Wie we zijn, in 70 seconden

Onze cultuur en onze passie met veel beweging in beeld gebracht. Want dat zijn we hier graag. In beweging.

0Kaarsjes

De Asap-family blaast dit jaar maar liefst 44 kaarsjes uit. Zo vierden we 4 jaar geleden met z'n allen nog de mijlpaal van ons 40-jarig bestaan. Wat een knaller van een feest was dat! Vier jij binnenkort met ons mee? Want als stabiele organisatie met ambitieuze internationale groeiplannen valt er nog heel wat te feesten.

0Collega's

Bij Asap sta je er nooit alleen voor. Je maakt deel uit van een enthousiaste familie. Met meer dan 250 collega's zijn we een groot familiebedrijf dat er samen altijd 100% voor gaat. Maar niet 'te groot'. Want onze open en persoonlijke cultuur dragen we op handen.

0Locaties

Asap vind je over het hele land: van ons kantoor in Marche-En-Famenne in de provincie Luxemburg tot diep in de Westhoek bij Ieper. Onze Asap-wagens heb je vast al eens zien voorbijrijden.

Jij staat centraal

ASAP HR Group is een internationale specialist in de wereld van werk. ‘Enjoy your Job’ is niet toevallig ons motto. Als je helemaal jezelf kan zijn, ben je het best in je job. Onze focus ligt dan ook op mensen. En dat voel je, in alles wat we doen: interim, werving & selectie, talentmanagement, outplacement, interim-management en projectsourcing.

Sinds onze start in 1979 zijn we nog steeds een 100 % familiale onderneming met tonnen ervaring, een gezonde ambitie en onweerstaanbaar enthousiasme. Elke dag gaan we tot het uiterste om pure ‘Enjoy’ te realiseren voor onze medewerkers, uitzendkrachten en klanten.

Binnenkort ook voor jou?

Connect2Enjoy

Mist je team een enthousiaste werknemer die de puzzel compleet maakt? Voor onbepaalde duur of tijdelijk? Wij ontdekken het graag tijdens een gemoedelijk gesprek bij een (virtueel) kopje koffie. Tijd voor je maken, dat doen we niet zomaar. Met onze persoonlijke Connect2Enjoy-aanpak gaan we niet één, maar meerdere stappen verder. Zo hielpen we al meer dan 3.000 ondernemingen succesvol verder. Binnenkort ook de jouwe?

Vertel me meer

Met veel goesting op weg naar een duurzamere wereld!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet zomaar een trend maar een noodzaak. Met veel goesting dragen wij dan ook ons steentje bij.

Lees meer

Missie

Ieders talent en business laten groeien en shinen. Dat doen we door de doelen (en dromen!) van onze uitzendmedewerkers, klanten en eigen mensen voorop te zetten. Wij merken talent op en geven het kansen om te groeien. Dankzij onze veelzijdige hr-aanpak zijn wij voor klanten naadloos inzetbaar in hun organisatie. Als betrouwbare en ervaren partner geloven we dat we elke uitdaging aankunnen, als we ze samen aanpakken. Wij gaan met plezier dat stapje verder.

Yes we can.

De Asap-waarden

Onze waarden maken van Asap de warme en gedreven familie die we zijn. We houden ze altijd in ons achterhoofd, bij alles wat we doen.

Authentiek

Bij ASAP kan je 100% jezelf zijn.

Wij willen dat uitzendmedewerkers hun job even graag doen als wij de onze. Wij kijken met een warme en integere blik naar talenten en persoonlijkheid, en matchen ze met de juiste klant. Daar wordt iedereen beter van.

Betrouwbaar

We communiceren open en altijd.

We bouwen vertrouwen op door alles en iedereen met open armen te ontvangen, ook jouw waarden en mening. Door tijd te nemen en echt naar elkaar te luisteren, leren we bij, verleggen we ambitieuze grenzen en behalen we onze gemeenschappelijke doelen.

Samen groeien

Teamwork makes the dream work.

Samen staan we sterk en kunnen we alles aan, daar vertrouwen we op. We zijn een hecht en respectvol team dat iedereen de kans geeft om helemaal zichzelf te zijn en te doen wat ‘ie graag doet.

Resultaatgericht

We smijten ons volledig.

Half werk is niets voor ons en we gaan altijd tot het uiterste om onze doelen te behalen. We bouwen aan lange, stabiele relaties en maken waar wat we beloven.

Enthousiast

Ons enthousiasme werkt aanstekelijk.

Asap is een warme en plezante thuis. Enjoy your Job spat van ons af, net omdat we de onze zo graag doen. Ons enthousiasme geeft uitzendmedewerkers en klanten goesting om met ons samen te werken.

Historiek

De Asap-family blaast dit jaar maar liefst 44 kaarsjes uit. Zo vierden we 4 jaar geleden met z'n allen nog de mijlpaal van ons 40-jarig bestaan. Wat een knaller van een feest was dat!

Hoe we die mijlpaal bereikt hebben?
Je leest het hieronder.

Onze ambities

Om de innovatieve slagkracht van onze organisatie te versterken, onze flexibiliteit en efficiëntie te vergroten én onze relatie met klanten, uitzendmedewerkers en interne medewerkers te versterken, hebben we 5 duidelijke ambities bepaald.

