Jobs bij HEMA

Hou je van sociaal contact, ben je klantvriendelijk en werk je graag in een team? Of ben jij de geknipte persoon om een team te leiden? HEMA heeft heel wat leuks te bieden.

Carrièremogelijkheden, een vriendelijke sfeer én veel afwisseling. Elk jaar opent HEMA nieuwe winkels in België. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures.

Vacatures bij HEMA

Verkoopmedewerker

Uw taken bestaan uit kassa werk, producten uitstallen, rekken aanvullen en de winkel op orde houden.

Turnhout
20
Tijdelijke job

Kassabediende/medewerker restaurant Hema

Wij zoeken voor een hippe winkel met eigen koffieshop/taverne in de winkel een kassabediende voor het restaurantgedeelte. Je helpt de klanten verder in hun keuze koffie of hapje en je rekent deze producten af aan de kassa. Ook sta je in voor het bereiden van dergelijke gerechtjes en zorg je ervoor dat deze op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Verder help je mee in de keuken bij de afwas en afruim. Je houdt alles netjes en zorgt ervoor dat alles proper en fris tot in de puntjes.

Turnhout
30
Tijdelijke job

Verkoopster (Charcuterie)

Wij zoeken voor een hippe winkel met eigen charcuterie toog een medewerker/verkoop(st)er. Heb je interesse om te leren omgaan met een snijmachine? Of heb je hier reeds ervaring mee? Je helpt klanten met hun bestelling en zorgt voor de correcte afhandeling. Je begroet klanten en rekent hun vleeswaren af. Je houdt alles netjes en zorgt ervoor dat alles proper en fris is tot in de puntjes.

Turnhout
25
Optie vast na interim
ALLE JOBS BIJ HEMA BEKIJKEN