Gemotiveerde hogere profielen: ze maken vaak het verschil voor je onderneming. TalentXperts rekruteert ze met zorg én helpt je om deze strategische medewerkers aan je te binden. Vanaf 1 januari 2016 kan je daarvoor terecht in ons gloednieuwe TalentXperts-kantoor in het centrum van Antwerpen. Wat je daar mag verwachten? Je leest het hier!

De integratie van Ritmo in onze Asap-familie betekent een herorganisatie van onze Antwerpse troepen. Een van de belangrijkste nieuwigheden is de komst van TalentXperts in de Antwerpse binnenstad. Wat TalentXperts jouw onderneming allemaal kan bieden? Dat zetten we graag even voor je op een rijtje.

TalentXperts: voor management- en hogere bediendenprofielen

Heeft je onderneming nood aan specifieke talenten? Zorgvuldig gescreend en individueel begeleid door jobprofessionals? Reken dan op TalentXperts!

Werving & Selectie

Alleen de beste talenten komen bij je over de vloer! Aan de hand van een accurate talent- en persoonlijkheidsanalyse – in samenwerking met online testingpartner Thalento® - maken onze TalentXperts-specialisten de perfecte match! Daarbij gaan zij heel wat verder dan een traditionele screening. Want ook de persoonlijkheid, attitude en ambities van de kandidaten spelen een doorslaggevende rol.

Assessment

Assessment is een standaard onderdeel van onze grondige selectieprocedure. Maar ook voor eigen aangeleverde kandidaten (vanuit een interne vacature of doorstroom) kan je hiervoor beroep doen op onze experts!

Talentontwikkeling

Jouw talenten laten groeien: TalentXperts is erin gespecialiseerd. Met onze innovatieve online talentmanagementtool Thalento® stippelen we een persoonlijk ontwikkelingsplan uit en scherpen we vaardigheden aan. Het resultaat? Zo creëren we extra jobmotivatie en een hoge jobtevredenheid bij je medewerkers.

Outplacement

Personeel ontslaan is nooit aangenaam. Gelukkig kunnen je ex-medewerkers bij ASAP rekenen op professionele opvang, individuele begeleiding en advies van gespecialiseerde outplacementbegeleiders. Zo vinden ze snel hun weg in het complexe arbeidslandschap. Of krijgen ze dat ene duwtje in de rug voor een vliegende start van een zelfstandige activiteit.

Benieuwd wat TalentXperts kan doen voor je onderneming? Maak snel een afspraak met ons gloednieuwe TalentXperts kantoor in Antwerpen of Genk.

Asap Office: voor bedienden

Op zoek naar gekwalificeerde bedienden? Die deskundig geselecteerd zijn en kunnen rekenen op individuele begeleiding en opvolging? Daarvoor kan je nog altijd terecht bij onze gespecialiseerde uitzendconsulenten van Asap Office Antwerpen. Die verwelkomen je voortaan vanop een nieuwe toplocatie.

Meer weten over de gespecialiseerde divisies van Asap? Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes op de arbeidsmarkt? Check onze website boordevol nuttige info, volg ons op Facebook, LinkedIn, of spring snel binnen in een van onze kantoren in je buurt.

Enjoy your Job!

Vind versterking voor jouw team!

Contacteer ons

Meer blogartikels lezen