Jobs bij HEMA

Hou je van sociaal contact, ben je klantvriendelijk en werk je graag in een team? Of ben jij de geknipte persoon om een team te leiden? HEMA heeft heel wat leuks te bieden.

Carrièremogelijkheden, een vriendelijke sfeer én veel afwisseling. Elk jaar opent HEMA nieuwe winkels in België. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures.

Vacatures bij HEMA

Verkoopmedewerker

Voor onze klant gelegen te Lommel zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker op oproepbasis. Wat valt er binnen je takenpakket? Kassahandelingen verrichten Het actief assisteren van de klant bij alle vragen Het uitpakken van de levering en aanvullen van de winkel Het overzicht bewaren in de stockruimte Orde en netheid bewaken in de winkel en in de stockruimte.

Lommel

Winkelmedewerker Hema afroepbasis

Voor Hema in Herentals zijn we op zoek naar een flexibele verkoopmedewerker. Een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel.

Herentals
20

Verkoopmedewerker voor HEMA HOOGSTRATEN - min. 25u

Voor HEMA Hoogstraten zijn wij op zoek naar extra ondersteuning voor tijdens de week en het weekend, dit voor min. 25u/week. Je kan eveneens ook ingezet worden in andere filialen van HEMA zoals Kapellen, Schilde,... indien je dit wenst als je graag voltijds wilt werken. Je zal instaan voor onderstaande taken: - Kassa - Klanten verder helpen - Aanvullen - Uitpakken van goederen

Hoogstraten
16
ALLE JOBS BIJ HEMA BEKIJKEN