Jobs bij Mainfreight

Kiezen voor Mainfreight betekent kiezen voor een stabiele werkgever waar je een lange loopbaan kan uitbouwen. Mainfreight is een logistiek dienstverlener met meer dan 230 vestigingen wereldwijd. Onze dienstverlening bestaat uit: Transport en distributie, warehousing en logistiek, zeevracht en luchtvracht. Ben je nieuwsgierig wat de logistieke wereld allemaal te bieden heeft? We zoeken handlangers, orderpickers, heftruckchauffeurs, chauffeurs C/CE, planners, expediteurs, vertegenwoordigers,…

Heb je ambitie en potentieel om op termijn door te groeien naar een andere functie, bij ons kan het en je krijgt de nodige opleidingen om je verder te ontwikkelen! Ben je leergierig, enthousiast, positief en gedreven om elke dag de beste service aan onze klanten te geven? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer onmiddellijk online of via mainfreight@asap.be.

De 3 pilaren van Mainfreight

Cultuur, familie en filosofie: deze drie pilaren vormen de basis van onze onderneming. Ze geven weer wie we zijn, op welke manier we met elkaar omgaan en hoe we samenwerken. Vraag het aan onze mensen en ze zullen je vertellen dat we één grote familie zijn. Passie en teamwork zitten in ons DNA.

Herken je jezelf erin? Dan zal werken bij Mainfreight voelen als thuiskomen!

Ask them

Vacatures bij Mainfreight

Loader Unloader (Flexible Days) - Oostende

We are looking for loaders - unloaders for a leading logistics company specializing in the efficient transportation of goods. This is an on-call position, where you will be deployed as needed, providing flexibility in your schedule. This means we can also be flexible for you (for example, if there are certain days you cannot work, we can keep this in mind). You'll work in a 2 shift system. One week you'll work from 5h (morning) until 13h (afternoon) The other week you'll work from 13h (afternoon) until 21h (evening)
Oostende
25

EXPEDITEUR ZUID-EUROPA Transport Zwijnaarde

Als expediteur Zuid-Europa zorg je er mee voor dat de goederen tijdig hun bestemming in Zuid-Europa bereiken. Het takenpakket: Je werkt samen met onze internationale transportpartners om voor je klanten de beste transportoplossing te vinden voor groupagezendingen. Je volgt de zendingen van onze klanten op van afhaling tot levering. Je houdt rekening met ADR en accijnsreglementering en douaneformaliteiten. Je behandelt opvolgingsvragen van klanten. Je staat in contact (telefonisch en per e-mail) met klanten, collega's en internationale transportpartners. Je werkt mee aan de ontwikkeling en groei op Zuid-Europa. Je werkt in dagregime, gaat zelfstandig te werk én in teamverband.
Zwijnaarde
38

Distributie chauffeur C (Zwijnaarde)

Onze klant is een gerenommeerd transportbedrijf die een uitstekend distributienetwerk heeft. Ze streven naar efficiëntie, betrouwbaarheid en klanttevredenheid in al hun activiteiten. Functieomschrijving: We zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren/beginner chauffeur met een C rijbewijs voor distributiewerkzaamheden. Als chauffeur distributie ben je verantwoordelijk voor het veilig en tijdig leveren van goederen aan onze klanten. Je zult werken in een dynamische omgeving waarin service en klanttevredenheid centraal staan.
Zwijnaarde
38
ALLE JOBS BIJ MAINFREIGHT BEKIJKEN