Regio

Regio

Jobs als chauffeur

Altijd op de baan zijn: het is gewoon jouw ding. Jij voelt je helemaal thuis in de cabine van je vrachtwagen. Laden, lossen, administratie en je lading op tijd op de eindbestemming krijgen, dat doe jij met de glimlach. Of het nu gaat om goederenvervoer, personenvervoer of een koerierdienst, nationaal of internationaal, dagtransporten of de nachtpost: veiligheid onderweg blijft jouw prioriteit!

Chauffeur C (m/v)

Alken | Fulltime

Je dient de producten naar de klanten te brengen. Je staat dus in voor de volledige distributie en service naar de klanten toe. Het is een fulltime betrekking en je werkt in een 6-dagen week (starten om 3u30 's morgens) EN 2 zondagen per maand werken.

Flexijob Chauffeur B (m/v)

Zonnebeke | Dagwerk

Je staat in voor het rondbrengen van brood en dit gedurende een 15-tal dagen per maand telkens van 4u tot 8u 's morgens. Hier kunnen ook weekenddagen in zitten! Je planning krijg je telkens voor een volledige maand!

Chauffeur CE (m/v)

Heist-op-den-berg | Dagwerk | Fulltime

Ben je op zoek naar een functie met afwisseling, uitdaging en verantwoordelijkheden dan is deze functie op je lijf geschreven. je zal instaan voor maximaal 2 ritten per dag, waarbij je vracht zal ophalen bij de klant, waarna je zal instaan voor het magazijnwerk ( laden, lossen en herladen)

Je komt terecht in een familiebedrijf, klein, hecht en gedreven team. Je zal instaan voor het vervoer van bestellingen en het afhalen van het leeggoed bij de klanten. Dit gaat om nationale ritten.

Chauffeur C met vakbekwaamheid (m/v)

Pulle | Dagwerk | Fulltime

Je gaat instaan voor het vervoer van kleine hoogtewerkers en transporten voor B-voertuigen en C-voertuigen. Mogelijk dien je sporadisch te overnachten in het buitenland.

Chauffeur C m/v (m/v)

Lanaken | Dagwerk | Fulltime

Als chauffeur C zal je instaan voor de waterwagen. Jouw takenpakket zal bestaan uit het vullen van de waterwagen, de machines vullen met water, de machines afkoelen,.. Er zijn werven over héél België waar je tewerkgesteld zal worden en bent altijd onderweg met een collega.

Chauffeur C - besteller (m/v)

Opglabbeek | Dagwerk | Fulltime

Voor een bedrijf dat horecaproducten levert aan horecabedrijven zoals hotels, restaurants, cafées, zijn wij op zoek naar een vlotte, gemotiveerde chauffeur met een rijbewijs C. Je levert bestellingen bij klanten.

Chauffeur D schoolvervoer (m/v)

Genk | Dagwerk | Parttime

Wij zijn dringend op zoek naar deeltijdse chauffeur met rijbewijs D voor schoolvervoer van kinderen in de regio Genk. Je hebt 's morgens en 's avond een vaste rit en bij extra uitstappen kan hier een rit bijkomen. Je werkt gemiddeld 15u per week.

Chauffeur C regio Aalst-Dendermonde (m/v)

Aalst | Dagwerk | Fulltime

Voor een bedrijf in Houthalen dat oplossingen aanbiedt voor afvalbeheer, zoeken wij een chauffeur C regio Aalst-Dendermonde. Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid een vrachtwagen met kraan om de afvalcontainers te ledigen (volledig- en semi-ondergrondse containers). Je ledigt de containers adhv de boordcomputer. Tevens vul je de ...

voor een lanbouwbedrijf te Bree zijn we op zoek naar een landbouwer die met de tractor de velden zal omploegen. Ook word van je verwacht dat je technische problemen aan de landbouwmachines, tractor etc. zal oplossen.

Chauffeur CE voor dagritten in Limburg (m/v)

Meeuwen-Gruitrode | Dagwerk | Fulltime

Voor een transportbedrijf in Meeuwen-Gruitrode dat instaat voor het vervoer van zand en grind, zoeken wij een chauffeur CE voor dagritten in de buurt. Je zal instaan voor een 2-tal ritten per dag, enkel het rijden dus niet laden en lossen.

