Ervaring

Elk lid van ons dedicated construct team is expert binnen de bouwsector. Met de juiste opleiding én ervaring in de bouw.

Naast de deur

Je vindt onze kantoren over het hele land met in elke provincie 1 VCU-gecertificeerd kantoor. Er is er vast een dicht bij jou.

Tools

Asap heeft de kanalen én tools om gegeerde kandidaten te vinden en te screenen. Ook via onze Europese partners buiten België.

Admin

Asap neemt je administratieve workload grotendeels uit handen. Van controlekaarten tot aangiftes bij slecht weer; we nemen het voor onze rekening.

Asap-familie

Asap is een familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring. Die betrouwbare stabiliteit en kennis bieden we je graag aan.

De bouw moet met veel rekening houden. Dringende deadlines, onvoorziene omstandigheden, onvoorspelbaar weer. Dat vraagt om uiterst flexibele medewerkers in de bouw die graag de handen uit de mouwen steken. Asap Construct vindt die goede krachten onmiddellijk. Als lid van Embuild doen we alles volgens het boekje. En vooral veilig. Van werf tot openbare weg, van ruwbouw tot afwerking.

Asap Construct in cijfers

Onze kennis, ervaring en expertise in de bouwsector in één oogopslag.

0Asap-kantoren in België

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 55 kantoren in België. Minstens één kantoor per provincie beschikt over een VCU-attest.

0Actieve FTE's in de bouw

Zelfs in het bewogen jaar 2020 zijn we er toch in geslaagd om meer dan 100 FTE's aan de slag te krijgen in de bouw.

0Jaren actief in de bouw

We zijn al meer dan een decennium actief in de bouwsector. Je mag ons 'geregistreerd aannemer' noemen.

Personeelsuitdagingen in de bouw?

De bouwsector volgt een heel specifieke wetgeving en torst een grote administratieve workload. Bovendien is er een tekort aan vakmensen.

CONTACTEER ONS

Administratie

De bouwsector wordt gekenmerkt door een grote administratieve workload. De dagelijkse administratie is op zich al uitdagend genoeg. Daarnaast hoor je de controlekaarten voor de bouwarbeiders in orde te maken. Slecht weer te melden. Dat alles vereist veel opvolgwerk en dus ook veel tijd. Iets waar Asap Construct jou graag ontzorgt.

Wetgeving

In de bouwsector gelden zeer specifieke regels en wetgeving. Die correct toepassen is een van de belangrijkste uitdagingen voor werkgevers. De experten van Asap houden alles voortdurend in het oog. Ook de wijzigingen. Ondersteuning nodig op het vlak van personeelszaken? Bij ons kan je terecht voor correct advies en een foutloze opvolging.

Moeilijke zoektocht

Heb je een knelpuntvacature? Dan hopen we van harte dat je die ingevuld krijgt. Dé juiste kandidaat vinden, mét de correcte technische kwalificaties, is verre van makkelijk. Ook het correct screenen van de compententies is een vak apart. En dan is er nog het checken en vernieuwen van VCA-attesten. Laat dat werk toch aan onze Asap-consulenten over.

Contacteer ons

Focus

Als onderneming wil je je vooral focussen op je corebusiness. Want jouw business is jouw passie. Dat doe je graag en goed. Op dat vlak hoef je geen ondersteuning.

Op het vlak van personeelszaken kan je misschien wel deskundige en betrouwbare hulp gebruiken.

Asap Construct in actie

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze gemiddelde score geeft ons vleugels.

Let's talk Construct

Ben jij klaar voor een constructieve meeting? We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS