Einde van de werkweek? Dan staan steevast de prestatieverwerkingen van je Asap-uitzendkrachten op je agenda. Een administratie die heel wat van je kostbare tijd in beslag kan nemen. Maar dat hoeft niet langer! Asap biedt namelijk een gratis digitaal platform om die prestaties automatisch te verwerken. Maak asap kennis met PratoFlex SelfService!

Hoe PratoFlex Selfservice je administratie makkelijker maakt

Weg met mails, excel-bestanden en andere administratieve rompslomp! Voortaan verwerk jij je uitzendkrachtenadministratie veilig, snel en efficiënt in een digitaal centraal platform in de cloud. En dat allemaal helemaal gratis! Dit zijn alvast 5 redenen om te kiezen voor PratoFlex SelfService.

 1. Gebruiksvriendelijk
  Verminder mail- en/of faxverkeer. Prestaties klaarzetten doe je voortaan in heel wat minder clicks. Bovendien verwerk je ze waar en wanneer je wil. PratoFlex SelfService is 24/7 toegankelijk.

 2. Efficiënt
  Reduceer kans op fouten en misverstanden door een minimum aan manuele handelingen. Je verliest geen enkele uitzendkracht uit het oog en hebt steeds controle over niet-verwerkte prestaties.

 3. Transparant
  Welke uitzendkrachten zijn ingeschreven? Welke contracten zijn gemaakt? Je ziet het met de nieuwe SelfService in 1 oogopslag. Is een bepaalde uitzendkracht enkele uurtjes ziek? Nam hij/zij klein verlet? Om welke reden? Je hoeft geen aparte mail te sturen, maar kan opmerkingen meteen toevoegen aan de prestaties.

 4. Dashboard op maat
  De voor jouw onderneming relevante uurcodes installeren we op maat. Zo behouden alle medewerkers een duidelijk overzicht.

 5. Vlotte samenwerking met je Asap-kantoor
  Je hoeft niet eindeloos de gegevens in te vullen van alle uitzendkrachten. Onze Asap-medewerkers zette alle info voor je klaar, zodat jij alleen nog maar hoeft aan te vullen. Zo verloopt onze samenwerking nóg vlotter.

Onmisbare managementtool

Het is duidelijk. PratoFlex SelfService heeft jou heel wat te bieden. Maar er is meer! De PratoFlex SelfService spaart je niet alleen heel wat tijd en voorkomt fouten, de tool genereert bovendien transparante rapporten en statistieken. Zo krijg jij in een oogopslag een strategisch inzicht in je uitzendkrachtenadministratie. Handig voor je HR-beleid.

Demo: PratoFlex SelfService aan het werk

Benieuwd hoe Asap je job elke week een stuk makkelijker maakt? Geef ons een seintje. Wij komen graag langs voor een vrijblijvende demo van PratoFlex SelfService. Zo ervaar je zélf hoe snel en makkelijk je uitzendkrachtenadministratie voortaan verloopt. Neem contact op met een kantoor in je buurt.

Tot gauw en … Enjoy your Job!

Vind versterking voor jouw team.

Ontdek hier

Meer blogartikels lezen