Chauffeur C of CE (m/v)

Temse | Fulltime

Als chauffeur bij onze klant in Temse moet je starten tussen 4u en 5u 's ochtends. Dan ga je namelijk jouw vrachtwagen zelf laden om er op toe te zien dat alles aanwezig is. Tussen 5u en 6u30 vertrek je dan naar jouw eerste stop van de dag. Afhankelijk van je route volgen er nog 11 tot 29. Je route wordt voor jou volledig uitgestippeld en is duidel...

Vrachtwagenbestuurder CE (m/v)

Dilsen-Stokkem | Dagwerk | Fulltime

Ben jij de enthousiaste vrachtwagenchauffeur, dan zijn wij op zoek naar jou! - Je staat in voor het correct en veilig lossen en laden van goederen bij de klant en neemt retourgoederen terug mee. - Je overhandigt de leveringsbon en vervult de nodige administratieve verrichtingen. - Je levert in functie van de aangegeven planning. - Je bent klantvri...

Onze klant is een onderdeel van één van de grootste mobiliteitsclubs van België. Zij hebben verschillende vestigingen langs de as Brussel-Antwerpen en specialiseren zich in het operationeel beheer van eindetermijnwagens en het beheer van wagenparken in het algemeen. Momenteel breiden zij hun personeelsbestand uit met een chauffeur met rijbewijs...

Chauffeur CE (vaste daguren) (m/v)

Sint-Katelijne-Waver | Fulltime

Onze klant, een distributiebedrijf dat voornamelijk aan de tuinbouwsector levert, is op zoek naar een chauffeur CE voor de regio Vlaanderen. - Je vertrekt elke dag vanuit de stelplaats is Sint-Katelijne-Waver naar de klanten. - Je staat zelf in voor het laden en lossen van je vrachtwagen. - Eens bij de klant aangekomen, zorg je voor een correcte i...

Chauffeur C (m/v)

Olen | Nachtwerk | Fulltime

Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een chauffeur C voor het beleveren van warme maaltijden aan huis, zorgcentra, ziekenhuizen,... . Je hebt een gemotiveerde houding, je vindt het niet erg om in de avond en nacht te werken. Je bent verantwoordelijk voor het inladen van de bestellingen, alsook het leveren en uitladen tot bij de klant.

Chauffeur C (m/v)

Herenthout

Onze klant te Herenthout zoekt een chauffeur C, voor het leveren van stukgoed en de distributie in de Antwerpse haven. Je start 's ochtends tussen 4.30u en 6u, om je bestellingen te gaan laden en lossen samen met je convayeur. Nadien begint je levertoer.

Sterke Chauffeur C gezocht !! (m/v)

Lille | Dagwerk | Fulltime

Je zal instaan voor het leveren van verse voedingswaren.

Chauffeur C tweetalig (m/v)

Zaventem | Dagwerk | Fulltime

Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagen en het leveren van de bestellingen bij onze klanten of bijhuizen.

Shunter Driver - Nachtploeg (m/v)

Sint-Katelijne-Waver | Ploegenwerk

Als shunter driver (spotter) zal je verantwoordelijk zijn voor het rondrijden met de shunter (Terberg) waarmee je containers verplaatst.

chauffeur c /magazijnier (m/v)

Arendonk | Dagwerk | Fulltime

We zoeken voor een firma te Arendonk een Chauffeur C, die 1 dag op 2 als Chauffeur C werkt, en 1 dag op 2 als lader losser werkt op de laadplaats. Je hebt ervaring als chauffeur c en uiteraard de geschikte rijbewijzen + geldige code 95 . Je komt terecht bij een familiaal bedrijf waardat je van tel bent.

Je werkt als chauffeur CE, internationaal.

Als chauffeur bij Mainfreight sta je dagelijks in voor een 30-tal leveringen en /of afhalingen. Je wordt ingeschakeld voor dagritten in België en in onze buurlanden. Dagelijkse planning met veel afwisseling. Je communiceert correct met klanten en bouwt een vertrouwensband met hen op. Je bent bereid om (manuele) laad- en losactiviteiten uit te vo...

