Jobs bij Vangrootloon

Op zoek naar een job bij Vangrootloon? Tijdelijk of vast. Bekijk hier onze vacatures bij Vangrootloon.

Vacatures bij Vangrootloon

Vlinder Bakkerij & Tearoom medewerker Heusden - Maasmechelen

Voor een bakkerij met tearoom in Heusden en Maasmechelen zijn we op zoek naar een medewerker voor de combinatie van beide filialen. Wat wordt er van jou als medewerker van de bakkerij en tearoom verwacht? In de bakkerij sta je in voor de verkoop van onze brood- en patisserie producten. Daaarnaast ben jij ook de persoon die met veel plezier onze klanten in de team room voorziet van lekkers. Je bent ook een helpende hand in de keuken en zorgt er voor dat de bakkerij en de tea room er netjes bij liggen.
Heusden
35

Bakkerij & tearoom verkoopmedewerker Beringen

Voor een nieuwe bakkerij en tearoom zijn we op zoek naar verkoopmedewerkers. De opening zal plaatsvinden in september? In de bakkerij sta je in voor de verkoop van onze brood- en patisserieproducten. Daarnaast ben jij ook de persoon die met veel plezier onze klanten in de team room voorziet van lekkers. Je bent ook een helpende hand in de keuken en zorgt er voor dat de bakkerij en de tea room er netjes bij liggen. Omdat de opening van de winkel pas voorzien is in september zal de opleiding in de winkel van Heusden of Hasselt plaatsvinden.
Beringen
35

Bakkerij & tearoom verkoopmedewerker Heusden

Voor een bakkerij met tea-room in Heusden zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker! In de bakkerij sta je in voor de verkoop van onze brood- en patisserieproducten. Daarnaast ben jij ook de persoon die met veel plezier onze klanten in de team room voorziet van lekkers. Je bent ook een helpende hand in de keuken en zorgt er voor dat de bakkerij en de tea room er netjes bij liggen.
Heusden
35
ALLE JOBS BIJ VANGROOTLOON BEKIJKEN