Ervaring

Onze ervaren consulenten kennen de industriële wereld. Ze vinden snel de juiste kandidaten via actief poolmanagement.

Naast de deur

Je vindt vast een Asap-kantoor dichtbij, vaak zelfs net naast de deur. Met onze XL-services komen we zelfs bij jou on site.

Opleidingen

Asap investeert in gemotiveerde mensen. We leiden kandidaten op tot operatoren en onderhoudstechniekers dankzij opleidingen op maat, intern en extern.

Kennis

Asap kent de industriële sector door en door. Alle systemen, regels, wetgeving en veiligheidsvoorschriften. Kortom alle ins & outs.

Asap-familie

Asap is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Die betrouwbare stabiliteit en kennis bieden we je graag aan.

In je productieomgeving moet het vooruitgaan. Met medewerkers die snel en secuur werken. Heb je een dringend order binnen? Vervroegt je klant zijn deadline? Voor jou zoeken we pijlsnel extra handen. Of het nu gaat om een productiemedewerker, inpakker, operator of andere profielen. Wij briefen hen uitvoerig. Zo gaan ze grondig voorbereid en veilig in je bedrijf aan de slag.

Asap Industry in cijfers

Onze kennis, ervaring en expertise op het gebied van productie in één oogopslag.

0Asap-kantoren in België

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 63 kantoren in België. Waarvan 17 on site vestigingen bij industriële bedrijven.

0Dagen (gemiddeld) tot opstart

Zo lang duurt het gemiddeld tot de perfecte productiemedewerker bij jou aan de slag kan.

0Opgeleide productiemedewerkers in 2020

In 2020 hebben we gemiddeld 238 technische productiemedewerkers, operatoren en inpakkers opgeleid via interne trajecten.

Personeelsuitdagingen voor Industry?

Grote dringende orders, een markt in volle ontwikkeling, een vervroegde deadline … Van de industriële sector wordt voortdurend flexibiliteit gevraagd.

CONTACTEER ONS

Administratie

Jij weet het als geen ander. Het aanwerven van nieuwe medewerkers brengt een ontzettend grote administratieve workload met zich mee. Het verwerken van contracten en het in elkaar steken van planningen vragen uren van je kostbare tijd.

Je bent dan ook op zoek naar administratieve experten die je kunnen ontlasten.

Piekperiodes

De industriële sector is enorm gevoelig voor seizoensgebonden en zelfs dagelijke pieken. Sommige ervan zijn perfect voorspelbaar. Andere slaan plots toe. Dat maakt het moeiijk om de bezetting op lange termijn in te schatten.

Elke dag opnieuw alle tijdelijke vacatures snel en vlot invullen is uitermate belangrijk. We helpen je daar graag bij.

Wetgeving

Als onderneming is het niet evident om op de hoogte te blijven van alle wetgeving en regels rond tewerkstelling. Al die regels correct toepassen is nochtans een van de belangrijkste uitdagingen voor werkgevers.

De experten van Asap houden alle wijzigingen voortdurend in het oog. Bij ons kan je terecht voor correct advies en een foutloze opvolging.

Contacteer ons

Screening

Het zoeken naar juiste kandidaten en de correcte screening ervan. Twee tijdrovende zaken. Wat zijn iemands wensen en ambities? Hoe sluit iemands persoonlijkheid aan bij zijn competenties? Matcht de kandidaat met de cultuur van het bedrijf?

Onze ervaren Asap-consulenten zoeken met kennis van zaken naar geschikte en gemotiveerde talenten.

Focus

Als industriële speler wil je je focussen op je corebusiness. Processen, producten en toepassingen, daar zijn jij en je teamleaders goed in. Wat onze passie is? Personeelszaken. En die delen we graag met jou.

We worden een efficiënt verlengstuk van je personeelsdienst en ondersteunen je teamleaders op de vloer. Met al onze deskundigheid.

Contacteer ons

Asap Industry in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze gemiddelde score geeft ons vleugels.

Let's talk Industry

We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS

Het Asap team weet exact welk profiel Cummins zoekt en vindt steeds de perfecte kandidaat met de juiste normen en waarden. Kortom een professionale, kwalitatieve en fijne rekruteringspartner om mee samen te werken.

Veronique Garcet - Cummins Belgium