Als chauffeur bij Mainfreight sta je dagelijks in voor een 30-tal leveringen en /of afhalingen. Je wordt ingeschakeld voor dagritten in België en in onze buurlanden. Dagelijkse planning met veel afwisseling. Je communiceert correct met klanten en bouwt een vertrouwensband met hen op. Je bent bereid om (manuele) laad- en losactiviteiten uit te vo...

Chauffeur B pool (m/v)

Erps-Kwerps | Dagwerk

Voor onze klant regio Erps-Kwerps zijn we op zoek naar een chauffeur B die af en toe op afroepbasis (dagopdrachten) kan ingeschakeld worden.

Tankwagenchauffeurs (m/v)

Lincent | Dagwerk | Fulltime

Je staat in voor de verdeling van brandstoffen aan particulieren en bedrijven. Je zorgt voor een correcte administratieve afhandeling van de leveringen.

We zijn op zoek naar een ervaren chauffeur C voor een ruim- en ontstoppingsdienst te Lokeren, je bent eveneens de ondersteuning bij het reinigen van kolken.

Chauffeur C/CE (m/v)

Zwijnaarde | Dagwerk | Fulltime

Met veel enthousiasme start je elke dag vanuit Zwijnaarde om nationaal een 20-tal klanten te beleveren. Zo bouw je een band op met vaste klanten en samen met hen zorg je voor een correcte administratie. Ook sta je in voor het manueel laden en lossen van de leveringen.

Voor onze klant regio Geraardsbergen zijn we op zoek naar een takelwagenchauffeur: Je zal wagens takelen en depanneren regio Geraardsbergen. 1 weekend/maand ben je van wacht.

Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Dit gaat over een voltijdse job. Opstartuur is voorzien om 04u30 tot ongeveer 13u30. Je kan vlot werken met een computer Je bent altijd stipt aanwezig volgens afspraak Je neemt v...

Magazijnier-chauffeur C (m/v)

Wilrijk | Dagwerk | Fulltime

Je takenpakket bestaat voornamelijk uit werken in het magazijn. Af en toe spring je bij voor het leveren van goederen. Voornamelijk horecazaken, supermarkten en grossiers. Je werkt mee aan een nauwe klantrelatie.

Voltijdse chauffeur met rijbewijs C (m/v)

Koekelare | Dagwerk | Fulltime

Onze klant is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. Om hun team te versterken, zijn wij op zoek naar een Chauffeur met rijbewijs C voor de distributie van de vleeswaren. Dit gaat over een voltijdse job. Opstartuur is voorzien om 04u30 tot ongeveer 12u30. Je kan vlot werken met een computer Je bent altijd stipt aanwezig volgens afspraak Je neemt v...

Chauffeur C/CE (m/v)

Poperinge | Dagwerk

Je vervoert de middelen ter plaatste bij klanten.

Jouw job bestaat uit 2 luiken die week per week zullen afwisselen: - Je bent de vaste pendeldienst tussen Zwijndrecht en Verrebroek. Je zal de vrachtwagen ook laden en lossen met de heftruck. - De andere week sta je in voor het laden en lossen met de heftruck in het magazijn.

Jouw job bestaat uit 2 luiken die week per week zullen afwisselen: - De ene week rijdt je met een vaste vrachtwagen op een afgesloten fabrieksterrein. Je zal de vrachtwagen ook laden en lossen met de heftruck. - De andere week sta je in voor het laden en lossen met de heftruck in het magazijn.

Chauffeur C (m/v)

Leuven | Dagwerk | Fulltime

Voor een drukkerij in het Leuvense zijn we op zoek naar aan ervaren Chauffeur C (m/v). Als chauffeur C ben je verantwoordelijk voor het tijdelijk leveren van bestellingen bij klanten. Daarnaast zal je ook meehelpen in de productie indien je rit vroeger gedaan is. Werkuren van 8u tot 16u met 30 minuten pauze.

