Voel jij je helemaal thuis in de bouw? Ga dan snel aan de slag bij de Asap Construct. De reacties van onze medewerkerse en klanten zijn erg motiverend. We laten hen zelf aan het woord. Zo hoor je het ook eens van een ander…

Mazima: “Dankzij Asap Construct voel ik me zekerder over mijn werk.”

Mazima kon via Asap Construct aan de slag als klusjesman.

Vooral de menselijke kant overtuigde me om via Asap Construct aan de slag te blijven. De consulenten luisteren altijd, zelfs naar de kleinste vraag. Ze zijn ook heel professioneel. Ze kennen mijn dossier, mijn profiel, mijn voorkeuren en mijn sterke (en zwakke) punten als geen ander. Dankzij het vertrouwen van Asap Construct voel ik me nu veel zekerder over mijn werk. Zo durf ik meer initiatief te nemen.”

Jonathan: “Asap Construct in drie woorden? Vriendelijk, correct en behulpzaam!”

Jonathan is aan de slag als schilder/decorateur via Asap Construct.

“Tijdens mijn opleiding werkte ik met een leercontract. Zo kon ik al snel drie jaar ervaring voorleggen. Dit kwam goed van pas toen ik op zoek ging naar werk. Ik kan iedereen aanbevelen om bij Asap Construct langs te gaan. De consulenten zijn vriendelijk, correct en behulpzaam. Dankzij het team van Lier heb ik mezelf kunnen bewijzen. Mét succes, want een paar dagen geleden heeft mijn baas me een vast contract aangeboden!”

Zin om samen te bouwen aan je carrière in de bouw?

Spring snel binnen in een van onze kantoren en ontdek alle voordelen van Asap Construct.

Veel succes en …

Enjoy your (construct) Job!

Vind jouw job in de bouw!

Ontdek ons aanbod

Meer blogartikels lezen