Asap HR Group en Groep Bruno schenken een gloednieuwe bestelwagen aan de Sint-Vincentiusvereniging van Genk. Deze internationale liefdadigheidsbeweging biedt tijdelijke steun aan kansarme gezinnen. 77 plaatselijke vrijwilligers verdelen kleding, speelgoed, huisraad, schoolspullen en voedselpakketen. In 2013 goed voor maar liefst 100 ton aan voedingsmiddelen! De bestelwagen komt dan ook goed van pas!

Sociaal engagement

Asap-oprichter Hugo Peumans vertelt gedreven. “Met deze bestelwagen concretiseert Asap haar intrinsieke waarden en sociale engagement. Als HR Group werken we elke dag met mensen. We zijn er ons van bewust dat niet iedereen dezelfde kansen en mogelijkheden van thuis uit meekrijgt. De Sint-Vincentiusvereniging ondersteunt kansarmen met tijdelijke materiële hulp, een luisterend oor en eventueel zelfs structurele oplossingen. Want iedereen heeft recht op kansen. Zonder onderscheid, zonder vooroordelen!”

Enjoy your job

Hugo Peumans neemt hierin een actieve voortrekkersrol. Hij is voorzitter van de Vrienden van Vincentius, die enthousiast financiële middelen verzamelen ter versterking van de armoedebestrijding.

Hugo: “Asap’s baseline Enjoy your job is geen uitgeholde oneliner. Het is een real life statement. Iedereen heeft recht op een goed leven en een goede job. En wij gaan tot het uiterste om dat te realiseren.”

Meer weten over de Sint-Vincentiusvereniging?

Of ken je mensen die ondersteuning nodig hebben? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Elke aanvraag wordt discreet behandeld.
Sint-Vincentiusvereniging Genk, Waterbleekstraat 20, 3600 Genk, +32 89 36 23 93, www.vincentiusgenk.be

Lees ook het artikel in Het Belang van Limburg: www.hbvl.be/cnt/dmf20140714_01178749/een-bestelwagen-voor-de-vincentius-genk

Vind versterking voor jouw team!

Contacteer ons

Meer blogartikels lezen