Het beste uit je onderneming halen? Dat doe je door continu te investeren in je menselijke kapitaal. Toptalenten aantrekken is één zaak. Maar ook die talenten strategisch inzetten, op elk moment van hun carrière, is een must. Daarom integreren we onze diverse HR-expertises voortaan onder één noemer. En bij die vernieuwde aanpak hoort natuurlijk ook een nieuwe naam. Maak kennis met TalentXperts!

Enjoy your Job: het is de meest efficiënte aanpak om successen te boeken. Jouw talentmanagement benaderen we dan ook vanuit een totaalvisie. De instroom, doorstroom en uitstroom van jouw medewerkers vloeien daarbij naadloos in elkaar. Zo zit iedereen op het juiste moment op de juiste plek. En wérkt jouw organisatie als een goed geoliede machine.

Wat je van onze TalentXperts mag verwachten?

  • Een straffe selectie en doeltreffende werving van toptalenten

  • Innovatieve e-screenings met Thalento®

  • Professionele begeleiding om een weldoordachte selectiekeuze te maken, op basis van wetenschappelijke data

  • Personal coaching van jouw medewerkers via loopbaanbegeleiding

  • Interessante HR-projecten die jouw talentmanagement versterken

  • Ex-medewerkers begeleiden naar een nieuwe start via outplacement

Maar beter nog: maak een afspraak met onze TalentXperts in Genk of Antwerpen. Zo krijg je meteen alle belangrijke details mee én een eerste indruk van onze expertise!

Binnenkort openen onze TalentXperts ook een gloednieuw kantoor in Brussel. Op de hoogte blijven hiervan? Volg ons via Facebook of op Linkedin.

Klaar om het beste uit je onderneming te halen met TalentXperts?

Ontdek TalentXperts >

Vind versterking voor jouw team!

Contacteer ons

Meer blogartikels lezen