Enjoy at work

Bij Asap geloven we dat gelukkige werknemers de sleutel zijn tot succes op de werkvloer. We streven ernaar om een werkomgeving te creëren waarin plezier, motivatie en productiviteit hand in hand gaan. Doe mee aan onze "Enjoy Your Job"-winactie en maak kans op een Enjoy-box t.w.v. € 250. Voor dat extra vleugje werkvreugde.

Manifesto

Hoe zorg jij vandaag voor een aangename werkomgeving waarin iedereen gedijt? Download hier het "Enjoy Your Job’-manifesto en vul dit in met je team. Onderaan deze pagina kan je de ingevulde versie met ons delen. Wij zijn razend benieuwd naar jouw tips & tricks voor een betere werkcultuur!

Wat kan jij winnen?

Wilt u ook meer Enjoy op het werk tijdens de Enjoy your Job day?  Doe mee aan onze wedstrijd en maak kans op een Enjoy-box ter waarde van € 250!

Doe mee & win

Upload jouw manifesto, laat je gegevens achter, en wie weet … geniet jij binnenkort van een Enjoy-box. Succes!

Deelnemen kan t.e.m. 3 oktober 2023.

De winnaar wordt bekend gemaakt op 13 oktober 2023.

Wedstrijdreglement lezen

Met deze actie bouwen we samen aan een werkomgeving waarin genieten van je werk de norm is. We kijken ernaar uit om jouw inzichten te ontdekken!

Deze winactie wordt georganiseerd door Asap HR. Door deel te nemen, ga je akkoord met de voorwaarden van de winactie.

Hoe kun je meedoen?

Deelnemen is gemakkelijk:

  • Download het "Enjoy Your Job-manifesto", vul het in en deel jouw inzichten en ideeën over het vergroten van werkplezier.

  • Upload je manifesto en maak automatisch kans op de fantastische Enjoy-box ter waarde van € 250!

Waar wacht je nog op? Doe mee!

Inspiratie nodig?

Wil je inspiratie om het werkplezier in jouw team te vergroten? Lees dan onze nieuwste blogpost met 6 waardevolle tips die je kan toepassen om meer ‘Enjoy’ naar de werkvloer te brengen.