Netwerk

Asap heeft een groot netwerk én dus breder aanbod aan werkzoekenden.

Asap HR Group

Onze expertise op vlak van zoeken naar kwaliteit en motivatie is groot. Mede dankzij onze samenwerking met ClearXperts en Expertum.

Kantoren

Je vindt onze kantoren doorheen het hele land. Misschien wel bij jou om de hoek. In één woord: handig.

Ervaring

Onze ervaren dedicated consulenten zijn echte experten. Voor jou vinden en screenen ze de perfecte profielen.

Asap-familie

Asap helpt je op alle mogelijke vlakken. Ook het bijsturen van je sollicitatieprocedures doen we met alle plezier.

Heeft jouw bedrijf het ook zo moeilijk om geschikte kandidaten te vinden of te overtuigen? Elke goede kandidaat heeft vaak meerdere opties en weegt verschillende voorstellen naast mekaar af. Je moet ze werkelijk verleiden om ze aan jouw bedrijf te binden. Topkandidaten bied je daarom graag meteen een vaste job aan. De Asap-consulenten hebben de nodige expertise en tools in huis om die toppers voor jou op te snorren. Ze kennen de kanalen en gaan op zoek naar de spreekwoordelijke naald in de hooiberg.

Permanent placement in cijfers

0Asap-kantoren

Onze gemotiveerde Asap-consulenten vind je in 55 kantoren in België. Er is altijd wel een kantoor dicht bij jou in de buurt.

0Voorgestelde kandidaten

Per vacature stellen we gemiddeld drie gemotiveerde kandidaten voor. Daarvan start er vrijwel altijd een kandidaat op.

Daar doen we het voor

Al meer dan 3.000 tevreden kandidaten deden de moeite ons een review te geven. Deze score geeft ons vleugels.

Loopt jouw zoektocht naar vast personeel ook stroef?

Onze gedreven experten kunnen jou helpen en gaan op zoek naar gekwalificeerde kandidaten met de nodige motivatie en wil om jouw team te komen versterken.

CONTACTEER ONS

Zij spreken uit ervaring

Een uitdaging? Niet voor Asap.

Goede vaste medewerkers vinden én ze behouden. Dat is niet zo evident. De zoektocht ernaar kent tal van uitdagingen. Uitdagingen waarvoor Asap jou de nodige oplossingen kan bieden. Dat geldt trouwens voor alle sectoren.

Relatie

Het vinden van jouw witte raaf, die werknemer die je écht wil. Dat is moeilijker dan ooit. Zeker als je enkel de klassieke kanalen kiest. Kandidaten binden en verleiden tot een sollicitatiegesprek? Dat is al een hele uitdaging. Het opbouwen van een relatie met de kandidaat is key. Om dat te bereiken, volg je het best andere paden.

Screening

Het vinden van de juiste kandidaat is één ding. Hem of haar correct screenen is een heel andere. Dat vereist een aparte aanpak en andere kennis dan wat jij in huis hebt. Een externe partner met de nodige expertise kan wonderen doen. Zeker als die gebruikmaakt van innovatieve tools om assessments af te nemen. Zoals Asap dat doet.

Behoud

Het is gelukt! Je hebt de juiste kandidaat gevonden. Een pak van je hart. En nu begint het pas. Hoe volg je hem of haar correct op na de opstart? Hoe evalueer je of je nieuwe aanwinst zich echt op zijn plaats voelt? Dergelijke inzichten zijn heel belangrijke informatie om je werknemer langer aan jou te binden. Een externe deskundige partij, zoals Asap, kan je helpen met deze broodnodige opvolging.

Permanent placement - hoe werkt dat?

Als betrouwbare en ervaren hr-partner geloven we dat we elke interim uitdaging aankunnen. Ook die van jou.

Let's talk

Ben je overtuigd van onze expertise in selectie en rekrutering? We komen graag bij jou op de koffie of ontmoeten elkaar gezellig online.

CONTACTEER ONS

Andere Asap services