Mohammed zocht een nieuwe uitdaging. Via Asap vond hij een job waarin hij zich goed voelde: als schoonmaakmedewerker bij Crelem Lendelede, een industriële bakkerij op steen.

Crelem Lendelede levert dagelijks haar lekkernijen aan supermarkten, koude bakkers en marktkramers. Al dat lekkers maakt het bedrijf in een picobello omgeving, daar zorgt Mohammed met plezier voor.

Wat zijn de taken van een schoonmaakmedewerker in de productie?

"Ik reinig dagelijks de apparatuur en de ruimtes. Iedereen waardeert hier mijn werk, vooral dan mijn aandacht voor detail. Ik hecht immers veel belang aan mijn job en kom graag werken. Hier vergeet ik even mijn zorgen. Ik vind het zelfs zo leuk dat ik altijd een half uur te vroeg aankom en dat ik regelmatig vraag om extra uren in het weekend te presteren. Door mijn job kan ik echt ontstressen.”

Waarom een job als schoonmaakmedewerker veel meerwaarde biedt

“Ik vind een goede sfeer, respect en begrip ook belangrijk. Gelukkig zijn die er bij Crelem Lendelede. Mijn leidinggevenden zijn streng, maar dat is een goede zaak. Zelf ben ik ook erg veeleisend voor mezelf en mijn werk. Ik ben pas tevreden als alles helemaal proper is.”

"De meerwaarde van een schoonmaakmedewerker is niet te onderschatten. Ik draag ook mijn steentje bij aan de ontwikkeling en groei van het bedrijf want hygiëne is essentieel. Zonder mij kan de productie foutlopen. Want hoe properder de machines en de ruimtes zijn, hoe vlotter ieders werk gaat.”

Asap helpt bij het solliciteren

"Asap hielp me over heel de lijn! Niet enkel met de inhoud en presentatie van mijn cv en motivatiebrief, maar ook met tips voor het sollicitatiegesprek. Zo leerde ik zelfverzekerd over te komen bij het bedrijf. De motivatie, het begrip, het respect en de beschikbaarheid van Asap-medewerkers zijn voor mij écht top!”

Ook een job die je doet blinken? Vind je droomjob via Asap!

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod

Meer blogartikels lezen