We hebben zopas een overeenkomst getekend met Prato voor de overname van Asap Services, onze dienstenchequepoot.

Focus op kernactiviteiten: uitzendarbeid, werving & selectie en projectsourcing

De beslissing om Asap Services over te laten, kadert in de ambitieuze visie voor groei van Asap. Om onze ambities waar te maken, hebben we besloten ons voortaan enkel te focussen op de kernactiviteiten - Uitzendarbeid, Werving & Selectie en Projectsourcing.

Lees ook:

Overnamepartner mét aandacht voor het individu

Asap Services wordt overgenomen door Prato, dat via deze overname een diepgaandere operationele kennis van het dienstenchequesegment wil vergaren, mét aandacht voor het individu. Dat was één van de belangrijkste criteria in de keuze van een overnamepartner. Om de teams optimaal aan te sturen, gaat Prato een partnership aan met de specialisten van Umani, onder de naam Blink.

“Wij zullen volop inzetten op de verdere versterking van onze leiderschapspositie in onze kernactviteiten. We willen de digitalisering doordrijven en onze internationale voetafdruk vergroten. Die verscherpte focus op onze kernactiviteiten en gericht investeringsbeleid houden echter wel in dat we onze dienstenchequebusiness niet kunnen meenemen in ons groeitraject. Hiervoor zijn we gaan kijken naar een geschikte overnamepartner die volop de focus legt op deze business en Asap Services verder kan doen groeien.”

Ruben Peumans, CEO

Meer blogartikels lezen