Als je je ergens thuis voelt, is het wel in Limburg. Gastvrijheid is hier het handelsmerk. Dat voel je hier overal. Het bronsgroen eikenhout, akkers en velden met herders, een wereldberoemd fietsroutenetwerk, sporen van oude Romeinen, een magnifiek mijnerfgoed: Limburg heeft het allemaal. Een ideale plek om een dag (of meerdere) te genieten van het goede leven en te ontsnappen aan het drukke werkleven! Zeker op deze adresjes.

Tripel Kanunnik: tappen van het goede leven

Van een streekproduct gesproken. De Tripel Kanunnik is één van de paradepaardjes van de imposant gerenoveerde brouwerij met café in Wilderen. Het zachte en kruidige viergranenbier wordt gebrouwen naar een origineel recept van 1743. De uitzonderlijke toevoeging van rogge geeft het bier een typisch karakter. Hier tap je van het goede leven. Santé!

Brouwerij Wilderen, Wilderenlaan 8, 3803 Wilderen (Sint-Truiden), www.brouwerijwilderen.be

L’Angelo Rosso: hemels tafelen op z’n Italiaans

Voor een warme culinaire ervaring moet je in L’Angelo Rosso zijn. Zaakvoerder Filippo Catania dompelt je onder in een authentieke Italiaanse ambiance terwijl la mama Roberta verfijnde zuiderse specialiteiten op je bord tovert. Bambino Antonio is letterlijk grootgebracht in la cucina van Roberta. Dit is een warm familierestaurant, engelachtig lekker. Buon appetito!

L’Angelo Rosso, vanaf 16 november op een nieuw adres: Brustem-Dorp 154, 3800 Brustem (Sint-Truiden), www.angelorosso.be

Vesparoute: toeren door een glooiend landschap

De grootste fruitstreek van West-Europa doorkruisen op twee wielen? Zet je helm op en start je motor! De gps van je comfy Vespa loodst je langs romantische kastelen, fruitbomen en wijngaarden, historische hotspots, pittoreske kerkdorpen en zoveel meer. Vergeet zeker ook geen pitstop te maken aan een van de wijndomeinen of brouwerijen.

Vesparoute vertrekadres: Ambachtslaan 3226, 3800 Sint-Truiden, www.vesparoute.com

Laat ons meegenieten van je Limburgse avonturen: tag ons op Instagram met @asap_hr_group.

Lees meer Enjoy your Breaks

Enjoy your Break! Enjoy your Job!

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod

Meer blogartikels lezen