Dilyana ging via Asap aan de slag bij Flanders Food Productions, specialist in de verwerking van harde en semi-harde kazen én kaasalternatieven. Daar groeide ze op korte tijd al door van productiemedewerkster tot operator.

“Ik ben afkomstig van Gent maar verhuisde voor mijn grote liefde naar Lommel. Dus zocht ik er een nieuwe job. Ik solliciteerde online bij Asap en kreeg al snel een telefoontje. Dankzij mijn ervaring in productie kon ik namelijk meteen aan de slag bij Flanders Food Productions. Van a tot z werd ik trouwens fantastisch begeleid door de Asap-consulenten.”

Wat doet een productieoperator voeding?

Operatoren bedienen één of meerdere machines die natuurlijke of synthetische voedingsproducten bewerken of behandelen. Als productieoperator voeding stel je de bewerkingen op de producten in, zorg je voor het controleren van de uitvoering ervan, hou je de verpakkingslijn draaiende, … Je takenpakket is heel veelzijdig. De kwaliteit van het eindproduct is dus jouw verdienste. Dat is Enjoy your job aan de lopende band!

Als operator voeding werk je ook vaak in shiften.

“Werken in shiften bevalt me wel. Ik werk afwisselend van 6 tot 14 uur of van 14 tot 22 uur. Dat heeft voor mij alleen maar voordelen. De ene week kan ik vroeg naar huis, de andere week kan ik heerlijk uitslapen.”

Doorgroeimogelijkheden: van productiemedewerker naar operator voeding

“Na enkele weken te werken als productiemedewerker kreeg ik al de vraag of ik wilde doorgroeien naar operator (voeding). Natuurlijk zag ik dat zitten! Nu ben ik verantwoordelijk voor een hele productielijn. Ik zorg ervoor dat de lijn vlot draait, dat de kwaliteit én de verpakking in orde zijn. Verder sta ik de medewerkers aan de lijn bij.”

“De doorgroeimogelijkheden bij Flanders Food Productions zijn top. Stap voor stap krijg ik extra verantwoordelijkheden en leer ik nieuwe machines bedienen. Zo ben ik multiinzetbaar. Wat ik verder belangrijk vind in mijn job? De fijne werksfeer onder de collega’s. Ik zie hen tenslotte meer dan mijn familie. En gelukkig is dat hier het geval!”

Ook zin in een job waarin je asap kan doorgroeien? Vind jouw droomjob!

Vind jouw droomjob!

Ontdek ons aanbod

Meer blogartikels lezen