Jobs bij Vandersanden

Op zoek naar een job bij Vandersanden? Tijdelijk of vast. Bekijk hier onze vacatures bij Vandersanden.

Vacatures bij Vandersanden

Productiemedewerker Zaaghal

Voor onze trouwe partner Vandersanden zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker in de zaaghal. Je kan ingeschakeld worden in verschillende afdelingen, waar steeds een specifieke activiteit plaatsvindt (productie, verwerking, zagerij, ..). Je kan goed op tempo werken en fysiek zwaarder, stoffiger werk schrikt je niet af.
Lanklaar
38

Operator

Bij onze klant, een toonaangevende speler in de sector, kun je je technische vaardigheden volop benutten. Als onderdeel van hun team draag je bij aan de productie van hoogwaardige bouwmaterialen en werk je aan diverse projecten die onze leefomgeving verbeteren. Op dit moment zijn we op zoek naar operatoren die multi inzetbaar zijn in één van hun vestigingen. Je takenpakket als operator ziet er uit als volgt: - Na een trainingsperiode ben je verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van verschillende machines in het productieproces, waaronder de zetmachine (voor stapelen), de trommelmachine (voor oppervlaktebewerking) en de afladingsmachine (voor verpakken). - Je zorgt voor een nauwkeurige afstelling en bediening van deze machines volgens de voorschriften en je eigen ervaring. - Onderhoudstaken, zoals het vervangen van slijtonderdelen en het schoonhouden van de apparatuur en werkruimte, behoren tot je verantwoordelijkheden. - Je ondersteunt ons technisch team bij reparaties. - Kwaliteitscontroles uitvoeren, monsters nemen en ze laten keuren. - Registreren van productiegegevens en incidenten. - Zorgvuldige naleving van kwaliteits-, veiligheids- en hygiënenormen.
Grote-Spouwen
38

Maintenance Manager

Ben jij geïnspireerd om te werken in een duurzame, innovatieve omgeving en bij te dragen aan de technische ontwikkeling van een gloednieuwe site? Dan is Onze Klant op zoek naar jou voor de functie van Maintenance Manager in onze state-of-the-art Pirrouet®-fabriek. Als internationaal familiebedrijf erkennen we de waarde van jouw kwaliteiten en expertise in maintenance management. Wat ga je doen: - Beheer, organisatie en planning van het volledige onderhoud en de ontwikkeling van productiemiddelen. - Prioriteiten bepalen voor het onderhoudsgebeuren en samen met het team streven naar de beste uitwerking/verbetering. - Aansturen van investeringsprojecten en ondersteuning bieden aan teamleden bij de uitvoering ervan. - Structuur brengen in het beheer van de onderdelenvoorraad. - Beheren en bewaken van onderhoudsbudgetten. - Rapporteren aan de plant manager.
Lanklaar
38
ALLE JOBS BIJ VANDERSANDEN BEKIJKEN