeel extra kan inzetten. De administratie nemen we volledig uit handen.

Contacteer ons

Uitwisseling personeel

Goed zorgpersoneel vinden. Het is een probleem. Alle zorginstellingen hebben ermee te maken. Om elkaar uit de nood te helpen wisselen ze personeel uit binnen hun netwerk. Efficiënt is die oplossing niet. Duur is die wel.

De experten van Asap Care springen graag bij. Ze helpen je enthousiast en betaalbaar aan flexibele en bekwame zorghanden.

Asap Care in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze gemiddelde score geeft ons vleugels.