Mobis Parts Europe is het Europese verdeelcentrum van originele onderdelen en accessoires van Hyundai Motor en Kia Motors. Met 175 vaste medewerkers en 50 interimmers (2 bedienden en 48 warehousemedewerkers) is er heel wat bedrijvigheid op de werkvloer. Een inhouse uitzendkantoor was een logische stap. Hoewel Mobis samenwerkte met enkele vaste interimpartners, kozen ze resoluut voor Asap als inhouse partner. Duran Elbir, Assistant HR-manager legt uit waarom.

“Altijd de juiste profielen”

Duran: “Sinds 1 oktober 2016 kunnen onze uitzendkrachten 2 dagen per week terecht bij het Asap-team voor eerstelijnsinformatie. Contracten in orde maken, praktische zaken regelen, werkkledij verdelen, antwoorden op alle mogelijke vragen: Asap neemt het allemaal vakkundig voor zijn rekening en gaat daarbij tot het uiterste voor ons. Dat scheelt ons heel wat werk. Ook nieuwe medewerkers worden enthousiast opgevangen en krijgen een uitgebreide introductietour. De selectie die Asap maakt is trouwens indrukwekkend: we krijgen altijd de juiste profielen over onze werkvloer. Zo wordt ons team ook écht versterkt.”

“Sterk engagement”

De reactiesnelheid waarbij de Asap-consulenten alles aanpakken, is fenomenaal. Asap doet z’n naam alle eer aan. Meer nog. Het inhouse team werkt proactief: rapporten en afspraken voor maandelijkse evaluaties komen er altijd op hun initiatief. Naast relevante info krijgen we daarbij ook feedback over wat er leeft bij onze uitzendkrachten. Dat geeft ons belangrijke slagkracht om onze processen te verbeteren. Die aanpak is net wat we nodig hebben: een sterk geëngageerde partner die ook echt met ons meedenkt.

“Klantgerichte aanpak”

Ook een proficiat voor de attitude van de Asap-consulenten. Ze zijn matuur, professioneel, empathisch en vlot in de omgang. Daardoor stralen ze heel wat vertrouwen uit, zowel naar ons management, onze vakbonden en onze uitzendkrachten. Van die laatste horen we ook alleen maar positieve geluiden. Hun administratie verloopt correct, de wekelijkse uitbetaling uiterst stipt! Onze inhouse samenwerking verloopt dus meer dan vlot. Geen wonder dat Mobis een tweede thuis is voor Asap.

Benieuwd hoe Asap ook jouw onderneming kan versterken vanop de werkvloer? Onze HR-experts vertellen je er graag alles over.

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod

Meer blogartikels lezen