Jobs bij CRH

Op zoek naar een job bij CRH? Tijdelijk of vast. Bekijk hier onze vacatures bij CRH.

Vacatures bij CRH

Handlanger metaal tijdelijke opdracht

Voor onze klant in Lummen, die chocolade- en koekjesmachines op maat van de klant produceert, zijn we op zoek naar een gemotiveerde en betrouwbare handlanger om een opdracht van één week uit te voeren in daguren. Je bent beschikbaar op 18, 19, 22, 23, 24 en 25 april!!!! Als handlanger in de metaalsector zul je verantwoordelijk zijn voor verschillende taken, waaronder: -inpakken van machines en machineonderdelen (wegen 10-20 KG!) -schoonmaken en invetten van machines, isolatie aanbrengen -machineonderdelen manueel verplaatsen (wegen 10-20 KG!)
Lummen
39

Student Productie

Wil je aan de slag in een hoogtechnologisch bedrijf dat blijft investeren in hun vestiging in Genk en waar je kan mee groeien als werknemer? Je komt terecht in een bedrijf dat staal en aluminium snijdt en bewerkt, de afgelopen 5 jaar is er een 40 miljoen euro geïnvesteerd aan nieuwe technologieën in het bedrijf. Onze klant? Het verwerken van grote rollen (coils) inox en aluminium tot platen, deze platen worden gebruikt in de autoindustrie (onder andere bodemplaten) en verwerkt in silo’s. Ze leveren de volledige waaier aan metaalverwerkende diensten voor aluminium, staal en roestvrij staal. Van ontrollen, snijden, slitten en zagen tot lasersnijden en CNC-frezen, het familiebedrijf beschikt over alle knowhow. Ze werken met sterk gedigitaliseerde processen . Wat doe je als Producitiemedewerker/operator/inpakker? Voor dit bedrijf is het belangrijk dat productie en dienstverlening op topniveau blijven, om het bedrijf volledig te leren kennen start je in de functie van hulpoperator eerst als inpakker en groei je daarna door naar de functie van operator. Op deze manier leer je alle processen kennen. Je werkt in een stofvrije en high-tech omgeving. De laserlijn is volledig geautomatiseerd, de platen worden automatisch in de machine gelegd en dan gaan de lasers aan de slag om de platen te snijden of in een vorm te snijden naar de wensen van de klant. Jij zorgt ervoor dat de machine juist ingesteld staat en zorgt voor de kwaliteitscontrole van de afgeleverde stukken. Aan het einde van het proces stapelt een robot de onderdelen nauwkeurig voordat ze in folie worden gewikkeld. Je start als inpakker, de robot stapelt de platen, jij zorgt dat er een beschermfolie op de plaat komt en een strap of bescherming voor de hoeken. Als inpakker is het belangrijk dat je de kwaliteit goed nakijkt van de verpakking. Alles verloopt geautomatiseerd, er komt geen fysiek zwaar werk aan te pas. Heb je een rolbrugattest is dit een plus maar je kan deze zeker ook behalen. We zoeken studenten dat meerdere dagen per week kunnen werken. Ben jij nog een student +18jaar , en je studeert aan de Hogeschool en je bent een paar dagen in de week beschikbaar? Prima, dan zoeken we jou! Solliciteer snel om aan de slag te gaan bij dit snel groeiend bedrijf!
Genk
38

Bijstandsverlener NL-FR

Voor onze partner zoeken we tweetalig ondersteunend personeel! (FR/NL). Dit wordt er van jou verwacht: Telefonisch sta je de klanten te woord in het Frans en het Nederlands in verband met hun moeilijkheden (bv: auto-ongeval, pech, enz.) ; Je stelt hen gerust door oplossingen te bieden en begeleidt hen doorheen het proces van hun bijstandsdossier; Anderzijds controleer je of alle wettelijke documenten in orde zijn en zorg je voor de administratieve opvolging;
Liège
38
ALLE JOBS BIJ CRH BEKIJKEN