Ervaring

Onze consulenten zijn stuk voor stuk experten binnen de technische sector. Met de juiste opleiding én ervaring.

Naast de deur

Je vindt onze kantoren over het hele land met in elke provincie 1 VCU-gecertificeerd kantoor. Er is er vast een dicht bij jou.

Opleidingen

Gemotiveerde kandidaten, daar geloven we in. Zijn ze technisch aangelegd? Dan leiden we ze gewoon zelf op tot technische operator of onderhoudstechnieker.

Kennis

We hebben al jaren expertise in de technische sector. En via specifieke kanalen toegang tot tal van talentvolle kandidaten. 

Asap-familie

Asap is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Die betrouwbare stabiliteit en kennis bieden we je graag aan.

Een goede technieker? Dat is een vakman die efficiënt, accuraat en veilig werkt. En goede service biedt. De consultants van onze gespecialiseerde afdeling Asap Technics kennen de kanalen waarop die talenten aanwezig zijn. Welk profiel je ook nodig hebt; techniekers, mecaniciens, onderhoudsmannen… Voor jou activeren we graag de juiste vaklui. Ook als het gaat om knelpuntberoepen.

Asap Technics in cijfers

Onze kennis, ervaring en expertise in techniek in één oogopslag.

0Asap-kantoren in België

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 63 kantoren in België. Waarvan 17 on site vestigingen bij industriële bedrijven.

0Technische kandidaten opgestart

In 2020 gingen 1.200 technische talenten gemotiveerd aan het werk in uiteenlopende sectoren.  

0Sollicitaties per technische vacature

We trekken talent aan en geven het alle kansen om te groeien. Gemiddeld solliciteren 4 kandidaten per vacature.

Personeelsuitdagingen voor techniekers?

De technische sector staat garant voor veel banen en waardevolle innovaties. Het tekort aan personeel is helaas een pittige uitdaging. 

CONTACTEER ONS

Knelpuntberoepen

Technische profielen zijn heel erg in trek, want dun gezaaid. Daartegenover staat een groot aanbod aan openstaande vacatures. De zoektocht naar kandidaten is dan ook erg moeilijk. Want technische talenten hebben keuze te over waar ze aan de slag gaan.

Retentie

Heb je dan een geschikte technische kandidaat, dan is het heel moeilijk om die te behouden. Technische profielen zijn enorm gegeerd en hun mogelijkheden zijn eindeloos. Als werkgever is het een enorme uitdaging om de kandidaat aan jou en je onderneming te binden.

Focus

Als onderneming wil je je vooral focussen op je corebusiness. Want jouw business is jouw passie. Dat doe je graag en goed. Op dat vlak hoef je geen ondersteuning.

Op het vlak van personeelszaken kan je misschien wel deskundige en betrouwbare hulp gebruiken.

Contacteer ons

Asap Technics in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze gemiddelde score geeft ons vleugels.

Let's talk Technics

We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS

Asap zorgt met hun correcte screening, vlotte communicatie en goed humeur voor een toffe samenwerking! Asap doet alles voor B&A, zo snel als het kan!

Maarten Vanhee - B&A Technics