Chauffeur C of CE (m/v)

Sint-Katelijne-Waver | Dagwerk | Fulltime

- Je zal volle gasflessen gaan afleveren bij klanten. - Je haalt lege gasflessen op bij klanten. - Je zal voornamelijk laden en lossen met de hand maar soms ook met een heftruck.

Chauffeurs C/CE (distributie/tractie) (m/v)

Oostende | Dagwerk | Fulltime

Als chauffeur bij Mainfreight sta je dagelijks in voor een 30-tal leveringen en /of afhalingen, steeds vertrekkend vanuit Oostende. Je wordt ingeschakeld voor dagritten in België en in onze buurlanden. Dagelijkse planning met veel afwisseling. Je communiceert correct met klanten en bouwt een vertrouwensband met hen op. Je bent bereid om (manuele...

Chauffeur C - 6 dagen (m/v)

Heusden-Zolder | Ploegenwerk | Fulltime

Je zal 6 dagen van 3u tot 9u werken. Je hebt een vaste route. Je levert de producten aan supermarkten, hem^t mee met laden en lossen van de vrachtwagen en vult de nodige documenten in.

Chauffeur D schoolvervoer regio Zonhoven (m/v)

Zonhoven | Dagwerk | Parttime

Wij zijn dringend op zoek naar deeltijdse chauffeur met rijbewijs D voor schoolvervoer van kinderen in de regio Zonhoven. Je hebt 's morgens en 's avond een vaste rit en bij extra uitstappen kan hier een rit bijkomen. Je werkt gemiddeld 15u per week.

Chauffeur D schoolvervoer regio Genk (m/v)

Genk | Dagwerk | Parttime

Wij zijn dringend op zoek naar deeltijdse chauffeur met rijbewijs D voor schoolvervoer van kinderen in de regio Genk. Je hebt 's morgens en 's avond een vaste rit en bij extra uitstappen kan hier een rit bijkomen. Je werkt gemiddeld 15u per week.

Voor een toonaangevend bedrijf in de transport zijn wij opzoek naar een CHAUFFEUR CE voor internationale ritten. Als Chauffeur CE Internationaal (met als vaste standplaats Genk) maak je meerdaagse ritten naar het buitenland met trekker-oplegger. Je hebt geen bezwaar om soms een hele week van huis te zijn en 4 tot 6 stops per dag te maken.

Chauffeur CE (m/v)

Heusden-Zolder | Ploegenwerk | Fulltime

Voor een industriële bakkerij in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE die niet bang is van lange dagen! Je zal 3 à 4 dagen per week werken. De werkuren kunnen oplopen tot +/- 12u per dag. Je vangt de dag aan rond 5/6 u 's morgens. Je zal vooral instaan voor langere ritten en dit meestal aan de hand van een vaste route. Je levert...

Chauffeur C (m/v)

Groot-Bijgaarden | Dagwerk | Fulltime

Voor onze klant regio Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een Chauffeur C: Je staat in voor het leveren van fijne vleeswaren, zuivel en traiteurwaren. Je staat zelf in voor het laden en lossen van je vrachtwagen. Je staat in voor de controle van de goederen. Je staat in voor het correct invullen van de documenten.

Chauffeur C / CE (m/v)

Dilbeek | Dagwerk | Fulltime

Voor één van onze klanten, regio Dilbeek, zijn we op zoek naar een Chauffeur C (Of CE): Je staat in voor de distributie van voedingswaren over heel België.

Chauffeur CE (m/v) (m/v)

Diest | Dagwerk | Fulltime

Voor onze klant in omgeving Diest, zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Onze klant is gelegen in Diest en zoekt een chauffeur voor het ophalen van groot rollend materiaal (graafmachines, trilwalsen...) en dit naar het service punt in regio Diest te brengen.

Chauffeur CE (m/v) (m/v)

Paal | Dagwerk | Fulltime

Je staat in voor het transport van bouwkranen van en naar diverse werven. Je taken zijn het transport van bouwkranen van en naar diverse werven en daarnaast assistentie bieden aan collega/monteur bij het monteren en demonteren van bouwkranen.

Onze klant, gespecialiseerd in vleeswaren en delicatessen, is op zoek naar een chauffeur C voor distributie. Ben jij de man/vrouw die we zoeken? Sollicteer dan zo snel mogelijk!

- Als vrachtwagenchauffeur verdeel je onze producten bij de verschillende klanten. - Je bent ook verantwoordelijk voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Dit kan bij de klant per pallet maar ook manueel. - Soms werk je samen met een bijrijder voor het lossen van de vrachtwagen.

Voor onze klant zijn we op zoek naar een chauffeur C voor afzetcontainers. Je start je dag op de werkplaats in Ranst. Je rijdt naar je klant waar je allerlei verschillende soorten afval kan gaan ophalen. Nadien keer je terug naar je werkplaats waar daar je lading wordt gewogen zodat je dit hierna kan lossen. Vervolgens vertrek je naar de volgende k...

Voor onze klant zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor afzetcontainers. Je start je dag op de werkplaats in Ranst. Je rijdt naar je klant waar je allerlei verschillende soorten afval kan gaan ophalen. Nadien keer je terug naar je werkplaats waar daar je lading wordt gewogen zodat je dit hierna kan lossen. Vervolgens vertrek je naar de volgende ...

Onze klant, gespecialiseerd in het verhuren van meubelen, is op zoek naar een chauffeur C/CE. Vanuit hun hoofdmagazijn in Kontich leveren zij meubelen in België, Nederland, Luxemburg en Denemarken. Ook ondersteunen zij hun magazijnen in Duitsland en Frankrijk.

Onze klant is een signalisatiebedrijf dat zich verder specialiseerde in de verkoop van werfsignalisatie, het verhuren van mobiele signalisatie en de plaatsing van permanente signalisatie en markeringen. Zij richten zich op iedereen die met wegsignalisatie in aanraking komt van particulier tot aannemer, van overheid tot privébedrijven, van wegenbo...

Chauffeur CE (m/v)

Mechelen | Dagwerk | Fulltime

Als chauffeur CE zal je instaan voor het transport van bouwmaterialen.

Chauffeur CE (m/v)

Hamont-Achel | Dagwerk | Fulltime

Je staat in voor het laden, vervoeren en lossen van diepvriesgoederen teneinde de bestellingen op een veilige en efficiënte manier op de juiste bestemming te brengen rekeninghoudend met de wegcode. Je werkt van de (zeer) vroege ochtend tot de middag (afhandelijk van de leveradressen).

Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een Terbegchauffeur voor hun vestiging in Wilrijk. Inhoud van de functie: •Instaan voor de terberghandelingen in het systeem en deze volgens prioriteit, zorgvuldig uitvoeren. •Opstellen van een pleinlijst, controle van de opleggers. •Instaan voor de orde en netheid op de site. •Afnemen ...

Als chauffeur CE ben je dagelijks bezig met het vervoeren van goederen en ervoor te zorgen dat de goederen veilig, tijdig en op de meest efficiënte manier de correcte bestemming bereiken en dit conform de voorschriften.

Je komt terecht in een familiebedrijf, klein, hecht en gedreven team. Je zal instaan voor het vervoer van bestellingen en het afhalen van het leeggoed bij de klanten. Dit gaat om nationale ritten.

In een team van twee personen laadt u de keukens op de vrachtwagen in onze fabriek. U levert deze af bij de klanten, verspreid over heel Vlaanderen. Daarna komen onze plaatsers de keuken monteren.

Vrachtwagenchauffeur CE nachtritten m/v (m/v)

Maasmechelen | Nachtwerk | Fulltime

Je rijdt van hotel naar hotel om de vuile was op te halen en de zuivere goederen terug af te leveren. Je lost en laadt zelf rolcontainers met wasgoed. Je zal nachtritten rijden naar Brussel of Zaventem en Nederland.

chauffeur CE m/v (m/v)

Lanaken | Dagwerk | Parttime

Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur voor internationaal transport. Je bent bereid om dagritten of meerdaagse ritten te rijden.

Pizzabezorger (studenten) m/v (m/v)

Maasmechelen | Weekendwerk | Parttime

We zoeken iemand om pizza's te bezorgen met een wagen en dit in de avonduren. Jouw taken zijn het bezorgen van bestellingen, bij het binnenkomen ook bijspringen in de keuken (vleeswaren snijden, afwassen, dozen plooien, klanten helpen,...). Op het einde van de avond help je ook opruimen met de rest van het personeel.

Chauffeur CE (m/v)

Lommel | Dagwerk | Fulltime

Voor onze klant in Lommel zijn we op zoek naar een chauffeur CE voor nationale distributie.

Chauffeur CE spuitwagen (m/v)

Vilvoorde | Dagwerk | Fulltime

Voor onze klant, een grote speler in wegeniswerken, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE: Je rijdt met de spuitwagen voor bitumen. Je zorgt voor een propere afwerking van de laag bitumen zowel met de vrachtwagen als manueel met de lans. Je rijdt met de vrachtwagen naar de centrales om deze te laten vol laden. Je steekt af en toe een handje toe bi...

Je werkt met dagritten in dagpost (nationaal). Ofwel rij je internationaal en zijn er ook regelmatig overnachtingen bij.

Chauffeur C of CE Dagpost (m/v)

Tongeren | Dagwerk | Fulltime

Als chauffeur C/CE word je ingeschakeld om de producten naar de vaste winkels te brengen. Laden en lossen doe je met een transpallet.

chauffeur C/CE (m/v)

Houthulst | Dagwerk | Fulltime

Als chauffeur C/Ce sta je in voor het plaatsen en lossen van rolcontainers / afzetcontainers in diverse regio's. Inzamelen van (PMD, papier en karton, restafval, gft) huis aan huis. Dagreizen met een perswagen/ haakwagen in Belgie.

Groene chauffeur rijbewijs C/CE (m/v)

Zele | Dagwerk | Fulltime

Voor een firma te Zele zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. Je zal over heel Vlaanderen werken (laden en lossen), hoofdzakelijk op openbaar domein, in wisselende uren. Je start steeds om 6u en je bent terug tussen 16u en 18u. Een vereiste is wel dat je ook met een kraan kan werken. Afhankelijk van de taak zal je alleen o...

Chauffeur C/ handlanger (m/v)

Opglabbeek | Dagwerk | Fulltime

Je rijdt met enkele collega monteurs naar verschillende werven in heel Belgie (tot Brussel). Je staat in voor het lossen van het matariaal met behulp van een kraan. Verder help je de collega's met montagewerkenvan trappen en leuningen.

Ja zal nationaal rondrijden voor bouwafvalverwerking.

Chauffeur CE (m/v)

Tongeren | Dagwerk | Fulltime

Je zal instaan voor het vervoeren van goederen overheen heel België. Je werkt van maandag tem vrijdag. Tijdens drukke periodes moet je flexibel zijn en rond 5 à 6 uur 's morgens kunnen vertrekken.

Chauffeur C/CE (m/v)

Waregem | Dagwerk | Fulltime

Voor een bedrijf in regio Waregem zijn we op zoek naar een fulltime chauffeur C/CE.

Kraanvrachtwagenbestuurder met rijbewijs C (m/v)

Tongeren | Dagwerk | Fulltime

Voor onze klant te Tongeren, actief in wegenbouw zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je vertrekt 's morgens om 6.50 in Tongeren. Vervolgens laad je zandcement op een centrale en ga je dit lossen op een 6-tal werven. Je lost dit materiaal met een pitsbak aan de kraan. Als hij leeg is rij je in omgekeerde richting terug langs deze werven en...

Chauffeur CE (m/v)

Houthalen-Helchteren | Dagwerk | Fulltime

Je staat in voor de bediening van een freesmachine voor asfalteringswegen aan te leggen. Je vertrekt van het bedrijf naar de verschillende werven. Je werkt in een ploeg van enkele chauffeurs en wegenwerkers.

Chauffeur C/CE (m/v)

Waregem | Dagwerk | Fulltime

Voor een tuinbedrijf regio Waregem zijn we op zoek naar een chauffeur C/CE.

Chauffeur B (m/v)

Erps-Kwerps | Dagwerk | Fulltime

Voor onze klant in Kortenberg zijn wij op zoek naar chauffeurs om op afroepbasis (d.w.z. dat wanneer er vaste werknemers afwezig zijn) de auto's van de treinen te rijden.

Rioolmedewerker met rijbewijs C. (m/v)

Tongeren | Dagwerk | Fulltime

Als rioolmedewerker is het de bedoeling dat jij samen met een vaste collega rioolaansluitingen van woningen maakt op de hoofdriolering in de rijweg en/of berm. Je maakt al de nieuwe rioolaansluitingen van nieuwe woningen op de hoofdriolering in zuid en west limburg. Jullie krijgen de adressen en werkopdrachten steeds de dag voordien. Je bent bestuu...

Chauffeur CE (m/v)

Houthalen-Helchteren | Dagwerk | Fulltime

Voor onze klant te Houthalen zijn we op zoek naar een Chauffeur CE. Je staat in voor het transport voor grond- en afbraakwerken.

CHAUFFEUR CE nationaal (m/v)

Kortrijk | Dagwerk | Fulltime

Je staat in als chauffeur CE nationale ritten.

Je zal goederen vervoeren naar verschillende klanten.

Chauffeur CE (m/v)

Dendermonde

Ben jij een echte nachtraaf en voornamelijk ook dan graag de baan op? Ga je tot het uiterste om jouw klanten te beleveren? Dan kom je in aanmerking voor deze vacature. Afhankelijk van jouw planning start je om 19u, 20u, 21u of 3u met als doel een drie tot acht klanten te beleveren. En dit leveren houdt in dat je zelf de vrachtwagen gaat legen en lo...

Chauffeur CE (m/v)

Heusden-Zolder

Voor een industriële bakkerij in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE. Als Chauffeur CE zal je 3 tot 4 dagen per week werken. Er wordt verwacht dat je zeer flexibel bent naar uren en weekends toe, en hierdoor laat je je zeker niet afschrikken. Je zal ingepland worden op langere ritten en een vaste route. Je taken zullen bestaan ui...

Je bent een belangrijke schakel in het interne logistieke proces: je zorgt in onze productievestiging te Schoten voor het laden en lossen van de vrachtwagens van leveranciers en voor een ordelijk stockbeheer van grondstoffen, verpakkingen en afgewerkte producten. Met onze trekker-oplegger combinatie zorg je meermaals per dag voor het interne tran...

vervoer van zeecontainers van de haven in België naar Duitsland en Frankrijk.

Chauffeur C (m/v)

Houthalen-Helchteren | Dagwerk | Fulltime

Als chauffeur C moet je niet enkel rijden, maar je helpt ook met het laden en lossen van de kasten. De ritten vinden overwegend in Vlaanderen plaats en meestal met twee. Het zal dus voorvallen dat je niet steeds rijdt, maar meegaat als convoyeur. Je vertrekt 's morgens vroeg om de spits voor te zijn, maar je bent wel op tijd terug.

Als chauffeur CE ben je dagelijks bezig met het vervoeren van goederen en ervoor te zorgen dat de goederen veilig, tijdig en op de meest efficiënte manier de correcte bestemming bereiken en dit conform de voorschriften.

Chauffeur CE- nachtdistributie (m/v)

Sint-Katelijne-Waver | Nachtwerk

Je zorgt voor de levering van verse voeding aan franchise supermarkten. Je lost de vracht en plaatst deze op de afgesproken plaats. Je telt het leeggoed en laadt dit in. Je zorgt voor een correcte registratie.

Als Chauffeur CE Internationaal (met als vaste standplaats Genk) maak je meerdaagse ritten naar het buitenland met trekker-oplegger. Je hebt geen bezwaar om soms een hele week van huis te zijn en 4 tot 6 stops per dag te maken.

Chauffeur CE (tanktransport) vaste nacht (m/v)

Wingene | Nachtwerk | Fulltime

Voor een bedrijf in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een gedreven chauffeur CE. Dit voor het transporteren van bloed in regio België, Nederland en Duitsland. Je zal vooral 's nachts rijden (vertrekken rond 20u)!

