Jobs bij HEMA

Hou je van sociaal contact, ben je klantvriendelijk en werk je graag in een team? Of ben jij de geknipte persoon om een team te leiden? HEMA heeft heel wat leuks te bieden.

Carrièremogelijkheden, een vriendelijke sfeer én veel afwisseling. Elk jaar opent HEMA nieuwe winkels in België. Neem snel een kijkje tussen onze vacatures.

Vacatures bij HEMA

Student 24u/ week

Ben jij op zoek naar een studentenjob in de retail ? Wil jij door de week een centje bijverdienen? Voor een winkel met diverse producten zoals kledij, deco, ... zoeken wij een student om het filiaal te Heusden-Zolder. Als jobstudent houd je jouw winkel op weekdagen netjes, help je de klanten verder en zorg je voor een optimale service.

Heusden-Zolder
24

Verkoopmedewerker

Voor onze klant gelegen te Lommel zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker op oproepbasis. Wat valt er binnen je takenpakket? Kassahandelingen verrichten Het actief assisteren van de klant bij alle vragen Het uitpakken van de levering en aanvullen van de winkel Het overzicht bewaren in de stockruimte Orde en netheid bewaken in de winkel en in de stockruimte.

Lommel

Kassabediende/medewerker restaurant Hema

Wij zoeken voor een hippe winkel met eigen koffieshop/taverne in de winkel een kassabediende voor het restaurantgedeelte. Je helpt de klanten verder in hun keuze koffie of hapje en je rekent deze producten af aan de kassa. Ook sta je in voor het bereiden van dergelijke gerechtjes en zorg je ervoor dat deze op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Verder help je mee in de keuken bij de afwas en afruim. Je houdt alles netjes en zorgt ervoor dat alles proper en fris tot in de puntjes.

Turnhout
30
ALLE JOBS BIJ HEMA BEKIJKEN