Ervaring

Al jaren zijn onze consulenten actief in en rond de haven, vaak ook in andere functies. Zo hebben we échte maritieme experten aan boord.

Aan de dokken

Onze consulenten kennen de sector door en door. Vanuit hun kantoor in de Antwerpse haven hebben ze er continu voeling mee.

Opleidingen

Gemotiveerde arbeiders en bedienden, daar investeren we in. Wij geven hen graag de nodige interne of externe opleidingen.

Maatwerk

Verrichten arbeiders zowel havenarbeid als logistieke arbeid in eenzelfde planning? Dan zorgen we ook voor oplossingen op maat.

Asap-familie

Asap is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Die betrouwbare stabiliteit en kennis bieden we je graag aan.

Een haven is geen doorsnee werkplaats. De haven is continu in beweging. Het Asap-kantoor bevindt zich daarom in het hart van de Antwerpse haven, midden van containers, dokken en vrachtschepen. Zo zijn we altijd in de buurt als je dringend havenarbeiders en bedienden nodig hebt. Onze consulenten gaan op zoek naar profielen die zich in de haven als een vis in het water voelen.

Asap Haven & Maritiem in cijfers

Onze kennis, ervaring en expertise op het gebied van haven en maritieme sector in één oogopslag.

0Asap-kantoren in België

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 63 kantoren in België. Waarvan 1 in de tweede grootste haven van Europa.

0Klanten in de Haven

Zo veel Asap-klanten zijn er actief in de haven en maritieme sector.

0Opgeleide uitzendmedewerkers in 2020

Aantal opgeleide uitzendmedewerkers die vandaag in de haven werken.

Personeelsuitdagingen in de Haven?

Een haven is een aparte werkomgeving. Voortdurend op zoek naar getalenteerde werknemers die de omgeving kennen en de hectiek aankunnen.

CONTACTEER ONS

Lastminuteplanningen

Als havenbedrijf worden je dagplanningen regelmatig omgegooid. Dan heb je een flexibele uitzendpartner nodig die kort op de bal speelt bij last-minute aanvragen.

Een partner die altijd exact weet wie beschikbaar is. Die inzicht heeft wie waar en wanneer mag, kan en wil werken. En die in het licht van de veiligheid glasheldere werkinstructies geeft.

Wetgeving

Om mensen aan het werk te zetten in de haven moet je op de hoogte zijn van alle spelregels, in Antwerpen bijvoorbeeld volgens de CEPA normen. (CEPA - Central der Wetgevers aan de Haven van Antwerpen). Je zoekt een partner die hier alles over weet.

Verscheidenheid

De profielen die in deze sector gezocht worden zijn uiteenlopend. We zoeken stakkerschauffeurs, expediteurs en logistieke planners. Al die kandidaten moet je via verschillende kanalen gaan zoeken en op compleet andere wijze screenen.

Contacteer ons

Asap Haven & Maritiem in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze gemiddelde score geeft ons vleugels.

Let's talk Harbor

We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS