Regio

Regio

Onze klanten de wereld helpen veroveren?

Efficiënte logistiek: dat is de doelstelling van Fiege. Mode, industrie of e-commerce: dit internationaal opererend familiebedrijf met intussen de vijfde (!) generatie aan het roer, biedt grensoverschrijdende logistieke oplossingen tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding. Door constante innovatie op het vlak van technologische ontwikkelingen en vooruitstrevende concepten, behoort Fiege terecht tot de top van logistieke dienstverleners in Europa.

Join nu meer dan 12 000 collega’s vanuit 178 vestigingen in 15 landen!


Reachtruckchauffeurs (m/v)

Puurs | Ploegenwerk | Fulltime

Ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je een expert in deadlines te halen? Ben je een held met de reachtruck? Dan is dit de job die je zoekt! Voor een bedrijf te Puurs zoeken wij dringend Reachtruckchauffeurs. Met behulp van een reachtruck ga je de goederen in en uit de rekken halen en op de juist locatie plaatsen.

Magazijnier - daguren (m/v)

Puurs | Dagwerk | Fulltime

Zin in een nieuwe uitdaging? Heb je reeds tonnen aan logistieke ervaring? De klant is een logistiek bedrijf verantwoordelijk voor de bevoorrading van warenhuisketen Makro. Ze hebben onder andere (alcoholische) dranken, droge voeding en huis-, tuin- en keukenmateriaal. Voor de afdeling break bulk goederen zijn we op zoek naar een magazijnier. Wa...

Enthousiaste orderpickers - 2 ploegen (m/v)

Puurs | Ploegenwerk | Fulltime

Voelt het werken in het magazijn aan als een 2de thuis voor jou? Steek je graag je handen uit de mouwen en werk je zeer nauwkeurig ? Dan ben jij de orderpicker die we zoeken! Je bent mee verantwoordelijk voor het klaarzetten van de juiste goederen met behulp van een handscanner en een elektrische transpalet.

Orderpicker (m/v)

Puurs | Ploegenwerk | Fulltime

Voor een klant waar we inhouse zitten zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal tewerk gesteld worden in een gigantisch magazijn waar er enkel droge voeding, (alcoholische) dranken en huis -, tuin -en keukenmateriaal staat. Als orderpicker ga jij dagelijks verschillende orders gaan samenstellen en klaarzetten voor verzending.

Je maakt deel uit van het Opex team en draagt bij tot het continue verbeteren van onze warehouse management applicatie. Je verdiept je in en handelt als een expert van het WMS en verzekert van daaruit de vlotte werking van de logistieke processen. Je bent een essentiele schakel tussen de operatie en de IT applicatie. Door jouw inzicht en ervaring ...

Teamleader (m/v)

Puurs | Ploegenwerk | Fulltime

Als teamleader ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van de medewerkers binnen de toegewezen afdeling: Je verantwoordelijkheden omvatten volgende taken: - Je staat in voor een vlotte ploegoverdracht en opstart van de medewerkers binnen jouw afdeling, en begeleidt hen waar nodig bij de uitvoering van hun taken. Je bent een eerste ...

Enthousiaste Reachtruckchauffeurs (m/v)

Puurs | Ploegenwerk | Fulltime

Ga je geen enkele uitdaging uit de weg? Ben je een expert in deadlines te halen? Dan is dit de job die je zoekt! Met behulp van een reachtruck ga je de goederen in en uit de rekken halen en op de juist locatie plaatsen.