Wil jij werken bij een internationale topspeler in de logistiek, met het familiale karakter van een KMO? Stap dan in de wereld van Stobart Europe, onderdeel van de Britse Culina Group. Bij deze topwerkgever krijg jij de vrijheid om te groeien en je talent te ontwikkelen. Zo kan je werkelijk alle kanten op met je carrière!

Wie is Stobart Europe? 

In 1970 was het bedrijf beter bekend als ‘Walon’ of Eddie Stobart, naar oprichter Edward Stobart. De hoofdzetel ligt nog altijd in Genk, maar intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een prominente speler in de supply chain-sector. Sinds 2021 maakt het ook deel uit van de Culina Group. 
 
Vanuit Genk, een strategische locatie in de Euregio Maas-Rijn, biedt Stobart Europe internationale logistieke diensten aan. Het bedrijf heeft inmiddels vestigingen geopend in België, Duitsland, Bulgarije, Tsjechië en Nederland.  

Met de afdelingen automotive, transport logistics en warehouse logistics is Stobart Europe een belangrijke speler in de Europese transport- en logistieke sector.

Vacatures bij Stobart Europe in Genk

student magazijnmedewerker

Voor een gloednieuw magazijn in Ham zijn we op zoek naar magazijnmedewerkers. Omwille van veiligheidsvoorschriften ben je 18 jaar of ouder. Je zal instaan voor volgend takenpakket: - Handmatig lossen van containers en uitpakken van de goederen (= schoenen, kleding, accessoires). - Scannen, labelen, sorteren en verpakken van goederen volgens de geldende deadlines van de klant. - Je bent mee verantwoordelijk om de KPI's te behalen en te zorgen voor een kwalitatief eindresultaat. - Je werkt mee aan een veilige werkplek en geeft het voorbeeld aan je collega's.
Oostham
38

Driver trainer

Voor een grote speler in Automotive sector en Logistieke sector zijn we opzoek naar een trainer voor de chauffeur/carjockey's. Je traint zowel nieuwe als huidige chauffeurs. - Instructief geven over het controleren van schade voor en na beladingen - ECG laadinstructies implementeren - Auto's borgen volgens de wetgeving - Economisch rijden ( routeplanning, rijstijl, brandstofverbruik,...) - Verkeersveilig rijden en volgen van de gezondheids- en milieuregels - klantvriendelijk en positief gedrag van de chauffeurs bevorderen - Administratieve opvolging - Bewaken van de netheid, onderhoud vrachtwagens - Basis instructief geven inverband met veiligheidskledij - Controles uitvoeren of de chauffeurs voldoen aan de gestelde eisen na training - Nieuwe ontwikkelingen zoals proefladingen voor nieuwe modellen - 2-3 wekelijks feedback momenten geven
Genk
38

Auto polierder

Voor een klant in Genk actief in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Bulgarije zijn we opzoek naar een polisher. Ter ondersteuning van hun professioneel team en om hun internationale expansie verder vorm te geven zijn opzoek naar een extra medewerker. Je taken? - Je herstelt kleine krassen in het lakwerk van wagens door middel van polieren - Je kiest voor de juiste producten gebruikt de meest efficiënte technieken om een zo goed mogelijk resultaat te bekomen - Je inventariseert en rapporteert
Genk
38
ALLE JOBS HIER BEKIJKEN

Waarom werken bij Stobart Europe? 

  • Je maakt écht deel uit van de Stobart-familie

  • Het is een internationale topspeler, met het persoonlijke karakter van een KMO

  • Bij Stobart Europe krijg je alle ruimte om je talent te ontwikkelen

  • Er zijn oneindig veel groeikansen

  • Hier werk je mee aan een duurzame toekomst

Je komt terecht bij een topwerkgever die investeert in duurzaamheid. "Sustainable transport" zit hier verankerd in de bedrijfsdoelstellingen. Stobart Europe zet in op logistieke oplossingen die niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn.

Stobart Europe in cijfers

0Vaste medewerkers in België

190 toekomstige collega’s

0Medewerkers in Europa

650 toekomstige collega’s in Europa

0Vestigingen

6 vestigingen in België

0Landen

Actief in 5 landen

Hoe voelt het om bij Stobart Europe te werken?

Hoe het nu écht voelt om bij Stobart Europe te werken hoor je het best van je toekomstige collega’s. Lees hier wat zij over hun werkgever vertellen.

Niemand doet hier twee dagen op rij dezelfde taken.

Het enthousiasme voor mijn job is na 24 jaar nog steeds enorm groot.

Hier zijn doorgroeimogelijkheden en ik zie het helemaal zitten om mijn carrière hier verder uit te bouwen.

Kies voor een wendbare carrière bij Stobart Europe in Genk.

Bekijk snel alle openstaande jobs en misschien draag jij binnenkort bij aan een duurzame toekomst bij deze Europese topspeler.

Ontdek alle openstaande functies