Uitzendkracht, tijdelijke werkkracht, uitzendklant, interimmer, … als je via een uitzendbureau tijdelijk of vast werk vindt, hoor je deze termen weleens vallen. Maar de Asap-familie hakt nu de knoop door: "wij kiezen voor ‘uitzendmedewerkers’".

Deel van de familie

Al sinds 1979 staat de Asap-familie met bakken enthousiasme en hopen expertise in voor een waaier aan opdrachten: interim, werving & selectie, talentmanagement, projectsourcing, outplacement en interimmanagement.

En wij zien jullie – kandidaten op zoek naar je droomjob – als deel van die familie. Daarom noemen we jullie voortaan onze uitzendmedewerkers. Verwacht bij Asap geen afstandelijke relatie tussen consulenten, werkgevers en kandidaten. Nee, reken op een professionele maar warme omgeving.

Waar menselijkheid centraal staat. Waar je je gerespecteerd voelt. Waar we je kennen. En jij ons. Want wij geloven oprecht dat je pas écht tot je recht komt als je 100 % jezelf kan zijn. Alles is bespreekbaar. En jouw mening doet er absoluut toe. Luisteren naar elkaar, levert inzichten op. Het helpt ons om voor jou de ideale job te vinden.

Onze inzet voor onze uitzendmedewerkers

Waarom je uitzendmedewerker bij Asap wil zijn? Simpel: bij ons sta je centraal. We zijn er voor je. Met kennis, ervaring en klanten in precies die sectoren die je interesseren. Met digitale hulpmiddelen die we helemaal op maat van onze uitzendmedewerkers gebruiken en verder verfijnen.

Beschouw je Asap-consulenten dus gerust ook als familieleden die je aanmoedigen en ondersteunen bij elke stap in je carrière. We stimuleren je om je talenten in te zetten en te ontwikkelen. En we zijn je eerste aanspreekpunt voor elke vraag in verband met je job of zoektocht naar werk.

Het staat vast: alles wat we doen staat in het teken van onze uitzendmedewerkers. Als wij ons voor jou 200% inzetten en jij als uitzendmedewerker op je best bent, zijn onze klanten – jouw werkgever(s) – gegarandeerd tevreden en heb jij nog meer kans op een bloeiende, prachtige carrière. Zo is de cirkel rond!

Enjoy Your Job Week

Dat we erg veel belang hechten aan het Enjoy Your Job-gehalte wist je al. Deze week organiseren we de Enjoy Your Job Week en zetten we jou nog net iets meer in de spotlights. Heb jij al meegedaan aan onze Enjoy Your Job Challenge? Deelnemen kan nog tot morgen 9 oktober 2020 via deze link.

PS: wist je ook dat we een wedstrijd voor onze klanten hebben? Je kan er een Employer Branding campagne. Ontdek er hier alles over!

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod

Meer blogartikels lezen