Jobs bij H. Essers

Stabiliteit en werkzekerheid bij één van de grootste logistieke bedrijven, daarvoor kies je wanneer je bij H.Essers aan de slag gaat. H. Essers is meer dan een grote logistieke dienstverlener. Het is een gevestigde waarde voor strategische klantensegmenten als pharma, chemicals, infra en parts. De dagelijkse begeleiding op de werkvloer zorgt voor korte, snelle beslissingslijnen en biedt medewerkers de kans om dagelijks actief mee te schrijven aan het succesverhaal van dit bedrijf. Ruimte voor autonomie en eigen initiatief binnen een no-nonsense en can-do –cultuur vormen samen het klimaat van H.Essers’ ondernemerschap en zijn de steunpilaren van hun stabiele groei.

Om deze stabiele groei door te zetten, is H.Essers continu op zoek naar straffe medewerkers. Naast stabiliteit en werkzekerheid, kan je ook rekenen op een competitief loon én een familiale sfeer. Dit bedrijf geeft zoveel mogelijk kansen om zowel professioneel als persoonlijk te groeien, dankzij verschillende opleidingen en doorgroeimogelijkheden. Wie kan je dat beter vertellen dan een van de H.Essers collega's zelf:

H. Essers in cijfers

0Vestigingen

85 vestigingen in 19 landen.

0Medewerkers

6.560 toekomstige collega's.

0Miljoen vierkante meter

1 mil. vierkante meter magazijn.

0Trucks

1.475 trucks op de baan.

Vacatures bij H. Essers

Officer Invoicing

Als Officer Invoicing ben je verantwoordelijk voor de facturatie van de door H.Essers geleverde prestaties aan de klant en dit binnen de vooropgestelde termijn. Je staat in voor de opmaak en de controle van de facturatie en geeft deze ook door aan de klant. Wat doe je concreet? - Tijdig en correct factureren van alle geleverde transporten. - Opvolging van prijsverschillen en openstaande dossiers volgens de afspraken met de klant. - Correcte afsluiting van dossiers tijdens de maandafsluiting en daaropvolgende periode. - Douane gerelateerde kosten van niet-EU zendingen doorrekenen. - Vragen en klachten van interne en externe klanten met betrekking tot de facturatie worden door jou behartigd. Je staat de klant telefonisch of per mail te woord in de zoektocht naar een gerichte oplossing. - Je fungeert als doorgeefluik voor klachten i.v.m. facturatie aan de klachtencoördinator. - Procedures up-to-date houden.
Genk
39

Flexibele Operator

Voor een grote logistieke speler zijn we op zoek naar een gemotiveerde operator voor hun vestiging in Tessenderlo. Je bent flexibel qua uren en staat in voor het bedienen van de afvulinstallatie (Form, Fill en Seal), alsook word je soms in het magazijn ingezet. (overuren mogen geen probleem zijn). Samen met je collega’s, ben je verantwoordelijk voor het volledige logistieke proces van onze klanten. Je zal werken met dagcontracten.
Tessenderlo

Ervaren magazijnier

Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de zendingen die op je lijst staan. Bij het in- en uitladen van de goederen denk je steeds aan de veiligheid van je collega's. Ook de kwaliteit van de goederen hou je steeds in het oog. De goederen worden immers afgeleverd bij onze klant en moeten dus steeds netjes en onbeschadigd zijn.
Genk
38
ALLE JOBS BIJ H. ESSERS BEKIJKEN