Je staat in voor de dagelijkse levering in een distributie netwerk over heel België met 15 tot 25 stops per dag. Centrumsteden schrikken jou niet af. Zelf laden en lossen met transpallet en het bedienen van de laad- en losklep is voor jou geen probleem. Algemene taken: •Tijdig en veilig vervoer van goederen, rekening houdend met de wegcode en d...

Meewerkend chauffeur CE bouw (m/v)

Ieper | Dagwerk | Fulltime

Uw taak bestaat erin goederen en machines te vervoeren naar de verschillende werven. U kunt overweg met kranen want ook deze moeten u kunnen op en van vrachtwagen rijden. Daarnaast bent u bereid om mee te werken als grondwerker op momenten dat u niet aan het stuur moet zitten.

Chauffeur BE of C (m/v)

Dessel | Dagwerk | Fulltime

Je bent verantwoordelijk voor het leveren van de bakkerijproducten aan de verschillende winkels in de regio Kempen - Limburg. Er zijn verschillende routes waar je op ingezet kan worden. Je start elke nacht op rond 3 à 4 uur en je werkt tot ongeveer de middag. Wanneer alle producten zijn geleverd help je mee in het magazijn.

Je staat in voor de dagelijkse levering in een distributie netwerk over heel België met 15 tot 25 stops per dag. Centrumsteden schrikken jou niet af. Zelf laden en lossen met transpallet en het bedienen van de laad- en losklep is voor jou geen probleem. Algemene taken: •Tijdig en veilig vervoer van goederen, rekening houdend met de wegcode en d...

Chauffeur CE in de bouw (m/v)

Zwevegem | Dagwerk | Fulltime

U vervoert goederen en/of kranene naar de verschillende werven. Eenmaal ter plaatse bent u ook in staat om zelf de kraan van de vrachtwagen te rijden. U bent ook bereid om op de werf zelf de handen uit de mouwen te steken.

Chauffeur CE (autotransport) (m/v)

Tongeren | Dagwerk | Fulltime

Voor onze klant een voorname speler in autotransport te Tongeren zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. U laadt 8 of 9 wagens op een vrachtwagen en verdeelt deze bij de dealers. Taken: Opvolg- en activiteitengegevens registreren. De informatie doorgeven aan de betrokken dienst. Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren en de overeenko...

Chauffeur CE (m/v)

Roeselare

Je levert met de oplegger bepaalde goederen op afroep. Dit houdt in dat je s'morgens weet of je kan rijden of niet. Het is geen zwaar fysiek werk. De oplegger staat geladen klaar en bij de klant wordt deze gelost. Het enige dat je moet doen is zelf leeggoed inladen en terugrijden naar Roeselare, enkel indien er leeg goed is.

Chauffeur CE D/NL/B (m/v)

Westerlo | Dagwerk | Fulltime

Je staat in voor het (inter)nationaal vervoer voor een voedingsbedrijf. Soms help je mee met het laden en lossen van de vrachtwagen. Je levert de producten af bij de klant volgens een routeplanning.

Chauffeur CE (m/v)

Antwerpen | Dagwerk | Fulltime

Als chauffeur CE: - Rijden met een vrachtwagen met een aanhanger geeft je dagelijkse voldoening. - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van de containers. -Je bent volledig verantwoordelijk voor de netheid van de vrachtwagen, die aan jou wordt toegewezen. - Je houdt je aan de verkeersreglementering en regels in verband met rij- en rus...

Chauffeur CE (m/v)

Olen | Dagwerk | Fulltime

Je staat in voor het nationaal vervoer voor een voedingsbedrijf. Je laadt je vrachtwagen met vers/of verpakt vlees. Je levert de producten af bij de klant volgens een routeplanning. Je houdt je aan de hygiënevoorschriften.

Chauffeur C bouwsector (m/v)

Gent | Dagwerk | Fulltime

Voor een boufirma in het Gentse zijn we op zoek naar een chauffeur C. Je staat in voor het beleveren van de verschillende werven + in zeer drukke periodes help je je collega's een handje op de werf.