Home / Main / Info / Raad van bestuur

Raad van bestuur

De raad van bestuur van de ASAP HR group bestaat uit de familie Peumans:
President Hugo Peumans, CEO Ruben Peumans en Joris Peumans (familiale, niet uitvoerend bestuurder) – en daarnaast vier externe bestuurders.

 

Familie Peumans

In 1979 start Hugo Peumans start als zelfstandige personeelsadviseur. Hij bouwt zijn onderneming gestadig uit tot een sterke Limburgse groep. In 2008 namen zijn zonen Joris en Ruben Peumans mee de leiding over. Een grote uitdaging. Maar de tweede Peumans-generatie slaagt met verve. Onder impuls van de broers wordt de HR-groep ook nationaal een begrip. Sinds 2016 beheert Ruben alle ASAP-activiteiten rond de instroom, doorstroom en uitstroom van (gespecialiseerde) talenten in ondernemingen. Joris staat aan het hoofd van de divisie die HR-processen in goede banen leidt via innovatieve HR-software, loon- en personeelsadministratie en sociaaljuridisch advies onder de naam Prato. In 2018 splitste het bedrijf zich op in ASAP HR Group en PRATO-groep. Beide groepen kunnen zich zo meer toeleggen op hun eigen expertise.

Door de eigentijdse managementtechnieken van de familie Peumans ontstaat een uitzonderlijke bedrijfscultuur van intrapreneurship, duurzaamheid, open communicatie, samenhorigheid en innovatieve methodieken. ‘Enjoy your Job’ is niet toevallig het motto van de groep.

Jean-Paul Teyssen

Jean-Paul Teyssen (°1957) is sinds 2001 CEO/Afgevaardigd Bestuurder van Carglass Belux en Belron International Key Accounts Director. Hij behaalde een licentie in de Toegepaste Economische Wetenschappen, specialisatie marketing, aan de Universiteit Hasselt. Hij bezit ook certificaten van de internationale Business Executive Education Instituten in Sankt-Gallen en Insead. Eerder was hij CEO bij respectievelijk Carglass Nederland en Carglass Duitsland en daarvoor Marketing verantwoordelijke en directielid bij Generale Bank Limburg.

Dirk Boogmans

Dirk Boogmans (°1955) werd in 2008 Directeur van DAB Management BVBA en is ook onafhankelijke bestuurder van verschillende andere bedrijven. Als Burgerlijk Ingenieur behaalde hij ook een MBA en een Master in Industrial Location. Hij voltooide ook succesvol het Executive Program aan de University of Michigan. Dirk Boogmans zetelt in raden van bestuur en adviescommissies van organisaties zoals Vivium, Arcomet, Vinçotte, Gimv, BNP Parisbas Fortis Bank, de VUB, ...

Kathleen Schurmans

Kathleen Schurmans heeft relevante sectorervaring in projectsourcing. Ze is een zeer dynamische dame en vlotte communicator. Ze heeft succesvolle realisaties gedaan in haar carrière, ondermeer bij Manpower Group in de projectourcing (Experis, Elan) en was voorheen CEO van Laco (projectsourcing BI profielen). Kathleen is momenteel co-CEO bij Weerts Racing Team (Weerts Groep).

Wim De Waele

Wim De Waele heeft een uitgebreide digitale en internationale ervaring bij grote bedrijven in IT. Hij was voorheen CEO van iMinds en zet nu als CEO zijn schouders onder The Beacon, een Internet of Things HUB voor smart cities. Wim De Waele behaalde zijn masterdiploma in Economische Wetenschappen en Informatica aan de Universiteit Gent in 1987. Hij begon zijn carrière als wetenschappelijk onderzoeker aan de universiteit op het gebied van kunstmatige intelligentie in industriële toepassingen. Wim De Waele heeft een grote belangstelling voor cultuur en media en is als zodanig ook betrokken bij publieke initiatieven. Hij heeft een goede visie en interessante ideeën over de HR business en draagt deze graag uit.