Ervaring

De Asap-consulenten hebben een neus voor het zoeken voor de juiste kandidaten, met een flexibele instelling voor weekendwerk.

Nationaal

Onze Asap Retail-service coördineren we nationaal. We zoeken en plaatsen uitzendmedewerkers voor je filialen in het hele land.

Één contact

Onze kantoren gaan op zoek naar medewerkers voor jouw filialen. Je ene contact binnen Asap Retail regelt dit allemaal. Handig."

Partnerships

We stellen onze werking flexibel af op jouw wensen & behoeften. Op die manier profiteer jij van de beste service.

Asap-familie

Asap is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Die betrouwbare stabiliteit en kennis bieden we je graag aan.

Namen als HEMA, Fun, JBC & Carrefour ken je uiteraard. Dat zijn maar enkele van de grote retailnamen voor wie Asap zich dag in dag uit inspant. Voor hen gaan we op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde medewerkers. Van verkopers tot (adjunct-) winkeldirecteurs. Dat doen we ook graag voor jou. Je profiteert alvast van onze jarenlange expertise in retail op nationaal niveau.

Asap Retail in cijfers

Onze kennis, ervaring en expertise op het gebied van retail in één oogopslag.

0Asap-kantoren in België

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 63 kantoren in België. Je vindt er vast een naast jouw winkeldeur.

0Klanten in retail

We spannen ons dagelijks enthousiast in voor 50-tal klanten in retail, verspreid over heel Begië.

0Jaar anciënniteit in de sector

Onze deskundige Asap-consulenten actief in retail zijn heel ervaren. Hun gemiddelde anciënniteit is 10 jaar.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze gemiddelde score geeft ons vleugels.

Personeelsuitdagingen in de Retail?

De wereld wordt steeds kleiner en transparanter. Tegelijk nemen de uitdagingen voor retailers toe.

CONTACTEER ONS

Lastminuteplanningen

Is een van je medewerkers ziek of valt iemand plots uit? Dat vormt steeds opnieuw een groot probleem. Want de retail moet blijven draaien om omzet te genereren. Dat betekent alweer even snel-snel een lastminuteplanning in elkaar steken.

Piekperiodes

Retail is sterk afhankelijk van wat er gebeurt in de maatschappij. Ook de tijd van het jaar speelt een grote rol. Komt de eindejaarsperiode in zicht? Swingen de verkoopsprognoses de pan uit? Zijn er seizoens- en weekendgebonden pieken? In alle gevallen heb je plots meer personeel nodig.

Flexibiliteit

Retail is mensenwerk. En mensen zijn maar mensen. Sommigen worden langdurig ziek. Anderen worden mama of papa en ook zij zijn dan een tijd afwezig. Tijdelijke krachten zijn ideaal om dat alles op te vangen.

Contacteer ons

Screening

Werken in de retail betekent werken op alle momenten van de dag en de week. Ook in het weekend. Op momenten dat veel mensen thuis aan het genieten zijn van hun gezin en vrije tijd. Dat vraagt veel van de werknemers.

Gemotiveerde mensen vinden met de juiste attitude om voortdurend flexibel te werken is niet zo eenvoudig.

Nationaal

Jouw keten beschikt over verschillende vestigingen. Tot in de kleinste gemeente van het land. Vaak zoek je medewerkers in heel België om in te schakelen in je lokale filialen. Dat vraagt een heleboel coördinatie, planning en aansturing op nationaal niveau.

Contacteer ons

Asap Retail in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Let's talk Retail

We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS

Asap ondersteunt ons voor verschillende profielen van arbeiders tot bediende en studenten. Hun grootste troef is dat ze een groot netwerk hebben, maar toch zorgen voor een persoonlijke touch.

Charlotte Bastiaens - JBC