Home / Main / Info / Raad van bestuur

Raad van bestuur

De Raad van Bestuur van de ASAP HR Group bestaat uit de familie Peumans en vier externe bestuurders.

Voor de familie zetelen Ruben Peumans (CEO), Hugo Peumans (oprichter en niet uitvoerend bestuurder) en Joris Peumans (niet uitvoerend bestuurder).

Jean-Paul Teyssen is de huidige voorzitter van de Raad van Bestuur. Daarnaast zetelen Dirk Boogmans, Wim De Waele en Kathleen Schurmans als externe bestuurders. Bart Rayen, CFO, zetelt tevens mee in de Raden van Bestuur.

 

 

Familie Peumans

In 1979 start Hugo Peumans als zelfstandig personeelsadviseur. Hij bouwt zijn onderneming gestadig uit tot een sterke groep. In 2008 nemen zijn zonen Joris en Ruben Peumans de leiding mee over. Een grote uitdaging. Maar de tweede Peumans-generatie slaagt met verve. Onder impuls van de broers wordt de HR-groep ook nationaal een begrip. Sinds 2015 beheert Ruben de ASAP tak met als voornaamste activiteiten uitzendarbeid, werving & selectie en projectsourcing.

Joris staat aan het hoofd van de divisie die HR-processen in goede banen leidt via innovatieve HR-software, loon- en personeelsadministratie en sociaaljuridisch advies onder de naam Prato. In 2018 splitste het bedrijf zich op in ASAP HR Group en PRATO-groep. Beide groepen kunnen zich zo meer toeleggen op hun eigen expertise.

 

 

Jean-Paul Teyssen

Jean-Paul Teyssen was tot 2017 CEO/Afgevaardigd Bestuurder van Carglass Belux en International Key Accounts Director van Belron. Hij behaalde een licentie in de Toegepaste Economische Wetenschappen, specialisatie marketing, aan de Universiteit Hasselt. Hij bezit ook certificaten van de internationale Business Executive Education Instituten in Sankt-Gallen en Insead. Eerder was hij CEO bij respectievelijk Carglass Nederland, Carglass Duitsland en daarvoor Marketing manager bij Generale Bank Limburg.

Dirk Boogmans

Dirk Boogmans is onafhankelijk bestuurder van verschillende bedrijven. Als Burgerlijk Ingenieur behaalde hij een MBA en een Master in Industrial Location. Dirk voltooide ook succesvol het Executive Program aan de University of Michigan. Hij was ondermeer CEO bij CFE en GIMV. Dirk Boogmans zetelt in raden van bestuur en adviescommissies van organisaties zoals Vinçotte, BNP Paribas Fortis Bank, de VUB, ...

Kathleen Schurmans

Kathleen Schurmans is industrieel ingenieur van opleiding en bouwde een uitgebreide ervaring op in de HR en projectsourcing. Kathleen is haar carrière gestart in de uitzendsector bij Manpower Belgium, waarna ze is doorgegroeid tot Country Manager bij Elan IT (later Experis IT). Ze was tevens Regional Director Europe bij Elan IT. Nadien was ze CEO van Laco en sinds 2016 is Kathleen co-CEO bij Weerts Racing Team (Weerts Groep).

Wim De Waele

Wim De Waele heeft een uitgebreide digitale en internationale ervaring bij grote IT bedrijven als Siemens, I2 Technologies en Real Software. Hij was voorheen CEO van iMinds en zet nu als CEO zijn schouders onder The Beacon, een Internet of Things HUB voor smart cities. Wim De Waele behaalde zijn masterdiploma in Economische Wetenschappen en Informatica aan de Universiteit Gent in 1987. Hij begon zijn carrière als wetenschappelijk onderzoeker aan de universiteit op het gebied van kunstmatige intelligentie in industriële toepassingen. Wim De Waele heeft een grote belangstelling voor cultuur en media en is als zodanig ook betrokken bij publieke initiatieven.