Bij Asap kan je 100% jezelf zijn

‘Enjoy Your Job’ is niet toevallig het motto van Asap. Want zeg nu zelf. Als je je job graag doet, doet je die beter én zit je beter in je vel.

Wij vinden een job die voor jou werkt. Een plek waar je 100% jezelf kan zijn en waar je kan groeien. In je job en als mens!

0Kaarsjes

De Asap-family blaast dit jaar maar liefst 45 kaarsjes uit. Zo vierden we pas nog met z'n allen de mijlpaal van ons 40-jarig bestaan. Wat een knaller van een feest was dat! Vier jij binnenkort ook met ons mee? Want als stabiele organisatie met ambitieuze internationale groeiplannen valt er nog heel wat te feesten.

0Collega's

Bij Asap sta je er nooit alleen voor. Je maakt deel uit van een enthousiaste familie. Met meer dan 280 collega's zijn we een groot familiebedrijf dat er samen altijd 100% voor gaat. Maar niet 'te groot'. Want onze open en persoonlijke cultuur dragen we op handen.

0Locaties

Asap vind je over het hele land: van ons kantoor in Marche-En-Famenne in de provincie Luxemburg tot diep in de Westhoek. Onze Asap-wagens heb je vast al eens zien voorbijrijden.

You matter

Jij staat centraal! Bij Asap ontwikkelen wij graag talent op een duurzame manier. We doen er alles aan zodat jij de beste versie van jezelf kan zijn.

Transparant, marktconform en uniform loonbeleid

Wij geloven er sterk in dat je helemaal jezelf kan zijn in je job. Hieraan gekoppeld is natuurlijk een marktconform loon. Dit delen we graag in alle transparantie. Voor ons is iedereen gelijk.

Mogelijkheid tot thuiswerk

Een goede work-life balance is vandaag de dag onmisbaar. Het zorgt voor minder stress, meer productiviteit en voorkomt een burn-out. Daarom heb je als Asap-medewerker de mogelijkheid om van thuis uit te werken.

My Mindlab

Wij geven om jou en willen dat je je goed in je vel voelt. Daarom krijgt elke medewerker toegang tot het platform MyMindlab waar je modules kan volgen die je psychosociale welzijn ondersteunen.

De Asap Academy

Bij Asap heb je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en te groeien als persoon, zowel privé als professioneel. Levenslang leren zit in ons DNA. Gedurende je hele carrièrepad bieden we je daarom een breed pakket aan opleidingen opgedeeld in vier modules: Well-coming, Well-feeling, Well-being en Well-dreaming.

Collega's aan het woord

Wie beter dan onze Asap medewerkers aan het woord te laten om jou te overtuigen om bij Asap te komen werken! Are you ready to enjoy your Asap job?

De Asap-waarden

Onze waarden maken van Asap de warme en gedreven familie die we zijn. We houden ze altijd in ons achterhoofd, bij alles wat we doen.

Authentiek

Bij Asap kan je 100% jezelf zijn.

Wij willen dat uitzendmedewerkers hun job even graag doen als wij de onze. Wij kijken met een warme en integere blik naar talenten en persoonlijkheid, en matchen ze met de juiste klant. Daar wordt iedereen beter van.

Betrouwbaar

We communiceren open en altijd.

We bouwen vertrouwen op door alles en iedereen met open armen te ontvangen, ook jouw waarden en mening. Door tijd te nemen en echt naar elkaar te luisteren, leren we bij, verleggen we ambitieuze grenzen en behalen we onze gemeenschappelijke doelen. 

Samen groeien

Teamwork makes the dream work.

Samen staan we sterk en kunnen we alles aan, daar vertrouwen we op. We zijn een hecht en respectvol team dat iedereen de kans geeft om helemaal zichzelf te zijn en te doen wat ‘ie graag doet.

Resultaatgericht

We smijten ons volledig.

Half werk is niets voor ons. Wij bouwen aan lange, stabiele relaties waarin we elkaar echt leren kennen. Wij geven om elkaar, om onze talenten en klanten, en gaan altijd tot het uiterste.

Enthousiast

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

Asap is een warme en plezante thuis. Enjoy your Job spat van ons af, net omdat we de onze zo graag doen. Ons enthousiasme geeft uitzendmedewerkers en klanten goesting om met ons samen te werken.

Nóg meer over Asap te weten komen?

Lees het hier

Waar je morgen aan de slag kan

Binnen de Asap-familie hebben we jobs in alle geuren en kleuren. Je kan aan de slag als consulent of in sales. Ook op ons hoofdkantoor kan je terecht. Daar zijn we altijd op zoek naar talent om onze departementen (Finance, HEM, Marketing, IT, Operations, Facility en Admin) te versterken

Je weet misschien nog niet of je als consultant aan de slag wil of eerder in sales. Of misschien spreekt een job binnen een van de departementen op ons hoofdkantoor je wel aan. Of je hebt de competenties om in een management rol te starten. Alles is bespreekbaar.

Check de vacatures

Human Engagement

Human Resources, dat woord gebruiken we bij Asap niet. Human Engagement, daar draait het om.

Betrokkenheid leidt tot succes

De betrokkenheid van de medewerkers in je bedrijf en je organisatiesucces gaan hand in hand. Een betrokken medewerker voelt zich verbonden met de organisatie en beleeft plezier in het werk dat hij doet. Kortom, de medewerker heeft een hart voor zijn job én het bedrijf! Betrokkenheid gaat ook gepaard met het maximaal inzetten van ieders talenten. En de combinatie van beiden creëert ambassadeurs 😊!

 “You can have the best strategy and the best building in the world, but if you don't have the hearts and minds of the people who work with you, none of it comes to life!”

Silvia Zeppieri - HE Director

Voor hen engageren we ons

Een nieuwe job, dat is altijd toch een mijlpaal in je leven. Een job vinden die écht bij iemand past, kan onverwacht iemands leven compleet veranderen. Dát is onze passie. Mensen gelukkig maken, daar doen we het voor.

Lees alle reviews op Trustpilot

Join the Asap-family

Werken bij Asap, dat is écht enjoy beleven in je job. Samen met toffe collega's die er altijd 100% voor gaan. Elke dag opnieuw.

Check de vacatures