Wil jij werken bij een internationale topspeler in de logistiek, met het familiale karakter van een KMO? Stap dan in de wereld van Stobart Europe, onderdeel van de Britse Culina Group. Bij deze topwerkgever krijg jij de vrijheid om te groeien en je talent te ontwikkelen. Zo kan je werkelijk alle kanten op met je carrière!

Wie is Stobart Europe? 

In 1970 was het bedrijf beter bekend als ‘Walon’ of Eddie Stobart, naar oprichter Edward Stobart. De hoofdzetel ligt nog altijd in Genk, maar intussen is het bedrijf uitgegroeid tot een prominente speler in de supply chain-sector. Sinds 2021 maakt het ook deel uit van de Culina Group. 
 
Vanuit Genk, een strategische locatie in de Euregio Maas-Rijn, biedt Stobart Europe internationale logistieke diensten aan. Het bedrijf heeft inmiddels vestigingen geopend in België, Duitsland, Bulgarije, Tsjechië en Nederland.  

Met de afdelingen automotive, transport logistics en warehouse logistics is Stobart Europe een belangrijke speler in de Europese transport- en logistieke sector.

Vacatures bij Stobart Europe in Genk

Carjockey / Shunter Oostende (en Zeebrugge)

Ben jij op zoek naar een boeiende functie binnen de automotive sector? Wij zijn momenteel op zoek naar een verantwoordelijke Carjockey of Shunter voor Oostende. Als Carjockey of Shunter zorg je ervoor dat de dagelijkse operaties op ons terrein soepel verlopen. - Je verplaatst voertuigen binnen het terrein van het bedrijf - Je droogt de voertuigen af na de carwash - Je verwijderd het beschermende plastic - Je stofzuigt en reinigt de nieuwe auto's voor levering aan klanten - Je laat de chauffeurs binnen en buiten en voert de toegangscontrole uit - Je zorgt voor een update van de informatie omtrent de wagens Je kan deze job uitvoeren in dagploeg van 7.30h-16h of van 10u30-19h, geen weekendwerk Je begint in Oostende aan het project, na verloop van tijd kun je overgeplaatst worden naar Zeebrugge
Oostende
38

Chauffeur CE

Ben je een uitstekend chauffeur met een passie voor auto’s? Dan ben jij de kandidaat dat we zoeken! We zijn namelijk op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal autotransport. Wat houdt deze job juist in? Je staat in voor het transport van auto’s. Je zorgt voor het correct ophalen en leveren van voertuigen in de Benelux. Bij het ophalen of leveren van de wagens voer jij een visuele controle uit op eventuele schade. Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van auto’s op een veilige en correcte manier. Je hebt een vlotte en sympathieke persoonlijkheid en je bent klantvriendelijk.
Genk
38

Vrachtwagenmekanieker

Met vestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Bulgarije is onze klant een hele grote logistieke organisatie en een belangrijke speler in de EU en UK. Ter ondersteuning en uitbreiding, zijn we voor de vestiging in Genk op zoek naar een vrachtwagenmekanieker. Wat zijn je taken: - Onderhoud en/of herstellen van rollend materieel - Reparaties uitvoeren conform de door de fabrikant voorgeschreven instructies en wettelijke verplichtingen - Huif/dekzeil reparaties - Hydrauliek, pneumatiek - Laswerk, remmen, onderhoud
Genk
38
ALLE JOBS HIER BEKIJKEN

Waarom werken bij Stobart Europe? 

  • Je maakt écht deel uit van de Stobart-familie

  • Het is een internationale topspeler, met het persoonlijke karakter van een KMO

  • Bij Stobart Europe krijg je alle ruimte om je talent te ontwikkelen

  • Er zijn oneindig veel groeikansen

  • Hier werk je mee aan een duurzame toekomst

Je komt terecht bij een topwerkgever die investeert in duurzaamheid. "Sustainable transport" zit hier verankerd in de bedrijfsdoelstellingen. Stobart Europe zet in op logistieke oplossingen die niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam en maatschappelijk verantwoord zijn.

Stobart Europe in cijfers

0Vaste medewerkers in België

190 toekomstige collega’s

0Medewerkers in Europa

650 toekomstige collega’s in Europa

0Vestigingen

6 vestigingen in België

0Landen

Actief in 5 landen

Hoe voelt het om bij Stobart Europe te werken?

Hoe het nu écht voelt om bij Stobart Europe te werken hoor je het best van je toekomstige collega’s. Lees hier wat zij over hun werkgever vertellen.

Niemand doet hier twee dagen op rij dezelfde taken.

Het enthousiasme voor mijn job is na 24 jaar nog steeds enorm groot.

Hier zijn doorgroeimogelijkheden en ik zie het helemaal zitten om mijn carrière hier verder uit te bouwen.

Kies voor een wendbare carrière bij Stobart Europe in Genk.

Bekijk snel alle openstaande jobs en misschien draag jij binnenkort bij aan een duurzame toekomst bij deze Europese topspeler.

Ontdek alle openstaande functies