ASAP Industry, productief in talent | ASAP

Contacteer ons

Op zoek naar personeel? Meer info over onze diensten? Neem contact op met een kantoor in je buurt.
Home / Expertise / ASAP Industry, productief in talent

ASAP Industry, productief in talent

Of jouw bedrijf zich nu specialiseert in automotive, voeding, chemie … in een productieomgeving moet het vooruitgaan. Daarom kies je voor medewerkers die tempo aan de dag leggen, maar toch secuur werken. ASAP Industry vindt ze voor jou. Want wij zijn productief in industrieel talent.

Talent aan de lopende band
Grote dringende orders, een markt in volle ontwikkeling, een klant die zijn deadline plots vervroegt … Soms heb je pijlsnel extra handen nodig. ASAP Industry is jouw ideale partner. Wij hebben aan de lopende band talenten in huis die we meteen in jouw productieomgeving inschakelen.

Versterking op voorraad
Je productie stijgt. Je hebt wel de nodige machines, maar de extra medewerkers ontbreken. ASAP Industry beschikt over talent op industriële schaal. Een heel team nodig? Diverse profielen in één keer? Wij boren de juiste kandidaten aan. Talenten met een ‘Enjoy your Job’-uitstraling.

Jij zoekt, wij vinden
Van assemblagemedewerkers tot inpakkers, van productiepersoneel over magazijniers tot drukkers … Wij vinden voor jou alle mogelijke profielen. Zelfs minder gangbare. Talenten die hun job kennen én zich vertrouwd voelen in een productieomgeving.

Expert in veiligheid
Werken in industriële omgevingen: ASAP Industry heeft er ervaring in. Onze medewerkers komen nooit onvoorbereid op jouw werkvloer. Wij briefen ze uitvoerig. Ze krijgen veiligheidstips op hun loonbrieven en sensibiliseringscampagnes houden hun zintuigen scherp. Zo dragen we bij tot jouw imago van veilige werkgever.

In goed gezelschap
Kies je voor ASAP Technics? Dan ben je in goed gezelschap. Onder andere Amstrong, Asco, CumminsCRHVandersanden Group en VDL vertrouwen vandaag al op onze expertise.