Jobs bij HEMA

Hou je van sociaal contact, ben je klantvriendelijk en werk je graag in een team? Of ben jij de geknipte persoon om een team te leiden? HEMA heeft heel wat leuks te bieden.

Carrièremogelijkheden, een vriendelijke sfeer én veel afwisseling. Elk jaar opent HEMA nieuwe winkels in België. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures.

Vacatures bij HEMA

Deeltijds verkoopsmedewerker 20u/week

Voor een hippe winkel in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor 20u/week. Je zal instaan voor de verkoop als de kassa. Ook het uitpakken en in de rekken plaatsen van de goederen behoort tot je taken. Dit kan zowel voeding, kleding, speelgoed, schoolbenodigdheden zijn. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen.

Sint-Truiden
20

Verkoopmedewerker

Voor onze klant gelegen te Lommel zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker op oproepbasis. Wat valt er binnen je takenpakket? Kassahandelingen verrichten Het actief assisteren van de klant bij alle vragen Het uitpakken van de levering en aanvullen van de winkel Het overzicht bewaren in de stockruimte Orde en netheid bewaken in de winkel en in de stockruimte.

Lommel

Horecamedewerker

Voor onze klant in Gent zijn we op zoek naar een horecamedewerker die mede verantwoordelijk willen zijn voor happy klanten. Jouw takenpakket: Je komt toe en maakt en je reinigt de eetplaats. Je zorgt dat alles op orde en aangevuld staat. Je helpt mee bij het bereiden van broodjes, salades en andere gerechten. Je bedient de klanten en helpt hen verder met hun vragen.

Gent
ALLE JOBS BIJ HEMA BEKIJKEN