Met veel goesting op weg naar een duurzamere wereld

Als HR partner die zowel tijdelijke als vaste jobs aanbiedt, nemen wij een belangrijke maatschappelijke rol in. Het is dus vanzelfsprekend dat een duurzaamheidsbeleid hier niet mag ontbreken. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is immers niet gewoon een trend maar een noodzaak. Daarom dragen wij met veel enthousiasme ons steentje bij aan een duurzamere wereld.

Onze peilers

Digitalisering & automatisatie

Bij Asap investeren wij in het digitaliseren en automatiseren van onze processen om klanten en kandidaten nog beter bij elkaar te brengen. Zo zorgen wij voor meer tevreden klanten en uitzendmedewerkers én verkleinen wij onze ecologische voetafdruk.

Levenslang leren

Talent maximaal toegang geven tot de arbeidsmarkt is wat ons drijft. Wij stimuleren een leercultuur en creëren zo kansen voor iedereen. Asap zet dan ook volop in op talentcreatie en -retentie.

Inclusie & diversiteit

We halen het beste uit elk talent en vertrekken vanuit jouw dromen en noden om duurzame HR oplossingen aan te bieden. Lange termijn partnerships vanuit co-creatie maken ons nog enthousiaster. Zo vinden we onszelf telkens opnieuw uit.

Wat we doen

VCDO label

Sinds 2021 zijn wij toegetreden tot het VCDO (VOKA Charter Duurzaam Ondernemen) waarbij wij gedurende drie jaar actiepunten implementeren die betrekking hebben tot de 17 SDG's van duurzaamheid. In 2024 streven wij ernaar het VN-certificaat te bemachtigen.

"The earth is a fine place and worth fighting for"

- Ernest Hemingway