Gebruiksgemak

Voor je gebruiksgemak en dat van onze kandidaten maken we werk van de verdere digitalisatie van onze processen. Met snelheid en efficiëntie als resultaat. Daarbij vertrekken we vanuit jouw noden en drijfveren.

Specialisatie

Bepaalde niches vragen om specifieke kennis en ervaring. Daartoe bouwen we doelgericht onze expertises uit die zowel jou als onze kandidaten ten goede komen.

Ontzorging

We gaan onze diensten verder verbreden op vlak van rekrutering, planning en administratie, zodat jij je nog meer kan richten op je kernactiviteiten.

Partnerships

We co-creëren graag met sterke spelers in de markt. Onze gezamenlijke expertise en bereik laten we graag voor jou werken.

Coaching

Onze consulenten worden volwaardige carrière-coaches, zodat de kandidaten onder onze hoede hun talenten op lange termijn kunnen inzetten en blijven ontwikkelen.

Raad van bestuur

De Raad van Bestuur van de ASAP HR Group bestaat uit de familie Peumans en vier externe bestuurders.

Voor de familie zetelen Ruben Peumans (CEO), Hugo Peumans (oprichter en niet uitvoerend bestuurder) en Joris Peumans (niet uitvoerend bestuurder).

Jean-Paul Teyssen is de huidige voorzitter van de Raad van Bestuur. Daarnaast zetelen Dirk Boogmans, Wim De Waele en Kathleen Schurmans als externe bestuurders. Bart Rayen, CFO, zetelt tevens mee in de Raden van Bestuur.

Familie Peumans

In 1979 start Hugo Peumans als zelfstandig personeelsadviseur. Hij bouwt zijn onderneming gestadig uit tot een sterke groep. In 2008 nemen zijn zonen Joris en Ruben Peumans de leiding mee over. Een grote uitdaging. Maar de tweede Peumans-generatie slaagt met verve. Onder impuls van de broers wordt de HR-groep ook nationaal een begrip. Sinds 2015 beheert Ruben de ASAP tak met als voornaamste activiteiten uitzendarbeid, werving & selectie en projectsourcing.

Joris staat aan het hoofd van de divisie die HR-processen in goede banen leidt via innovatieve HR-software, loon- en personeelsadministratie en sociaaljuridisch advies onder de naam Prato. In 2018 splitste het bedrijf zich op in ASAP HR Group en PRATO-groep. Beide groepen kunnen zich zo meer toeleggen op hun eigen expertise.

Jean-Paul Teyssen

Jean-Paul Teyssen was tot 2017 CEO/Afgevaardigd Bestuurder van Carglass Belux en International Key Accounts Director van Belron. Hij behaalde een licentie in de Toegepaste Economische Wetenschappen, specialisatie marketing, aan de Universiteit Hasselt. Hij bezit ook certificaten van de internationale Business Executive Education Instituten in Sankt-Gallen en Insead. Eerder was hij CEO bij respectievelijk Carglass Nederland, Carglass Duitsland en daarvoor Marketing manager bij Generale Bank Limburg.

Wim De Waele

Wim De Waele heeft een uitgebreide digitale en internationale ervaring bij grote IT bedrijven als Siemens, I2 Technologies en Real Software. Hij was voorheen CEO van iMinds en zet nu als CEO zijn schouders onder The Beacon, een Internet of Things HUB voor smart cities. Wim De Waele behaalde zijn masterdiploma in Economische Wetenschappen en Informatica aan de Universiteit Gent in 1987. Hij begon zijn carrière als wetenschappelijk onderzoeker aan de universiteit op het gebied van kunstmatige intelligentie in industriële toepassingen. Wim De Waele heeft een grote belangstelling voor cultuur en media en is als zodanig ook betrokken bij publieke initiatieven.

Kathleen Schurmans

Kathleen Schurmans is industrieel ingenieur van opleiding en bouwde een uitgebreide ervaring op in de HR en projectsourcing. Kathleen is haar carrière gestart in de uitzendsector bij Manpower Belgium, waarna ze is doorgegroeid tot Country Manager bij Elan IT (later Experis IT). Ze was tevens Regional Director Europe bij Elan IT. Nadien was ze CEO van Laco en sinds 2016 is Kathleen co-CEO bij Weerts Racing Team (Weerts Groep).

Dirk Boogmans

Dirk Boogmans is onafhankelijk bestuurder van verschillende bedrijven. Als Burgerlijk Ingenieur behaalde hij een MBA en een Master in Industrial Location. Dirk voltooide ook succesvol het Executive Program aan de University of Michigan. Hij was ondermeer CEO bij CFE en GIMV. Dirk Boogmans zetelt in raden van bestuur en adviescommissies van organisaties zoals Vinçotte, BNP Paribas Fortis Bank, de VUB, ...

Laat je ontlasten

Personeelsuitdagingen? We bespreken ze graag tijdens een gemoedelijk gesprek bij een (virtueel) kopje koffie. Zo hielpen we al meer dan 3.000 ondernemingen succesvol verder. Binnenkort ook de jouwe?

Vertel me meer