Jobs bij CRH

Op zoek naar een job bij CRH? Tijdelijk of vast. Bekijk hier onze vacatures bij CRH.

Vacatures bij CRH

Keukenmedewerker flexi

Voor een toffe horecazaak met groot terras te Riemst zijn we op zoek naar een gemotiveerde flexi keukenmedewerker. Je zal instaan voor het bereiden van eenvoudige gerechten zoals salades, ijscoupes, pannekoeken, croques,... Hiervoor zal je in het begin de hulp krijgen van de zaakvoerders.. Het netjes houden van de keuken hoort hier uiteraard ook bij.
Millen
7

Chauffeur CE - Oproep basis

Bent u aan de slag als chauffeur CE en bent u op zoek naar extra uren? Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeur waar we op kunnen rekenen wanneer we hen opbellen voor een extra rit. Dit is op oproepbasis, tenzij u opzoek bent naar een nieuwe uitdaging dan kan u fulltime aan de slag. Onze klant is een actief in de logistiek. Dit kunnen over ritten gaan overdag of 's nachts. Binnenland of Nederland. Interesse? Aarzel dan niet!
Zwijnaarde
38

HR Business Partner

Voor onze klant, gelegen in de haven van Antwerpen zijn wij op zoek naar een HR business partner. Je bent een kei in het plannen en organiseren en je staat sterk in je schoenen. Je hebt er geen problemen mee om mensen te wijzen op hun verantwoordelijkheid. Door je goede HR kennis kan je goed adviseren. Je gaat niet enkel rekruteren maar je fungeert ook als contact tussen het internationale traineeship binnen het bedrijf. Je staat in voor professionalisering van een learning en development systeem. Je implementeert nieuwe projecten en volgt deze mee op. je begeleidt mensen van A tot Z in hun employee life cycle. Van rekrutering tot offboarding. je brengt diverse HR projecten tot en goed einde binnen de gestelde deadline.
Antwerpen
38
ALLE JOBS BIJ CRH BEKIJKEN