Home / Main / Info / Raad van bestuur

Raad van bestuur

De raad van bestuur van de ASAP HR group bestaat uit de familie Peumans:
President Hugo Peumans, CEO Ruben Peumans en Joris Peumans (familiale, niet uitvoerend bestuurder) – en daarnaast vier externe bestuurders.

Foto v.l.n.r: Dirk Boogmans, Dirk Buyens, Hugo Peumans, Harry Lemmens, Jean-Paul Teyssen, Ruben Peumans, Joris Peumans.

Vader en zonen Peumans, het trio achter ASAP

In 1979 start Hugo Peumans start als zelfstandige personeelsadviseur. Hij bouwt zijn onderneming gestadig uit tot een sterke Limburgse groep. Sinds 2008 staan zonen Joris en Ruben Peumans aan het hoofd. Een grote uitdaging. Maar de tweede Peumans-generatie slaagt met verve. Onder impuls van de broers wordt de HR-groep ook nationaal een begrip. Het bedrijf van vader Peumans transformeert tot een stabiele groep met verschillende dochterbedrijven die samen een complete waaier van HR-diensten aanbieden.

Anno 2016 managet Ruben alle ASAP-activiteiten rond de instroom, doorstroom en uitstroom van (gespecialiseerde) talenten in ondernemingen. Joris staat aan het hoofd van de divisie die HR-processen in goede banen leidt via innovatieve HR-software, loon- en personeelsadministratie en sociaaljuridisch advies onder de naam Prato.

Door de eigentijdse managementtechnieken van de familie Peumans ontstaat een uitzonderlijke bedrijfscultuur van intrapreneurship, duurzaamheid, open communicatie, samenhorigheid en innovatieve methodieken. ‘Enjoy your Job’ is niet toevallig het motto van de groep.

Jean-Paul Teyssen

Jean-Paul Teyssen (°1957) is sinds 2001 CEO/Afgevaardigd Bestuurder van Carglass Belux en Belron International Key Accounts Director. Hij behaalde een licentie in de Toegepaste Economische Wetenschappen, specialisatie marketing, aan de Universiteit Hasselt. Hij bezit ook certificaten van de internationale Business Executive Education Instituten in Sankt-Gallen en Insead. Eerder was hij CEO bij respectievelijk Carglass Nederland en Carglass Duitsland en daarvoor Marketing verantwoordelijke en directielid bij Generale Bank Limburg.

Dirk Boogmans

Dirk Boogmans (°1955) werd in 2008 Directeur van DAB Management BVBA en is ook onafhankelijke bestuurder van verschillende andere bedrijven. Als Burgerlijk Ingenieur behaalde hij ook een MBA en een Master in Industrial Location. Hij voltooide ook succesvol het Executive Program aan de University of Michigan. Dirk Boogmans zetelt in raden van bestuur en adviescommissies van organisaties zoals Vivium, Arcomet, Vinçotte, Gimv, BNP Parisbas Fortis Bank, de VUB, ...

Dirk Buyens

Dirk Buyens (°1963) is partner en Academisch Directeur van de Vlerick Leuven Gent Management School, hoofd van het Competentiecentrum Mens & Organisatie en deeltijds hoofddocent aan de UGent. Hij studeerde o.a. af als doctor in de Arbeids- en Oganisatie Psychologie (UGent) en Doctoral-fellow aan de Universiteit van Minnesota. Aan de KU Leuven behaalde hij een MBA en een Post-graduaat Bedrijfskunde.

Harry Lemmens

Harry Lemmens (° 1947) is al sinds 1985 Afgevaardigd Bestuurder bij SML NV, een vast toeleveringsbedrijf van Ford Genk. Na zijn opleiding graduaat boekhouding en fiscaliteit startte hij zijn carrière bij Ford Genk. Later was hij ook aan de slag als externe accountant bij Accountantskantoor Duwel en Financieel Directeur bij Eurofilters NV. Harry Lemmens is ook bestuurder bij voetbalclub KRC Genk.