Jobs bij Vandersanden

Op zoek naar een job bij Vandersanden? Tijdelijk of vast. Bekijk hier onze vacatures bij Vandersanden.

Vacatures bij Vandersanden

Productiemedewerker steenfabriek

Dit betreft een oproepbasis-functie. Steek je graag je handen uit de mouwen? Ben je niet allergisch voor zwaar werk? Ben je klaar voor gratis Fitness? ;) Dan zijn we op zoek naar jou ! Wat ga je doen? Je gaat bakstenen op de transportband plaatsen Je gaat bakstenen stapelen op een houten palet Je kan goed op tempo werken en fysiek zwaarder, stoffiger werk schrikt je niet af.
Lanklaar
38

Onderhoudstechnieker

Heb jij een hart voor techniek? Hebben mechanische installaties geen geheimen meer voor jou? Wil je in 2 ploegen werken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Samen met uw team en onder leiding van een aanspreekpunt werkt u binnen de onderhoudsafdeling. U voert zowel preventieve als correctieve onderhoudsopdrachten uit, op mechanisch en elektrisch gebied. U zoekt naar de oorzaak van de storingen aan onze geautomatiseerde productielijnen en lost deze (mee) op. U (de)monteert, repareert, reviseert, smeert, vervangt mechanische en elektrische onderdelen aan machines en installaties, en zorgt voor de nodige inregelingen en testen. U voert inspecties uit op de onderhoudstoestand van het productieapparaat, en werkt mee aan de optimalisatie van de machines. U rapporteert uw werkzaamheden en bevindingen aan het aanspreekpunt. U volgt de veiligheidsrichtlijnen strikt op en draagt orde en netheid hoog in het vaandel.
Lanklaar
38

Technieker

Ben jij een krak in techniek? Ben jij een mechanisch wonder? en op de koop toe een regelrechte nachtraaf? Dan zoeken we jou !! Ons internationale familiebedrijf maakt gevelstenen, kleiklinkers en steenstrips . Zo bouwen ze mee aan mooie projecten voor een duurzame leefomgeving. Met jou loopt hun productie gesmeerd! Wat ga je doen? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van zowel preventieve als correctieve onderhoudsopdrachten, op mechanisch en elektrisch gebied. Je (de)monteert, repareert, reviseert, smeert en vervangt mechanische en elektrische onderdelen aan machines en installaties. Je zorgt voor de nodige inregelingen en testen. Je voert inspecties uit op de onderhoudstoestand van het productieapparaat, en werkt mee aan de optimalisatie van de machines. Je rapporteert je werk en bevindingen. Je werkt zowel zelfstandig, maar ook in team. Je respecteert de geldende normen binnen kwaliteit en veiligheid en draagt orde en netheid hoog in het vaandel.
Kleine-Spouwen
38
ALLE JOBS BIJ VANDERSANDEN BEKIJKEN