Asap is genomineerd voor de prestigieuze HR Excellence Awards. Een fijne erkenning voor de inspanningen van het volledige Asap-team!

Uitblinker in Human Resources

Deze nominatie is het resultaat van een objectieve enquête bij 1500 HR-beslissers en een 1000 andere c-suite leiders, met de bedoeling de HR service providers aan te duiden die zij beschouwen als zijnde de beste performers voor het ondersteunen van HR-processen, talent management programma’s en andere gerelateerde HR-diensten.

Samen met 5 andere bedrijven – Adecco, Manpower, Randstad, Tempo team en T Interim – sleepte ook Asap zo’n een nominatie in de wacht. En wel in de categorie ‘Best resourcing and staffing company’. We zijn erg trots op deze erkenning van onze klanten en van de HR-community.

Uitreiking award in november

Nóg mooier zou het natuurlijk zijn als we deze prijs mee naar huis mochten nemen. Maar daarop is het nog even wachten. Op 17 november volgt er een gala avond waarop alle prijzen uitgereikt zullen worden. De jury van HR Excellence Awards zal haar beslissing baseren op de dossiers ingediend door de genomineerden.

We kijken er alvast naar uit. Duim je mee voor ons?

Vind versterking voor jouw team!

Contacteer ons

Meer blogartikels lezen