Ervaring

Onze ervaren consulenten kennen de kanalen waar ze de gegeerde logistieke profielen vinden. Ja, ook over de grenzen heen.

Naast de deur

Je vindt onze kantoren over het hele land, vaak naast de deur. En met onze XL services komen we zelfs bij jou ter plaatse.

Opleidingen

Gemotiveerde mensen, daar geloven we in. Jij kan ze meteen inschakelen. Wij zorgen voor de nodige logistieke opleidingen.

Naadloos

We hebben maar één doel: zo naadloos mogelijk aansluiten bij jullie manier van werken. Je krijgt dus maatwerk.

Asap-familie

Asap is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Die betrouwbare stabiliteit en kennis bieden we je graag aan.

Je supplychain is zo sterk als zijn zwakste schakel. Stilvallen is geen optie. Wij houden je keten in fantastische conditie. Voor jou zoeken we de juiste logistieke medewerkers die de band aan het rollen houden – soms letterlijk. Van planners en magazijniers tot (heſtruck)chauffeurs: nog voor je ons de vraag stelt, zoeken we naar geschikte en gemotiveerde talenten. Indien nodig leiden we ze op. Zo ben je snel en goed geholpen.

Asap Logistics in cijfers

Onze kennis, ervaring en expertise op het gebied van logistiek in één oogopslag.

0Asap-kantoren in België

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 63 kantoren in België. En in de 9 on site vestigingen bij logistieke bedrijven.

0Weken (gemiddeld) tot opstart

Zo lang duurt het gemiddeld tot de juiste logistieke arbeider, magazijnier of heftruckchauffeur bij jou aan de slag kan."

0Geplaatste kandidaten na opleidingen

In 2020 hebben we meer dan 500 logistieke medewerkers opgeleid.

Logistieke personeelsuitdagingen?

In de logistieke sector hoort alles op wieltjes te lopen. Naast de gekende administratieve en personeelsuitdagingen speelt ook de markt een belangrijke rol.

CONTACTEER ONS

Administratie

Jij weet het als geen ander. Het aanwerven van nieuwe medewerkers brengt een ontzettend grote administratieve workload met zich mee. Het verwerken van contracten en het in elkaar steken van planningen vragen uren van je kostbare tijd.

Onze administratieve experten nemen dat met plezier van je over. Zo kan jij je focussen op je supplychain.

Piekperiodes

De logistieke sector is enorm gevoelig voor seizoensgebonden pieken. Sommige ervan zijn perfect voorspelbaar. Andere slaan plots en grillig toe.

Elke dag opnieuw alle tijdelijke vacatures snel en vlot invullen. Daar helpen we je graag bij.

Instroom

Planners, magazijniers en chauffeurs… Ze zijn dun gezaaid. Alle logistieke bedrijven zetten hun deuren wijd open voor nieuwe kandidaten. Deze mensen zijn echter niet zo makkelijk te bereiken. Je moet creatief uit de hoek komen.

Bij Asap gaan we proactief op zoek via de juiste kanalen. En we investeren in opleidingen voor wie extra gemotiveerd is.

Contacteer ons

Screening

Kandidaten screenen in de logistieke sector is niet evident. Je checkt hun competenties en de juistheid van hun attesten. Die horen ook regelmatig te worden vernieuwd om geldig te blijven. Dat alles vraagt extra begeleiding.

We nemen je dat extra werk graag en deskundig uit handen.

Focus

Als logistieke speler wil je je focussen op je corebusiness: het verzorgen van de supplychain. Daar zijn jij en je teamleaders goed in. Onze passie? Dat zijn personeelszaken.

We worden graag een betrouwbaar verlengstuk van je personeelsdienst en je teamleaders.

Contacteer ons

Asap Logistics in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze gemiddelde score geeft ons vleugels.

Let's talk Logistics

We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS